Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Υπάρχει κάποιο software να κάνει τεστ στο τροφοδοτικό? Ρωτάω επειδή έχω θέματα με την κάρτα γραφικών αλλά δεν έχω τρόπο να δω αν φταίει το τροφοδοτικό. Δεν έχω ούτε άλλο να δοκιμάσω, ούτε να την κάρτα να βάλω σε κάποιου φίλου.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν σου σβήνει ή ανάβει αφού το ανοιγοκλείσεις καμιά 10ρια φορές πιθανότατα είναι ή αυτό ή αυξημένες θερμοκρασίες.

Test για το τροφοδοτικό δεν υπάρχει, μόνο αν το ζορίσεις με παιχνίδια και benchmark μπορείς να το καταλάβεις.

• Moderators
Δημοσ.

Τα tester είναι άχρηστα όπως επίσης και η μέτρηση με πολύ μέτρο

Δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να συνδέσει στο τροφοδοτικό να ζορισει αρκετά ώστε να δει της τάσεις σε φορτίο

Και οι 2 τρόποι θα σου δείξουν στην ουσία τάσεις σε κατάσταση ηρεμίας

Δημοσ.

Τα tester είναι άχρηστα όπως επίσης και η μέτρηση με πολύ μέτρο

Δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να συνδέσει στο τροφοδοτικό να ζορισει αρκετά ώστε να δει της τάσεις σε φορτίο

Και οι 2 τρόποι θα σου δείξουν στην ουσία τάσεις σε κατάσταση ηρεμίας

Μια χαρά είναι τα τέστερ για τροφοδοτικά. Έχω ένα από κίνα και έχω ελέγξει λόγω δουλειάς 10άδες τροφοδοτικά.

Εννοείτε ότι δε θα σου δείξει αν αντέχει όταν το φορτώσεις αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις αν όλα τα πιν δίνουν την τάση που πρέπει να δώσουν.

Καλησπέρα σε όλους,

Υπάρχει κάποιο software να κάνει τεστ στο τροφοδοτικό? Ρωτάω επειδή έχω θέματα με την κάρτα γραφικών αλλά δεν έχω τρόπο να δω αν φταίει το τροφοδοτικό. Δεν έχω ούτε άλλο να δοκιμάσω, ούτε να την κάρτα να βάλω σε κάποιου φίλου.

Ευχαριστώ

Τι θέματα έχεις; Γίνε λίγο ποιο συγκεκριμένος, καθώς και ποια κάρτα έχεις. Μπορείς να την στρεσάρεις με το furmark να δεις αν βγάζει προβλήματα όταν ζορίζεται.

Απαιτήσεις:

FurMark requires an OpenGL 2.0 compliant graphics card: NVIDIA GeForce 6 (and higher), AMD/ATI Radeon 9600 (and higher), Intel HD Graphics 2000/3000 or a S3 Graphics Chrome 400 series with the latest graphics drivers.

• Like 1
Δημοσ.

Καλο το furmak, αλλα με δικη σου ευθυνη!

Μπορει να "σκοτωσει" το τροφοδοτικο και να παρει και τιποτα αλλο μαζι του...

Δημοσ.

Όποιο πρόγραμμα stress ή benchmark χρησιμοποιείς ελοχεύει κινδύνους για την υγεία του υλικού. Δεν είναι όμως κάτι το τραγικό εκτός αν κάποιο υποσύστημα ήταν έτοιμα να παραδώσει πνεύμα και απλά με το ζόρισμα "χαιρέτησε" λίγο ποιο νωρίς. Το τροφοδοτικό όμως δεν ξέρω πως μπορεί να το σκοτώσει ένα stress test της μισής, άντε μίας ώρας, εκτός αν το αφήσεις να τρέχει καμιά εβδομάδα.

Δημοσ.

Όποιο πρόγραμμα stress ή benchmark χρησιμοποιείς ελοχεύει κινδύνους για την υγεία του υλικού. Δεν είναι όμως κάτι το τραγικό εκτός αν κάποιο υποσύστημα ήταν έτοιμα να παραδώσει πνεύμα και απλά με το ζόρισμα "χαιρέτησε" λίγο ποιο νωρίς. Το τροφοδοτικό όμως δεν ξέρω πως μπορεί να το σκοτώσει ένα stress test της μισής, άντε μίας ώρας, εκτός αν το αφήσεις να τρέχει καμιά εβδομάδα.

...Furmark Stress Impact on PSU

Furmark  exerts extreme pressure on Video cards. Beside this, it also creates Intensive Impact on PSU. While running Furmark it is recommended to Run 20 minutes maximum. Any GPU, if handle Furmark in 10 to 20 minutes Run, it will be fully stable card under abnormal condition or load. However PSU on the other hand must be of good Quality, in case you don’t have a quality PSU 20 minutes Furmark run may Damage sensors and its working by heating it up, ultimate results will be coil whine or loosen quality power distribution.

Από :https://techwiresite.wordpress.com/2015/12/05/furmark-stress-test/ 

Όχι πάνω από 20 λεπτά.

Νομίζω ότι είναι σοβαρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...