Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ρε παιδιά. Προσπαθώ να ζωντανεψω το εν λόγω λάπτοπ το οποίο μου το έδωσαν σαν καμμενο. Μέχρι χθες δεν επερνε μπροστά το ανεμιστηρακι και δεν ακουγα ούτε τον σκληρό. Τελικά πήρε μπροστά και ακούω τον δίσκο να δουλευει αλλά δεν δείχνει τίποτα. Να πω επίσης ότι δεν είχε οθόνη και προσπαθώ με εξωτερική. Μου κάνει εντύπωση ότι δεν κάνει κανένα μπιμπ ακόμα και όταν βγάλω τις μνήμες. Επισης δεν ακούω τα windows να φορτώνουν ενώ ο σκληρός δουλεύει.

Τι άλλο μπορώ να κάνω πριν πω ότι ή μητρική είναι off. Σκεφτόμουν κάτι για bios flash. Κάποια προταση? Δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα να φτιαχτεί οπότε είμαι έτοιμος ακόμα και να την βάλω στο φούρνο τη μητρική. Ιδεές?

Δημοσ.

Kαλά δεν χάνεις και κάτι με reflow,γνώμη μου μην την τοποθετήσεις στον φούρνο.

ΑΝ υπάρχει και flux(για αυτήν την περίπτωση)θα έχει λίγο καλύτερο αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αν ειναι να το αναστησεις δες μηπως αποφυγεις το  "φουρνο" γιατι σιγουρα δε βγαλεις ουτε μηνα που λεει ο λογος και underclock τη καρτα να κανεις απο αυτο που εχω δει μεχρι τωρα.. καλυτερα reflow με βασικα εργαλεια αλλιως ξαναστησιμο αν δε σε πειραζει{"Δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα να φτιαχτεί οπότε είμαι έτοιμος ακόμα"} το οικονομικο..

Δημοσ.

Flux δεν παιζει. Παιζει ομως θερμοπιστολο και μπολικο αλουμινοχαρτο. Ελεγα μηπως το παλεψω με το Bios πριν φτασω εκει γιατι νομιζω πως εκει ειναι το προβλημα. Το αφησα αρκετη ωρα να δουλευει και η καρτα ανεβασε θερμοκρασια. Αν ειχε "ξεκολλησει" δεν πιστευω να ζεσταινοταν καθολου. 

Λοιπον απ'οτι διαβαζω τωρα δεν υπαρχει καποιος τροπος να κατεβασω το bios σε στικακι και να το περασω εγω οποτε....δεν ξερω..!!!!

Θα βρω μια οθονη μηπως και δεν ποσταρει στη εξοδο VGa αλλα να κανει δοθλεια στη οθονη.

Αλλα και παλι δεν θα επρεπε να ακουγεται καποιο μπιπ η εστω τα win να φορτωνουν.

Δημοσ.

"Λοιπον απ'οτι διαβαζω τωρα δεν υπαρχει καποιος τροπος να κατεβασω το bios σε στικακι και να το περασω εγω οποτε....δεν ξερω..!!!!"

αναβαθμιση θελεις να κανεις δεν καταλαβα?

{rufus+hirren's} αφοσον εχεις εικονα..

αλλα ηδη ακριβη φαινεται η "ανασταση" του..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...