paragontikos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Marketing μονο.. Απο ουσια ακομη ουτε 4Κ υλικο δεν υπαρχει
MechaCorn Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 γεννήθηκα σε λάθος εποχή, θα χάσω τα 16k εικόνας και 100" αφής OLED TV + bandwith 1gigaflop Με turbo boost στo memory bus, hyperthreading εικονα και watercooled τηλεκοντρόλ. Όταν βγει μην ξεχάσεις να την κάνεις και αυτήν review...
Ntinaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Marketing μονο.. Απο ουσια ακομη ουτε 4Κ υλικο δεν υπαρχει Απο καπου δεν πρεπει να υπαρξει η αρχη? Ο αλλος θα γκρινιαζει επειδη θα εχει 4κ υλικο αλλα δε θα χει 4κ οθονη και θα λεει τα ιδια.
takkk Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Καλα σοβαρά τώρα δεν βλεπετε και εσείς να υπάρχει μεγαλη διαφορά στις φωτογραφίες non HDR με αυτές που βλεπουμε αυτη την στιγμή οι περισσότεροι στα non-HDR monitor μας; Για χάριν της συγκρισης; Ισως, πάντως εγώ με ενα απλό monitor μια χαρά βλέπω τον κλόουν του άρθρου σε SDR οπως θελυον τώρα να μας βγάλουν τα παλιο-μονιτορ μας και οχι με κατεβασμένο γκρίζο, γκάμα, contrast δε ξερω και εγω τι
thessalonik Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Ναι και όταν το ανέβαζες στο YouTube έχανε η εικόνα την ποιότητα που της πρόσφερε το high dynamic range. Τώρα σου λέει πως θα το ανεβάζεις και θα κρατάει την ποιότητα, όπως έγινε και με το 1080p, και το 4K, και τα 45fps, και τα 60fps. Εσύ μπορεί να τραβούσες 1080p 60fps πριν "8 χρόνια" να το ανέβαζες στο yt και εκείνο τότε στο έκανε 420p 30fps, έτσι και μέχρι τώρα σου έκοβε την πληροφορία του HDR Επειδη ειμαι ασχετος και βλεπω και το HDR στο κινητο μου θελετε λιγακι να μου εξηγησετε τι ειναι και σε τι χρησιμευει?
Ntinaras Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 High dynamic range σημαινει εν ολιγις, οι φωτεινες με τις σκοτεινες πλευρες της οθονης εχουν μεγαλη διαφορα.
kage Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 το hdr θελει hdmi ...το chromecast ultra που γραφει στο κειμενο ειναι media box της google...οποτε παιζει hdr μονο αν εχεις hdr tv και το chromecast ultra!(ισως και με καποια αλλα media box που υποστηριζουν hdr) το 4κ δεν τσουλαει ακομη(εδω και 3 χρονια).. τν πλεον βγαινουν οικονομικες(50"600ε) με 4k hdr απλα δεν εχει νοημα ακομη.. Παμε στα βασικα το youtube στις smart tv δεν εχει καν δυνατοτηtα επιλογης ποιοτητας και μαλλον δεν παιζει γενικοτερα πανω απο fullhd!!
kage Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 πως το καταλαβες αυτο? επιλεγεις καπου 4κ αναλυση?εμφανιζει καπως με καποιο κουμπι τι αναλυση "διαβαζει"? κ σαμσουνγκ 4k και Lg δεν βλεπω κατι αλλο απο hd.. ισως απο browser και αφου κανεις log in διβαζω..
bvb7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Έχει στις ρυθμίσεις πληροφορίες βίντεο από κει σου δείχνει τι ανάλυση έχει το βίντεο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα