Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κακάσχημο... Θα μου πεις καθένας όπως βολεύεται. Σαν το MX Master όμως δεν υπάρχει δεύτερο...

Ναι δεν διαφωνώ με το MX Master αλλά την διαφορά στην τιμή την είδες;

• Like 4
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κακάσχημο... Θα μου πεις καθένας όπως βολεύεται. Σαν το MX Master όμως δεν υπάρχει δεύτερο...

Συμφωνώ 100% απλά ότι καλύτερο υπάρχει σε mouse.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι δεν διαφωνώ με το MX Master αλλά την διαφορά στην τιμή την είδες;

φυσικά. Όμως το MX master το αξίζει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Εργονομία, άνεση. λειτουργικότητα. Δεν υπάρχει δεύτερο. Αν χρησιμοποιείς υπολογιστή πολλές ώρες μόνο αυτό θα πρέπει να αγοράσεις. Πραγματικά το αξίζει

Δημοσ.

φυσικά. Όμως το MX master το αξίζει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Εργονομία, άνεση. λειτουργικότητα. Δεν υπάρχει δεύτερο. Αν χρησιμοποιείς υπολογιστή πολλές ώρες μόνο αυτό θα πρέπει να αγοράσεις. Πραγματικά το αξίζει

Βρε το MX στην λίστα μου το έχω για αγορά, αλλά τώρα μιλάμε για ένα Budget ποντίκι με καλά υλικά κατασκευής :P Επαναλαμβάνω ότι συμφωνώ με τα παραπάνω και είναι Must Have αλλά κοστίζει 100€ 

Δημοσ.

Βρε το MX στην λίστα μου το έχω για αγορά, αλλά τώρα μιλάμε για ένα Budget ποντίκι με καλά υλικά κατασκευής :P Επαναλαμβάνω ότι συμφωνώ με τα παραπάνω και είναι Must Have αλλά κοστίζει 100€

77 κοστίζει το mx Master.

Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι το συγκεκριμένο της xiaomi έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και τιμή που δεν έχει αντίπαλο. Τώρα πως θα κάθεται στο χέρι θα δείξει αν το πιάσουμε στα χέρια μας.

Δημοσ.

Προσωπική μου άποψη ότι το G602 υπερτερεί του MX, εκτός να κάποιος χρειάζεται οπωσδήποτε το 2ο scroll wheel του MX.

Tο ποντίκι που προσφέρει η Χiaomi με 15 δολλάρια, από οποιαδήποτε άλλη εταιρία θα το βλέπαμε στη διπλάσσια τιμή.

Δημοσ.

Κάποια μέρα για να πείτε το όνομα Xiaomi θα πρέπει πρώτα να έχετε πλύνει το στόμα σας με ακοαφόρτε !!! Την Xiaomi !!!

• Like 9
Δημοσ.

Κάποια μέρα για να πείτε το όνομα Xiaomi θα πρέπει πρώτα να έχετε πλύνει το στόμα σας με ακοαφόρτε !!! Την Xiaomi !!!

εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο πάτερ. ο πάτερ.

Δημοσ.

Προσωπική μου άποψη ότι το G602 υπερτερεί του MX, εκτός να κάποιος χρειάζεται οπωσδήποτε το 2ο scroll wheel του MX.

Tο ποντίκι που προσφέρει η Χiaomi με 15 δολλάρια, από οποιαδήποτε άλλη εταιρία θα το βλέπαμε στη διπλάσσια τιμή.

Δεν νομίζω οτι μπορούμε να τα συγκρίνουμε μιας και αφορούν διαφορετικό κοινό. Και τα δύο όμως είναι κορυφαία.

Δημοσ.

Mε εξαιρεση το χαρακτηριστικο οτι μπορει να συνδεθει και με bluetooth αλλα και με το συνηθισμενο ασυρματο receiver, δεν βλεπω τι το τρομερο εχει αυτο το ποντικι σε σχεση με αλλα ποντικια παρομοιας τιμης (15 χωρις ΦΠΑ):

Εξτρα κουμπια δεν εχει, η ροδελα δεν κανει αριστερο-δεξι scrolling, η ροδελα δεν φαινεται να εχει ελευθερο mode οπως η ροδελα των πιο ακριβων logitech κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Mε εξαιρεση το χαρακτηριστικο οτι μπορει να συνδεθει και με bluetooth αλλα και με το συνηθισμενο ασυρματο receiver, δεν βλεπω τι το τρομερο εχει αυτο το ποντικι σε σχεση με αλλα ποντικια παρομοιας τιμης (15 χωρις ΦΠΑ):

Εξτρα κουμπια δεν εχει, η ροδελα δεν κανει αριστερο-δεξι scrolling, η ροδελα δεν φαινεται να εχει ελευθερο mode οπως η ροδελα των πιο ακριβων logitech κλπ.

Τι περιμένεις ρε φίλε με 15 ευρώ; Να σου βρίσκει και κινέζες γκόμενες ;

• Like 4
Δημοσ.

Τι περιμένεις ρε φίλε με 15 ευρώ; Να σου βρίσκει και κινέζες γκόμενες ;

Aυτο λεω, δεν καταλαβαινω τον ενθουσιασμο μερικων, σε παρομοια τιμη βρισκεις ποντικια παρομοιων χαρακτηριστικων απο εταιρειες που εχουν παραδοση στον χωρο των περιφερειακων και εχουν και σοβαρη εγγυηση.

Μπορει τελικως να εχει απιστευτη κινηση ή εξαιρετικη ροδελα, μπορει και το αντιθετο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...