Lioner Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα σας, τον τελεταιο καιρο αντιμετωπιζω καποιο ειδος προβλημα με τον σκληρο δισκο μου, ειναι συνεχεια σε λειτουργια, ο θορυβος ειναι ασταματητος, το λαμπακι του σκληρου δεν σβηνει για καμια στιγμημ ειναι σαν να τρεχω 50 εφαρμογες, δεν σταματαει ποτε. Χωρις να κανω τιποτα ουτε που να κουναω το ποντικι δηλαδη, σαν να υπερφορτωνεται.. Οριστε μια εικονα απο την Διαχειριση Εργασιων Ειναι νορμαλ αυτο εδω..?
rafail1994 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Πήγαινε στο processes και δες τι χρησιμοποιεί τον σκληρό δίσκο
Lioner Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Πήγαινε στο processes και δες τι χρησιμοποιεί τον σκληρό δίσκο 3 μονο εφαρμογες, οριστε Ειναι λογικο τωρα να φτανει μεχρι τα υψη?
Xristaras12 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 αν είναι φρέσκα τα 10αρια ειναι ενημερώσεις,αν το παρατήρησες σήμερα,έχουν βγει ενημερώσεις πάλι. Γενικότερα,αυτό που βλέπεις εμπεριέχει σχεδόν τα πάντα απ τις λειτουργίες των 10.
Lioner Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 αν είναι φρέσκα τα 10αρια ειναι ενημερώσεις,αν το παρατήρησες σήμερα,έχουν βγει ενημερώσεις πάλι. Γενικότερα,αυτό που βλέπεις εμπεριέχει σχεδόν τα πάντα απ τις λειτουργίες των 10. Τελευταια φορα μου ειχε τυχει την προηγουμενη εβδομαδα στην απενεργοποιηση του υπολογιστη να εγκατασταθουν οι ενημερωσεις των windows. Αυτο το προβλημα το εχω εδω και αρκετο καιρο 3 εβδομαδες+ και δεν το εδινα αρκετη σημασια, δεν ειχα τον χρονο να ασχοληθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα