Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και σύντομα αναμένουμε και το τσίγκινο βρακί από Xiaomi... 

Εντάξει οι άνθρωποι βγάζουν τα πάντα. Λίγο αν ξεκολλούσαν από την Apple θα ήταν ακόμα καλύτερα. 

Δημοσ.

το κανα ηδη preorder. Μου αρεσει πολυ ο σχεδιασμός, τα υλικά, η εργονομια που δεν ειναι κανα κινουμενο μπαουλο οπως πολλα αλλα... και dual mode.. αν και αχρειαστο αφου εχει bluetooth θα προσθεσω.

Το μονο που ζητω ειναι να εχει καλης ποιοτητας διακοπτες για να μην τα φτυσει στον χρονο πανω.

Δημοσ.

το κανα ηδη preorder. Μου αρεσει πολυ ο σχεδιασμός, τα υλικά, η εργονομια που δεν ειναι κανα κινουμενο μπαουλο οπως πολλα αλλα... και dual mode.. αν και αχρειαστο αφου εχει bluetooth θα προσθεσω.

Το μονο που ζητω ειναι να εχει καλης ποιοτητας διακοπτες για να μην τα φτυσει στον χρονο πανω.

μπορεις να παραθεσεις το link;

Δημοσ.

αντε βγηκαν παγανια ατομα που γεννηθηκαν χθες να μας πουν οτι μοιαζει με apple...  ποντικια που το σχεδιο υπαρχει σχεδον απο την εποχη της ροδελας...  

Ακομα και ο στεφανος θα γελαει με την παρτυ σας απο τον ταφο

Δημοσ.

Δεν εχει κατι το ιδιαιτερο για 15$ να μου πεις της Apple εχει?!

Αλλα δεν μας εχει συνηθισει ετσι η Xiaomi.

Δημοσ.

Τύλιξε μου 5

Εχω να κάνω κάτι δώρα τα Χριστούγεννα

Το dual mode να το σκεφτούνε κι άλλοι

Ο unified controller και τα ποντίκια της logitech είναι κορυφαία, αλλά δεν μπορώ να πάρω 5

Κι έτσι δεν ανησυχώ μήπως χάσω τον αντάπτορα των 2,4

Εχει και bluetooth

Δεν ανησυχώ ούτε μη χάσω το ποντίκι, 15$ κάνει

Καλό το mx master, αλλά το παίρνεις μαζί σου όταν πας για κατούρημα

Δημοσ.

Δεν εχει κατι το ιδιαιτερο για 15$ να μου πεις της Apple εχει?!

Αλλα δεν μας εχει συνηθισει ετσι η Xiaomi.

Μόνο τα Gestures έχει το Magic Mouse που αξίζουν αλλά μέχρι εκεί. Πιο άβολο ποντίκι δεν έχω πιάσει στα χέρια μου. Το μόνο προϊόν που αξίζει στην κατηγορία ποντικιών της Apple είναι το Trackpad εκεί της βγάζω το καπέλο, όσο για το Mi Mouse σε αυτήν την τιμή παίρνεις ένα κομψό οπτικό ποντίκι με ωραία κατασκευή dual mode για την σύνδεση και σε χαμηλό κόστος, δεν χρειάζεται να έχει κάτι το ιδιαίτερο. Τα περισσότερα που κοστίζουν και παραπάνω λεφτά δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο επίσης. 

Δημοσ.

Ως επαγγελματίας 25+ έτη designer, έχω να πω ότι είναι πάρα πολύ όμορφο.

Το θέμα όμως ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ που ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ για κάτι, το design έρχεται σε δεύτερο λόγο - το κυριότερο είναι η ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ του εργαλείου.

Άρα, άμα δεν το πιάσουμε στα χέρια μας να δούμε ΠΟΣΟ ΑΝΕΤΟ είναι, πόσο ΒΟΛΙΚΟ, όσο και ωραίο να δείχνει και προσιττό στην τιμή, δεν πρέπει να σας απασχολεί.

Ειδικά με το ποντίκι (που το χρησιμοποιώ περί τις...12-14 ώρες ημερισίως), πρέπει να 'ναι ΥΠΕΡ-ΤΕΛΕΙΟ στο πιάσιμο, όχι "όμορφο".

Δημοσ.

Πχ... ενώ χειρίζομαι Mac (σπίτι και δουλειά), ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχα ποντίκι της Apple, ειδικά αυτό το "σάπιο" το σύγχρονο που δίνει! Ναι μεν είναι πανέμορφο... αλλά είναι ΧΑΛΙΑ για να το χειρίζεσαι και να δουλεύεις.

Έχω ένα πάμφθηνο Logitech, που σκίζει εργονομικά, πάρα πολύ άνετο, βολικό και ξεκούραστο.

Δημοσ.

Πχ... ενώ χειρίζομαι Mac (σπίτι και δουλειά), ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχα ποντίκι της Apple, ειδικά αυτό το "σάπιο" το σύγχρονο που δίνει! Ναι μεν είναι πανέμορφο... αλλά είναι ΧΑΛΙΑ για να το χειρίζεσαι και να δουλεύεις.

Έχω ένα πάμφθηνο Logitech, που σκίζει εργονομικά, πάρα πολύ άνετο, βολικό και ξεκούραστο.

Καλά η Logitech παράγει άριστα ποντίκια είναι γνωστό.

• Like 1
Δημοσ.

Το εχει το gearbest 19 ευρω αλλα λεει θα ξεκινησει τις αποστολες μετα της 25 Νοεμβρη. Νομιζα η προπωληση τελιωνε αυριο. Βαριεμαι να περιμενω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...