d4mage Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Χθες παρέλαβα το νέο μου pc και το μόνο που μένει η να παραγγείλω και μια οθόνη. 1) Διαθέτω αυστηρά 120 ευρώ, όχι κάτω από 22" Και δεν με ενδιαφέρει να είναι Hdmi. 2) Γνωστός μου έχει την παρακάτω Philips http://www.skroutz.gr/s/2569321/Philips-226V4LAB.html η οποία είναι πολύ καλή Και από χρώματα και από γωνία θέασης. Η οθόνη έχει ενσωματωμένα ηχεία που για την ώρα με βολεύει μέχρι να επενδύσω στα logitech z333. Είναι όμως 2 χρονών και πριν την αγοράσω Θέλω κι μια δεύτερη γνώμη μήπως για καλύτερη επιλογή.
cpttony Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Αν και θα προτιμούσα 24", ορίστε. Η 58VQ είναι νεότερο μοντέλο. Δεν έχουν όμως ενσωματωμένα ηχεία. ...μέχρι να επενδύσω στα logitech z333. Θα έλεγα να πάρεις καλύτερα ηχεία απ' τα Logitech. Ρώτα εδώ.
d4mage Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ναι, το σκέφτηκα και για 24άρα άλλα θεωρώ πως ειναι λίγο κουραστική. Έχω αποφασίσει για τα ηχεία που θα πάρω και είναι τα logitech z333 με 40W τα οποία έχουν και καλή τιμή. Επίσης μια 24άρα σε οικονομική τιμή;
cpttony Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Οι 24" είναι το sweet spot για τα 1080p. Δεν είναι κουραστική σε καμία περίπτωση, εκτός και αν κάθεσαι αρκετά κοντά. 24" εδώ. Έχω αποφασίσει για τα ηχεία που θα πάρω και είναι τα logitech z333 με 40W τα οποία έχουν και καλή τιμή. Καλύτερα να ρωτήσεις στο link που σου έστειλα. Θα δεις ότι υπάρχουν καλύτερες, ποιοτικότερες επιλογές από τα Logitech. (Είχα τα αισχρά Ζ533)
bazzil Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Προσπάθησε να διαθέσεις λίγο παραπάνω χρήματα και αγόρασε μια 24''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα