Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, εχω βρει να δωσω τον επεξεργαστη του τιτλου σε καλη τιμη και σκεφτομαι να παρω τον 6700(τον απλο δεν εχω Ζ μητρικη) η χρηση που κανω ειναι κυριως games, στο συστημα μου εχω την  msi gtx 970 4g και 16 gb ram, λοιπον δεδομενης της κυκλοφοριας των kabylake ο 6700 θα πεσει κανενα 20αρικο πιστευω και ετσι θα παει γυρω στα 300 ευρω, τον i5 θα τον δωσω 150 αξιζουν τα +150 ευρω που θα βαλω για να μεταπηδησω σε i7? το κανω περισσοτερο για future proof λογους καθως μεχρι τωρα ο i5 με εχει αφησει πολυ ευχαριστημενο, απλα με τα μεχρι τωρα δεδομενα βλεπω οτι ενας I7 2ης γενιας ειναι ισχυροτερος απο τον i5 6500 οποτε, πιστευω οτι στα μελλοντικα παιχνιδια δεν εχω θεμα επεξεργαστη.

Δημοσ.

Γνώμη μου? Αν δεν χρειάζεσαι τα έξτρα νήματα δεν χρειάζεσαι καμία αναβάθμιση. Τα χρήματα που θες δώσε τα σε GPU ή κάνε τα σουβλάκια.

• Like 1
Δημοσ.

Γνώμη μου? Αν δεν χρειάζεσαι τα έξτρα νήματα δεν χρειάζεσαι καμία αναβάθμιση. Τα χρήματα που θες δώσε τα σε GPU ή κάνε τα σουβλάκια.

Σκεφτηκα για gpu αλλα η 1070 εχει αρκετα αλμυρη τιμη και η 1060 δεν θεωρειται αναβαθμιση απο 970, επισης εχω σκοπο να παριμενω να αλλαξει το status quo στις οθονες δηλαδη να περασει η fhd εποχη και να ερθει η qhd φαση σαν mainstream αγορα, γιατι να βαλω μια 1070 και να παιζω στα 1080p δεν ειναι και πολυ σοφο....

Δημοσ.

Επειδή η χρήση λες ότι είναι για παιχνίδια, όχι δεν αξίζει. Δες το παρακάτω βίντεο σε μεγαλύτερη ανάλυση από τη δική σου και με overclocked i7-6700k σε σχέση με i5-6500:

Δημοσ.

ούτε η πρώιμη/προληπτική αναβάθμιση σου είναι σοφή

εφόσον σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια καλύτερα να παραμείνεις όπως είσαι και στο μέλλον όταν κάνεις αναβάθμιση δεις ότι σε ζορίζει ο επεξεργαστής, τότε να προβείς σε αλλαγή του.

Βάλε τα λεφτά στην άκρη για την ώρα κατ' εμέ

Δημοσ.

καλησπερα, εχω βρει να δωσω τον επεξεργαστη του τιτλου σε καλη τιμη και σκεφτομαι να παρω τον 6700(τον απλο δεν εχω Ζ μητρικη) η χρηση που κανω ειναι κυριως games, στο συστημα μου εχω την  msi gtx 970 4g και 16 gb ram, λοιπον δεδομενης της κυκλοφοριας των kabylake ο 6700 θα πεσει κανενα 20αρικο πιστευω και ετσι θα παει γυρω στα 300 ευρω, τον i5 θα τον δωσω 150 αξιζουν τα +150 ευρω που θα βαλω για να μεταπηδησω σε i7? το κανω περισσοτερο για future proof λογους καθως μεχρι τωρα ο i5 με εχει αφησει πολυ ευχαριστημενο, απλα με τα μεχρι τωρα δεδομενα βλεπω οτι ενας I7 2ης γενιας ειναι ισχυροτερος απο τον i5 6500 οποτε, πιστευω οτι στα μελλοντικα παιχνιδια δεν εχω θεμα επεξεργαστη.

Αν παίζεις BF4/1 Multiplayer τότε αξίζει, αν δεν παίζεις τέτοια παιχνίδια μείνε με τον 6500 για τώρα.

Δημοσ.

Αν παίζεις BF4/1 Multiplayer τότε αξίζει, αν δεν παίζεις τέτοια παιχνίδια μείνε με τον 6500 για τώρα.

ηδη παιζω bf1 singleplayer 80+fps multiplayer 68+fps δεν εχω θεματα με το συγκεκριμενο....

Δημοσ.

Ακίνητος μην κουνηθείς!!!! :-)  Να μείνεις όπως είσαι είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις... Δεν χρειάζεσαι σε καμιά περίπτωση τον i7 για παιχνίδια. Όταν χρειαστείς τέτοιας ιπποδύναμης επεξεργαστή για games θα πρέπει ούτως ή άλλως να έχεις αλλάξει σύστημα... οπότε όπως είπα χαριτολογώντας στην αρχή ακίνητος αλτ!!!

Δημοσ.

Εγώ λέω ότι αν έχεις βρει να τον δώσεις σε καλή τιμή και σε τρώει πολύ, προχώρα, πολλά παιχνίδια πλέον είναι αρκετά cpu heavy, συν ότι θα μπορείς να αναβαθμίσεις μελλοντικά σε πολύ δυνατότερη κάρτα χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε κρατάει πίσω ο cpu. Απλά όπως λες κι εσύ τα gains του δε θα τα καρπωθείς κυρίως άμεσα, γι'αυτό λοιπόν αν δε σκοπεύεις να αναβαθμίσεις μέσα στον επόμενο χρόνο ας πούμε gpu, ίσως καλύτερα να κρατήσεις τα λεφτά και να αναβαθμίσεις αργότερα που ίσως έχουν γίνει mainstream οι εξαπύρηνοι (θα θες και αλλαγή mobo βέβαια).

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι αφού δεν έχεις θέμα με τα games που παίζεις  τότε καλύτερα να μείνεις όπως είσαι.....όταν δεις ότι δεν τραβάει χτυπάς έναν i7 6700 /i7 7700 (με αναβάθμιση bios) μιας και θα εξακολουθείς να έχεις το path της αναβάθμισης λόγω της mobo σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...