Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα κάνεις ένας φιλος μια μίνι αναβαθμισούλα, φτηνοδουλειά δε θέλει κατι το ιδιαίτερο.

Λέω για ΑMD, αλλα δεν ασχολήθηκα ποτέ, ούτε καν γνωρίζω ποια ειναι τα μοντέλα.

Να παω σε socket AM3+ και FX8320 ή FM2+ και Α10 ?

Ποιό σόκετ ειναι το νεότερο;

Δημοσ.

εγω δν θα πηγαινα σε amd γτ εχει παλιοσει θα κοιταζα στην θεση του φιλου σου να παιξω σε ιντελ ,,,να κοιταξει μια μιτρικη ζ97 και εναν intel core i5 4460  και τα δυο μεχρι 160 μεσα απο της αγγελειες ...!!!  

kanesaxo
Δημοσ.

Δε θέλει να μπλέξει με μτχ. Οφείλω να σεβαστώ την άποψη του.  (πέραν τούτου, θα τα πληρώσει με δόσεις πιστωτικής σε κάποιο κατάστημα, οπότε...).

Τα συστηματάκια με Ι3 ξεφεύγουν και νομιζω δεν αξίζει και το κόπο. Κοιτάζω δηλ περισσότερο το vfm. 

Δημοσ.

Φίλε pano, δε μπήκα στο κόπο να συμπληρώσω τη πλατφόρμα, γιατι όπως γράφω στο 1ο πόστ ψαχνω κατι συγκεκριμμένο. Δε θέλω γνώμες για να στήσω ένα tower, τα χω διαλέξει ήδη και είναι ολα πράγματα νορμαλ επιδόσεων.

Κι επειδή δε γνωρίζω τίποτε περι amd, πόσταρα, απ'το να γκουγκλαρω να βγάλω άκρη.

Αν το έστηνα για μένα, θα επαιρνα οπως ειπώθηκε ενα Ι5 απ'τις αγγελίες και θα τον κρατούσα μια 5ετια, οπως το σύστημα που χω τοσο καιρό και θα πάει αλλο τοσο.

Αν μπορούσες να βοηθήσεις στο άνωθεν, υπόχρεος.

Δημοσ.

Μα αυτό είναι το θέμα,έχω όλη την καλή διάθεση να σε βοηθήσω,αλλά δεν μπορώ χωρίς να ξέρω κάποια στοιχεία,αντιθέτως κατά πάσα πιθανότητα να σου προτείνω λάθος πράγματα.

• Like 3
Δημοσ.

Χμμ...

Ποιό σόκετ απ'τα 2 που έχω επιλέξει είναι το νεότερο; 

Ποιό απο τα 2 εάν αγοράσει σήμερα θα μπορει να αναβαθμιστεί σε 2-3 χρόνια;

Είναι μήπως και τα 2 παρωχημένα, και ενδέχεται να καταργηθούν; 

Δημοσ.

α)Ποιό σόκετ απ'τα 2 που έχω επιλέξει είναι το νεότερο; 

β)Ποιό απο τα 2 εάν αγοράσει σήμερα θα μπορει να αναβαθμιστεί σε 2-3 χρόνια;

γ)Είναι μήπως και τα 2 παρωχημένα, και ενδέχεται να καταργηθούν; 

α)Το sFM2+

β)Κανένα.

γ)Ναι.

Αλλά κανένας από αυτούς τους λόγους,δεν έχει σχέση με την επιλογή αγοράς ή όχι,τώρα βγάλε άκρη .. :-D

Υ.Γ Θα στο πω άλλη μια τελευταία φορά συμπλήρωσε τη φόρμα για να βοηθηθείς σωστά.

• Like 3
Δημοσ.

Θα κάνεις ένας φιλος μια μίνι αναβαθμισούλα, φτηνοδουλειά δε θέλει κατι το ιδιαίτερο.

Λέω για ΑMD, αλλα δεν ασχολήθηκα ποτέ, ούτε καν γνωρίζω ποια ειναι τα μοντέλα.

Να παω σε socket AM3+ και FX8320 ή FM2+ και Α10 ?

Ποιό σόκετ ειναι το νεότερο;

Φιλε μου απο τη μια λες και μονος σου οτι δεν εχεις ιδεα απο AMD (που ελπιζω να καταλαβαινεις οτι απο την στιγμη που μιλας για αγορα AMD σετ αυτο ισοδυναμει με "δεν εχω ιδεα τι παω να αγορασω") και απο την αλλη δεν λες καν ποιο ειναι το μπατζετ και απλα φανταζεσαι πραγματα οπως πχ το οτι ενα συστημα με i3 επεξεργαστη βγαινει ακριβοτερα.

Αν βαριεσαι να συμπληρωσεις τη φορμα πες μας τουλαχιστον τα πιο σημαντικα.

Ποσο?

Για τι χρηση?

Ποια οθονη εχει?

Ποια πραγματα θα κρατησει? (ακριβως τα μοντελα τουλαχιστον για το τροφοδοτικο και το κουτι και με την προυποθεση οτι δεν εχει σκοπο να κρατησει τιποτα IDE δισκους)

Δημοσ.

re sy Πανο, να καθόμουν και εγραφα οτι τα θέλει για ταινιες,μουσικη,office και καθολου gaming, θα μου λεγε ο καθείς "κράτα το C2D που εχει, του φτάνει".

Ε, αυτό το ξέρουμε και μεις, το ξέρει κι αυτός.

απλά τον έπιασε η καταναλωτικη μανια να κάνει μια αναβάθμιση, να παρει κατι καινουργιο να του μείνει άλλα Χ χρόνια, οπως τη 5ετία+++ που χει τον υφιστάμενο.

Αν ήταν σοβαρή περίπτωση, θα γινόταν το τοπικ όπως προβλέπεται.

Δημοσ.

re sy Πανο, να καθόμουν και εγραφα οτι τα θέλει για ταινιες,μουσικη,office και καθολου gaming, θα μου λεγε ο καθείς "κράτα το C2D που εχει, του φτάνει".

Ε, αυτό το ξέρουμε και μεις, το ξέρει κι αυτός.

απλά τον έπιασε η καταναλωτικη μανια να κάνει μια αναβάθμιση, να παρει κατι καινουργιο να του μείνει άλλα Χ χρόνια, οπως τη 5ετία+++ που χει τον υφιστάμενο.

Αν ήταν σοβαρή περίπτωση, θα γινόταν το τοπικ όπως προβλέπεται.

Άμα θέλει AMD, να περιμένει μέχρι Ιανουάριο/Φεβρουάριο που βγαίνει το καινούργιο socket AM4 και οι καινούργιοι επεξεργαστές AMD ZEN.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...