Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα μια τηλεοραση LG πριν 2 μερες το μοντελο ειναιLG  49UH620V.Tο προβλημα ειναι οτι ενω σε ολα τα hd καναλια εχει πολυ καλη ποιοτητα εικονας σε ολα τα υπολοιπα ειναι σαν να βλεπεις θαμπα δεν ειμαι ευχαριστημενη απο την εικονα.Βλεπω μεσω nova και το αλλο που συμβαινει ειναι οτι πανω αριστερα στην οθονη στη μιση οθονη μου βγαζει καποιες διακεκομμενες γραμμες σαν καρε.σε καποια καναλια οταν παιζει ομως μεσω απλης κεραιας δεν τις βγαζει τις γραμμες.Δεν ξερω αν εχει να κανει και με το nova.Αν γνωριζει καποιος και μπορει να με βοηθησει..ειναι θεμα ρυθμισεων τηλεορασης??και αν μπορουσε καποιος να μου συστησει καποιες ρυθμισεις για καλυτερη ποιοτητα εικονας.Απλα επειδη δεν γνωριζω απο αυτα δεν ξερω αν χρειαζεται να τη στειλω πισω γι αυτο.Ευχαριστω πολυ!!

Δημοσ.

Καλησπερα, Αν και σε καναλια SD της Digea δεν περιμενουμε γενικως σοβαρη αποδοση, με προβληματιζει αυτο που περιγραφεις, ως γραμμες και καρε. Εφοσον στην κεραια δεν στα εμφανιζει, δεν εχει να κανει μτ την TV. Πιθανολογω μηπως δεν εχεις σωστη στοχευση στο πιατο και σου εμφανιζει προβληματα ληψεως σε συγκεκριμενο φασμα.

 

Αν ειναι ευκολο να εουμε φωτο με το προβλημα θα μπορουσα να σου πω με ακριβεια.

Δημοσ.

Εδω εχω και φωτογραφιες.Επισης τα προσωπα που βρισκονται πιο πισω φαινονται θολα γενικα δεν εχω καθαροτητα εικονας.

post-419181-0-05320100-1478968120_thumb.jpg

post-419181-0-24148300-1478968123_thumb.jpg

Δημοσ.

Τον δεκτή της nova με scart τον έχεις συνδέσει στην τηλεόραση? Αν ναι δοκίμασε με hdmi. Επίσης δοκίμασε να βάλεις ένα κανάλι που παίζει θολά όπως λες και κούνησε το βύσμα που πάει στην τηλεόραση και από την μεριά του δεκτή και της τηλεόρασης μήπως κάπου δεν κάνει καλή επαφή.

Δημοσ.
Eχει σχέση με την αναλογια οθόνης. Kαι σε μένα όταν το βάζω  "μόνο σκανάρισμα" της ίδιες γραμμές βγάζει.
Παίξε με της ρυθμίσεις, <αναλογια οθόνης> εγώ το έχω 16:9 k είμαι ok
Οσο για την θολή εικόνα δεν φταίει η τηλεόραση. Ειναι τα κανάλια χαλια, k ειδικά σε nova k οτε έχουν χειρότερη εικόνα από ότι έχουν μέσο digea λόγο υψηλής συμπίεσης.

Δες ενα παραδειγμα

20161113_140836.jpg20161113_140920.jpg

Δημοσ.

η αναλογια της οθονης ειναι 16:9  και το nova ειναι με καλωδιο hdmi συνδεδεμενο οταν ειναι κοντα τα προσωπα δειχνουν πιο καθαρα οταν κατι ειναι λιγο πιο πισω ειναι θαμπο στη μικροτερη τηλεοραση που ειχα  και επαιζε και αυτη μεσω nova δεν ειχα τετοιο θεμα..οσο για τις γραμμες βρηκα μια ρυθμιση που ελεγε απλη σαρωση κ εφυγαν κανοντας την εικονα ενα κλικ πιο κοντινη.απλα τα προσωπα δεν ειναι ευδιακριτα.η εικονα στα hd ειναι πολυ καλη φυσικα.Ευχαριστω για τη βοηθεια αναρωτιομουν αν ειναι και θεμα σεταρισματος ρυθμισεων χρωματων τηλεορασης.

Δημοσ.

Οπως το εχουμε αναφερει ξανα τα καναλια της Digea με SD αναλυση δεν παιζουν σε καμια τηλεοραση ικανοποιητικα. Οσο μεγαλωνει η διαγωνιος ακομα χειροτερα. Ισχυει για ολες τις TV. Ειδικα σε entry level κατηγοριες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...