sir_platanight Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Παιδια καλησπέρα εχω έναν υπολογιστή και δεν δίνει καθόλου σήμα στην οθονη.εβαλα αλλη κάρτα γραφικών τπτ..άλλαξα καλώδια τπτ...έβγαλα τις ραμ και δοκίμασα μια μια τπτ...έβγαλα την μπαταρία τπτ!!!εχετε καμία ιδέα τι μπορει να φταίει;;;υπαρχει περίπτωση να ειναι το σλοτ της κάρτας γραφικών;;;ευχαριστω.
sir_platanight Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Τι εννοείς φιλε μου;;δεν μου δίνει καν σήμα για να μπω στο bios.
davidxtreme2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Βγαλε τα παντα απο επανω τροφοδοτικο , cpu,ram καρτα γραφικων μπαταρια cmos κτλ και ασε μονο την μητρικη περιπου 20-30 λεπτα , επισης δες αν εχει jumper για clear cmos αν εχει βαλτο και ασε την μητρικη να καθαρισει απο τυχον ρευματα ,! αν δε σου αναψει παλι δοκιμασε και αλλο τροφοδοτικο
sir_platanight Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστω...λέγοντας jumper μητρικής τι εννοείς;;;
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Ξαφνικά το έκανε ή έβγαλες έβαλες κάτι και μετά δημιουργήθηκε το πρόβλημα? Για το μηχάνημα της υπογραφής πρόκειται?
sir_platanight Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 οχι οχι καμια σχεση...ενας q6600 πανω σε μια asus p5n32-e sli..δεν ειναι δικος μου..ετσι ξαφνικα δημιουργηθηκε το προβλημα...
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Τότε δοκιμάζεις ένα άλλο καλό τροφοδοτικό και άλλη κάρτα γραφικών και βλέπουμε.
sir_platanight Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 το τροφοδοτικο καλο ειναι...corsair cx430...η καρτα δεν παιρνει επιπλεον ρευμα!!αμα ηταν τροφοδοτικο δεν θα επρεπε να μην ανοιγει καθολου?
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μάπα είναι το τροφοδοτικό. Όχι γιατί μπορεί να υπολειτουργεί.
sir_platanight Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Καλημερα...δοκίμασα κι αλλο τροφοδοτικό αλλα τπτ!!!
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Σύμφωνα με όλα όσα έχεις κάνει αν τα έχεις κάνει σωστά τότε είναι η μητρική. Δοκίμασε ακόμα άλλες μνήμες αν μπορείς να βρεις. Όταν ανοίγεις το pc ακούγεται να δουλεύει τίποτα? Ακους κάποιο μπιπ? (θα το ακούσεις αν το βυσματάκι που λέγεται speaker είναι σωστά συνδεδεμένο στη μητρική)
sir_platanight Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Φαίνεται πως ολα δουλεύουν...αλλα δεν το εχω το σπίκερ...θα βρω και θα το βάλω ομως!!!θα σου πω μολις το βάλω!!!
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Όταν δουλεύουν όλα δηλ? Αν έχει σκληρό και όχι ssd τον ακούς να ξεκινάει? Δοκίμασε επίσης άλλο καλώδιο και άλλη οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα