Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Xiaomi αποκάλυψε πρόσφατα το Mi Mouse, το οποίο είναι ένα Wireless Laser Mouse με συνδεσιμότητα Dual-Mode, και επομένως μπορεί και λειτουργεί τόσο χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth 4.0 όσο και την συμβατική ασύρματη τεχνολογία 2.4GHz με dedicated receiver.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το έχετε συνδεδεμένο σε δύο διαφορετικούς υπολογιστές την ίδια στιγμή – στο κάτω μέρος της συσκευής υπάρχει ο κατάλληλος διακόπτης για την εναλλαγή.

Η Xiaomi ανακοίνωσε το νέο Mi Mouse σε δύο χρωματισμούς όσον αφορά στο αλουμινένιο τμήμα του (Silver και Gold) και στο προωθητικό/ διαφημιστικό υλικό δεν διστάζει να δηλώσει πως είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ για το MacBook Pro της Apple.

Η συσκευή δέχεται δύο μπαταρίες AA και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα σε pads, σε χαρτί, σε επεξεργασμένο γυαλί και σε άλλες επιφάνειες. Η ανάλυση του είναι 1200dpi. Η πώληση του θα ξεκινήσει στην Κίνα στις 11 Νοεμβρίου με τιμή $15.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κάνει μια μαλακία η Apple, να μην χάσει η Xiaomi.. Γιατί ρε επίπεδα ποντίκια! Η ανατομή των χεριών μας δεν είναι επίπεδη! Όμορφο ποντίκι αλλά δίχως εργονομική καμπύλη για την παλάμη είναι No-Go. Θα μου πεις για 15€ δεν έχεις να χάσεις και πολλά άμα ρισκάρεις. Μου φαίνεται θα το δοκιμάσω όπως και να χει.

• Like 23
Δημοσ.

Κάνει μια μαλακία η Apple, να μην χάσει η Xiaomi.. Γιατί ρε επίπεδα ποντίκια! Η ανατομή των χεριών μας δεν είναι επίπεδη! Όμορφο ποντίκι αλλά δίχως εργονομική καμπύλη για την παλάμη είναι No-Go. Θα μου πεις για 15€ δεν έχεις να χάσεις και πολλά άμα ρισκάρεις. Μου φαίνεται θα το δοκιμάσω όπως και να χει.

Εμένα μοιάζει με κουτάλα για τα φασόλια.

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως εμένα η παλάμη δεν ακουμπάει ποτέ στο ποντίκι. Με τα δάκτυλα το κρατάω. Δεν με βόλευε ποτέ να το χουφτώνω :P

• Like 10
Δημοσ.

Εμένα μοιάζει με κουτάλα για τα φασόλια.

Χαχαχαχα κουτάλα για φασόλια λεει :D

Πάντως εμένα η παλάμη δεν ακουμπάει ποτέ στο ποντίκι. Με τα δάκτυλα το κρατάω. Δεν με βόλευε ποτέ να το χουφτώνω :P

Θα μου πεις από την στιγμή που δεν έχει άθλια επιφάνεια Touch όπως το Magic Mouse είναι πολύ πιο καλύτερο. ψήθηκα να το πάρω xD Ξέρει κανείς που μπορούμε να το παραγγείλουμε;

Δημοσ.

Από οτι καταλαβαίνω από τον διακόπτη στην εικόνα ,συνδέεται στο ένα pc με bluetooth και στο άλλο με ασύρματο 2.4 GHz ;

Δεν γίνεται πχ 2 συσκευές bluetooth ταυτόχρονα ;

Δημοσ.

Ελλαδα θα ερθει, γνωριζουμε;

Αυτή η ερώτηση σε κάθε άρθρο.. πόσες φορές ήρθαν κινέζικα προϊόντα επίσημα στην ΕΕ? Μόνο μέσω online παραγγελιών από αποθήκες μπορείς να τα προμηθευτείς 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...