Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς, η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου, θέλει έντονες αντιθέσεις και ζωντανά (ψεύτικα) χρώματα.

Οπότε όταν παίρνει ένα κινητό καιι βγάζει φωτογραφίες που είναι έτσι, χαίρεται γιατί νομίζει ξαφνικά ότι έγινε Helmut Newton (άσχετα αν αυτός τραβούσε ως επί το πλείστον B&W! :P )

Για αυτό και τα ρυθμίζουν έτσι.

Θυμάμαι φίλος που πήρε πρόσφατα OLED τηλεόραση και με κάλεσε να δω τα "φανταστικά" της χρώματα και κοιταζόμασταν με τη γυναίκα μου... Τα ίδια είχα με την Plasma, αν έβαζα το contrast και το saturation στο 80%...

Αν πάντως επιλέξει να βγάλει κυρτές οθόνες και δε δοθεί κάποια σοβαρή λύση για προστασία (9Η+), δε θα την τιμήσω.

Δημοσ.

Δεν είχα ιδέα περί της "επετείου" της Apple...

...Λέτε όντως τόσο καιρό (χρόνια) να μην έβαζαν επίτηδες κάτι συγκλονιστικό στα νέα μοντέλα, για να κάνουν "το μπαμ" σε αυτό το μοντέλο;

Δεν ξέρω... Ίσως ναι, ίσως όχι - διότι η Apple μετά την "Τζομπς-εποχή", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ πια.

Μακάρι, είδωμεν...

Δημοσ.

Nope, γιατί τώρα θα είναι βελτίωση...

Περαιτέρω υποστηρίζεις το σχόλιο μου, βελτίωση στην εικόνα το ένα, βελτίωση στην χρήση και το άλλο.

Δημοσ.

Δεν είχα ιδέα περί της "επετείου" της Apple...

...Λέτε όντως τόσο καιρό (χρόνια) να μην έβαζαν επίτηδες κάτι συγκλονιστικό στα νέα μοντέλα, για να κάνουν "το μπαμ" σε αυτό το μοντέλο;

Δεν ξέρω... Ίσως ναι, ίσως όχι - διότι η Apple μετά την "Τζομπς-εποχή", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ πια.

Μακάρι, είδωμεν...

Ε οχι και συγκλονιστικο η OLED οθονη.

• Super Moderators
Δημοσ.

Περαιτέρω υποστηρίζεις το σχόλιο μου, βελτίωση στην εικόνα το ένα, βελτίωση στην χρήση και το άλλο.

Όχι στην ποιότητα του ήχου όμως, από ότι γκρινιάζει αρκετός κόσμος...

Δημοσ.

Δυστυχώς, η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου, θέλει έντονες αντιθέσεις και ζωντανά (ψεύτικα) χρώματα.

Οπότε όταν παίρνει ένα κινητό καιι βγάζει φωτογραφίες που είναι έτσι, χαίρεται γιατί νομίζει ξαφνικά ότι έγινε Helmut Newton (άσχετα αν αυτός τραβούσε ως επί το πλείστον B&W! :P )

Για αυτό και τα ρυθμίζουν έτσι.

Θυμάμαι φίλος που πήρε πρόσφατα OLED τηλεόραση και με κάλεσε να δω τα "φανταστικά" της χρώματα και κοιταζόμασταν με τη γυναίκα μου... Τα ίδια είχα με την Plasma, αν έβαζα το contrast και το saturation στο 80%...

Αν πάντως επιλέξει να βγάλει κυρτές οθόνες και δε δοθεί κάποια σοβαρή λύση για προστασία (9Η+), δε θα την τιμήσω.

Μέχρι να σε πείσει η Apple.

Πάντως η αποτύπωση των χρωμάτων ρυθμίζεται. Βέβαια η παπαγαλία για την μη πιστότητα των χρωμάτων συνεχίζεται. Μέχρι και tests έχουν γίνει στις καινούργιες amoled που τις βγάζουν εξαιρετικές στην πιστότητα των χρωμάτων. Φυσικά η ομορφιά σε φωτογραφίες, σε δικές μας και των άλλων χλευάζεται από ανθρώπους που βρίσκουν το Iphone όμορφο σαν συσκευή. Τελοσπαντων, αν η Apple υιοθετήσει την τεχνολογία αυτή τα ίδια άτομα θα μας λένε πόσο καλύτερη υλοποίηση είναι. Τα διάφορα μπαρμπουτσαλα που λένε όλο το χρόνο.

Δημοσ.

Μέχρι να σε πείσει η Apple.

Πάντως η αποτύπωση των χρωμάτων ρυθμίζεται. Βέβαια η παπαγαλία για την μη πιστότητα των χρωμάτων συνεχίζεται. Μέχρι και tests έχουν γίνει στις καινούργιες amoled που τις βγάζουν εξαιρετικές στην πιστότητα των χρωμάτων. Φυσικά η ομορφιά σε φωτογραφίες, σε δικές μας και των άλλων χλευάζεται από ανθρώπους που βρίσκουν το Iphone όμορφο σαν συσκευή. Τελοσπαντων, αν η Apple υιοθετήσει την τεχνολογία αυτή τα ίδια άτομα θα μας λένε πόσο καλύτερη υλοποίηση είναι. Τα διάφορα μπαρμπουτσαλα που λένε όλο το χρόνο.

Μάλιστα η Apple στην Revolutionary Touch Bar του καινούργιου Macbook Pro χρησιμοποιεί OLED Οθόνη της Samsung. Οπότε δεν πρόκειται να με πείσει εμένα προσωπικά ότι έκανε κάτι το διαφορετικό αφού τις ίδιες οθόνες θα προμηθευτεί που παράγει η Samsung και η Sharp. 

Δημοσ.

Δηλαδή τώρα αυτό θα πλασαριστεί για σοβαρή αναβάθμιση του νέου μοντέλου?

ΒΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.......

​αγορασε κανένα καλο κινεζικο αφού θέλεις μπαταρία.....εχω 4000 στο redmi note 3 pro με SOT ενα οκτάωρο στο χαλαρό....

• Like 1
Δημοσ.

Με λιγα λογια,η Apple θα αφησει τα ips  και θα περασει στις Led οθονες?

Διορθωστε με αλλα σε επιπεδο κινητης τηλεφωνιας Amoled κατασκευαζαν μονο η Nokia(τις επερνε απο αλλου) και η Samsung.Oled προς το παρον μονο η samsung σωστά ?

Αρε Samsung γιγαντα παντα θα σε πληρωνουν οι Αμερικλανοι

To oled είναι πρότυπο της LG... Tις οθόνες θα τις φτιάξει όμως Samsung+Sharp

Δημοσ.
Όχι στην ποιότητα του ήχου όμως, από ότι γκρινιάζει αρκετός κόσμος...

Και εσυ μικρός θα γκρίνιαζες όταν δεν σου έπαιρναν το αγαπημένο σου παιχνίδι οι γονείς σου αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι είχες δίκιο και οι γονείς σου άδικο.

Η ποιότητα προφανώς και έγινε καλύτερη* διότι η ενίσχυση και η μετατροπή ψηφιακού σε αναλογικού σήματος γίνεται πια εκτός συσκευής όπου πέρα τις λιγότερες παρεμβολές ο παραπάνω εξοπλισμός είναι σχεδιασμένος να δουλεύει με συγκεκριμένα ηχεία όπου και μπορεί η κάθε κατασκευαστική εταιρία ακουστικών να σιγουρέψει ότι θα ακούγεται σε όλες τις συσκευές το ίδιο καθαρά.

*Υπαρχει και η περίπτωση των 5€ ακουστικών όπου ο εξωτερικός αυτός εξοπλισμός είναι πολύ κατώτερος από αυτόν που υπάρχει στην συσκευή.

• Like 1
Δημοσ.

Η φήμη ότι η Apple πρόκειται να χρησιμοποιήσει οθόνες τεχνολογίας OLED στην επετειακή σειρά iPhone που θα παρουσιαστεί το 2017 κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό, και θα αποτελούσε έκπληξη αν δεν γινόταν πραγματικότητα.

καλά καλά δεν βγάλανε το IPhone 7 και μιλάμε ήδη για το 8,9+ ?

βασικά ρε φίλε δεν ωφελεί να χαλάω την ώρα μου...

λοιπόν Apple, 

κατέβασα τα παντελόνια

πάρε και τους κωδικούς των λογαριασμών μου στη τράπεζα, και κάθε φορά που θα βγάζεις μια συσκευή, πάρε τα λεφτά από εκεί μόνη σου. Και μην μου στείλεις συσκευή! την αγάπη σου μόνο θέλω <3

Δημοσ.

Η ποιότητα προφανώς και έγινε καλύτερη* διότι η ενίσχυση και η μετατροπή ψηφιακού σε αναλογικού σήματος γίνεται πια εκτός συσκευής όπου πέρα τις λιγότερες παρεμβολές ο παραπάνω εξοπλισμός είναι σχεδιασμένος να δουλεύει με συγκεκριμένα ηχεία όπου και μπορεί η κάθε κατασκευαστική εταιρία ακουστικών να σιγουρέψει ότι θα ακούγεται σε όλες τις συσκευές το ίδιο καθαρά.

Έτσι και αλλιώς η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο DAC, αφού είναι απαραίτητος για το ενσωματωμένο ηχείο.

Γενικά, ο επιπλέον εξωτερικός DAC δε συνεπάγεται υψηλότερη ποιότητα, πόσο μάλλον στην περίπτωση ασύρματων ακουστικών τα οποία εκπέμπουν - λαμβάνουν απωλεστικά συμπιεσμένη πληροφορία.

Δημοσ.

​αγορασε κανένα καλο κινεζικο αφού θέλεις μπαταρία.....εχω 4000 στο redmi note 3 pro με SOT ενα οκτάωρο στο χαλαρό....

Πολυ το σκεφτομουν τωρα τελευταια το συγκεκριμενο ειναι η αληθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...