stelios18120 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα Έχουμε θέμα με το συγκεκριμένο ρουτερ Οταν συνδεθούν κινητά και ταμπλέτ το ίντερνετ πάει σφαιρα,μολις συνδεθεί το λάπτοπ το ίντερνετ "σταματάει" σε όλες τις άλλες συσκευές απλά δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο αλλά δεν κάνει τιποτα,δηλαδη κινητα,ταμπλετ ίντερνετ τελος. Μολις σβησουμε από το λάπτοπ το wifi και κάνουμε μία επανεκκίνηση το ρουτερ όλα καλά πάλι. Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό; Οι ρυθμίσεις είναι default δεν έχει πειράζει τίποτα πέραν του κωδικού και του ονόματος του δικτύου Παραθέτω και τις ρυθμίσεις που έχει ήδη το ρουτερ δείτε και πείτε τι να αλλάξω Εχουν καλή ανάλυση οι φωτό καντε ζουμ να δειτε.
panos- Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δοκίμασε να συνδέσεις το λαπτοπ με εθερνετ και να δεις αν το κάνει, Επίσης κάνε ένα reset στο router και αν μπορεις δοκίμασε με το λαπτοπ σου σε κάποιο άλλο.
stelios18120 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Και με ethernet τα ίδια κάνει,μολις συνδεθεί οι άλλοι τρώνε άκυρο. Και 4-5 reset έχω κάνει και πάλι τα ίδια. Σε άλλο δίκτυο το λαπτοπ μου δεν το κάνει,μονο στο συγκεκριμένο
dbconan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δοκίμασε να το πετάξεις, ZTE για μαύρη σακούλα και φουντο...
stelios18120 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Λες να φταίει το ρουτερ; Μήπως είναι καμία ρύθμιση που έχει να κάνει με αυτό το θέμα;
visualizer Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Συνδέσου με όλες τις συσκευές και δες τι IP παίρνουν .
stelios18120 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Τελικά αλλαξα από περιέργεια ρουτερ και σύνδεσα ενα tp link w8970 και όλα κομπλε. Ούτε αποσύνδεσεις ούτε να πετάει τις άλλες συσκευές έξω Οπότε στα σκουπίδια το κώλο ρουτερακι και άντε γεια να βρω την ησυχία μου.
Kotsos87 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Τελικά αλλαξα από περιέργεια ρουτερ και σύνδεσα ενα tp link w8970 και όλα κομπλε. Ούτε αποσύνδεσεις ούτε να πετάει τις άλλες συσκευές έξω Οπότε στα σκουπίδια το κώλο ρουτερακι και άντε γεια να βρω την ησυχία μου. το καλυτερο που μπορουσες να κανεις... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα