dopermann Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα σε ολους μετα απο χρονια συνδρομητης της hol τωρα vodafone προχωρισα σε αλλαγη παροχου στην cyta....Παρακαλω πολυ τα σχολια σας.... 24 internet Αστικα υπεραστικα ελευθερα και 300 λεπτα προς ολα τα κινητα.... 20.50 ευρω..... H vodafone δεν συμφωνησε στα 20.50 και ηθελε 21.50 αλλα δεν εφυγα γιαυτο εφυγα γιατι οταν περνεις τηλ για καποιο τεχνικο θεμα σε χρεωνει....Κοστος μεταφορας στην cyta δωρεαν θελω να μου πειτε αν εκανα καλα γιατι βλεπω σε καποια αρθρα πως η cyta ειναι προς πωληση.....
bill2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 η cyta φίλε παίρνεις στην εξυπηρετηση με χρέωση και δεν βγάζεις εύκολα γραμμή και η γραμμή σου θα είναι voip
dopermann Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 η cyta φίλε παίρνεις στην εξυπηρετηση με χρέωση και δεν βγάζεις εύκολα γραμμή και η γραμμή σου θα είναι voip Δεν περνεις με χρεωση φιλε μου αστικο τηλεφωνημα ειναι μου ειπανε και ουτε συ αλλος ολοι θα γινουν voip τωρα βαση νομου της Ευρωπαικης ενωσης....O ote ηδη εχει ξεκινησει ολα θα γινουν voip...
bill2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Οκ σαν πακέτο είναι πολύ καλό αλλά το καλύτερο θα ήταν αν κάπιος γείτονας σου έχει cyta να το ρωτούσες να δεις τι απόψη έχει γτ απο εδώ δεν έχεις καλή εικόνα Το συμβόλαιο σου με vodafone το έχεις τσεκάρει ότι έχει λήξει μην σε χρεώσουν
dopermann Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Οκ σαν πακέτο είναι πολύ καλό αλλά το καλύτερο θα ήταν αν κάπιος γείτονας σου έχει cyta να το ρωτούσες να δεις τι απόψη έχει γτ απο εδώ δεν έχεις καλή εικόνα Το συμβόλαιο σου με vodafone το έχεις τσεκάρει ότι έχει λήξει μην σε χρεώσουν Εννοειτε φιλε μου και αυτο μου κανει εντυπωση πως το πακετο ειναι καλο για να μην με κρατησει η vodafone για 1 ευρω και 4 ωρες προς κινητα οχι 5 που μου δινει η cyta....
bill2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 κανονικά αυτό το πακέτο κάνει 22,20 μην ανυσηχείς μόλις δουνε την αίτηση για να αλλάξεις θα σε πάρουν τηλέφωνο
dopermann Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 κανονικά αυτό το πακέτο κάνει 22,20 μην ανυσηχείς μόλις δουνε την αίτηση για να αλλάξεις θα σε πάρουν τηλέφωνο Που κανει 22.20 φιλε μου?Στην cyta εννοεις η σε αλλον παροχο?
tarantules Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δεν περνεις με χρεωση φιλε μου αστικο τηλεφωνημα ειναι μου ειπανε και ουτε συ αλλος ολοι θα γινουν voip τωρα βαση νομου της Ευρωπαικης ενωσης....O ote ηδη εχει ξεκινησει ολα θα γινουν voip... Από πότε θα ισχύσει αυτό με το voip; Δηλαδή σε μια διακοπή ρεύματος , εκτός του internet δεν θα έχουμε και τηλεφωνία;
bill2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 ναι φίλε μεχρι το 2018 όλοι έτσι θα είναι ναι κόβεται το ρευμα κόβεται η γραμμή χαλάει το ρoυτερ δεν έχεις τηλ αλλα οκ μωρε έχεις κινητό και στη τελική πάρε ups
panos- Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 κανονικά αυτό το πακέτο κάνει 22,20 μην ανυσηχείς μόλις δουνε την αίτηση για να αλλάξεις θα σε πάρουν τηλέφωνο Κανονικά το πακέτο κάνει 38 και κάτι. Ασχετα με την προσφορά που έχει το σάιτ για νέες συνδέσεις.
dopermann Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μια ερωτηση μονο αν καποιος γνωριζει...Ρωτησα στην Cyta αν εχει την υπηρεσια να σε ενημερωνει σχετικα με τις κλησεις προς τα κινητα απο σταθερο οταν ξεπερασεις το οριο.....Ξερει κανεις πως μπορω με καποιο αλλο τροπο οταν περναει τα 300 λεπτα να σταματαει???Υπαρχει καποιο ασυρματο κατι που να εχει αυτη την ιδιοτητα?Εχω ενα siemens voip αλλα δεν το εχω ψαζει... Πως θα ελεγχω ποσα τηλ σε κινητα εχουν γινει...
orck Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Από πότε θα ισχύσει αυτό με το voip; Δηλαδή σε μια διακοπή ρεύματος , εκτός του internet δεν θα έχουμε και τηλεφωνία; Σαν κοινωνια δεν παμε μπροστα με σκεψεις "σε μια διακοπη ρευματος δεν θα εχω τηλεφωνο και ιντερνετ", απο πολυ κοντινη εμπειρια που εχω οι περισσοτεροι το ιντερνετ θελουν, το τηλεφωνο ειναι δευτερευον για να παραγγελνουν πιτσες κυριως. Γιατι ομως κολλαμε στην διακοπη του τηλεφωνου οταν κοβεται το ιντερνετ; Επισης ειμαστε στο 2016, ισως, λεω ισως να ηταν πιο ωφελιμο να ζητουμε αδιαληπτη παροχη ηλεκτρικου ρευματος παρα να γκρινιαζουμε για ασχετα θεματα. Μενω Αττικη και δεν ειχα ποτε προβλημα με το ρευμα, ισως να κοβεται μια δυο φορες τον χρονο οταν λειπω για δουλεια και αυτο ειναι ολο. Οταν αγοραζεις τηλεοραση λες στον πωλητη "δηλαδη οταν εχει διακοπη ρευματος δεν θα βλεπω τηλεοραση; ε τοτε δεν περνω τηλεοραση θα πηγαινω καθε μερα θεατρο"
dopermann Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Τελικα υστερα απο αντιπροσφορα της vodafone και ενα θετικο οτι δεν περιμενεις 10 ωρες οταν τους παιρνεις τηλφωνο απλα λες το τηλεφωνο σου και σε καλουν αυτοι παραμενω Vodafone....
jkoukos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Πάντως για αποκατάσταση της αλήθειας, σε κανέναν πάροχο η κλήση για τεχνική βοήθεια σε περίπτωση βλάβης δεν χρεώνεται, βάσει νόμου. Όμως πρέπει να είναι για βλάβη και όχι άλλο θέμα, πληροφορία ή κάτι άλλο άσχετο. Και σίγουρα στην HOL/Vodafone είναι δωρεάν η κλήση στο 80040013844 ή στο 13840.
dopermann Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Θα τρελλαθω!!!Κιαλλη αντιπροσφορα τωρα απο cyta!!!Φτασαμε στα 15 ευρω 24 ιντερνετ αστικα υπεραστικα 5 ωρες κινητα!!!!Τρελος ανταγωνισμος!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα