g.smernos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα στο PC μου έχω έναν σκληρό δίσκο SSD Samsung 850 EVO (120GB). Πιο παλιά ένας φίλος μου έβαλε τα firmware γιατί κολλούσε το PC, πριν από λίγες μέρες και χωρίς να τον χρησιμοποιήσω πολύ τον SSD μου έβγαλε ένα μήνυμα (εικόνα 1) και πλέον δεν τον αναγνωρίζει. Έπειτα κάθε φορά που ανοίγω το PC βγαίνει αυτό το μήνυμα (εικόνα 2). Τι μπορώ να κάνω.
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Στον ssd έχεις το λειτουργικό? Δεν έχεις πρόβλημα ο ssd. Για το software αναφέρεσαι. Σωστά? Ποια μητρική έχεις?
g.smernos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Το λειτουργικό το έχω στον SSD , δεν έχω άλλον σκληρό. Η μητρική είναι asus H61M-K
Xristaras12 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 πέρνα το revo uninstaller,ξήωσε το magician και έπειτα κάνε το πάλι εγκατάσταση. 1
johnis1996 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Εγώ με τον 500άρη είχα το ίδιο θέμα μετά από εγκατάσταση ενημερώσεων στα windows 10. Απλά κάνεις αυτό που είπε ο Xristaras. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα