Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας. Είμαι σπουδαστης αεν 4 έτος η μητέρα μου είναι καθαριστρια και ο πατέρας μου άνεργος. Θα μπορούσε κάποια τράπεζα να μου δώσει καταναλωτικό δάνειο μέχρι 4000 €?

Δημοσ.

Γιάννη πως ακριβώς πάει; εγώ πέρσι καθάρισα κοντά 10χιλιαρικα από την σύμβαση μου αλλά για φέτος δεν θα έχω δουλειά μέχρι τέλη καλοκαιριού

Δημοσ.

Αν το τελευταιο σου εκκαθαριστικο ειναι 10.000 εχεις ελπιδες .Αρκει να μην σου ζητησουν και τελευταιο εκκαθαριστικο μηνιαιας εργασιας.Ξερουν οτι πολλοι εχουν μεινει ενεργοι και δεν τους φτανει το εκκαθαριστικο για την χρηση του 2015.

Δημοσ.

Απλά ήταν εξάμηνη σύμβαση. Τώρα ξαναπιανω δουλειά τέλη καλοκαιριού και τελευταίος εργασιμος μήνας ήταν ο Ιανουάριος

Δημοσ.

H ερωτηση ειναι κανονικα, οχι αν μπορεις να τα παρεις,αλλα αν θα καταφερεις να εξοφλησεις μεσα στο χρονικο πλαισιο,χωρις βεβαια να πεινασεις και να μην κινδυνευσεις απο κατασχεσεις κλπ κλπ.Δεν στο λεω με καποια προθεση να στην πω ή κατι τετοιο,απλα με δανεια δεν ειναι να ρισκαρει κανενας.

Δημοσ.

πολύ πιθανό να ζητήσουν μισθοδοσία τελευταίων (3?) μηνών, ασχέτως εκκαθ.

αλλά και πάλι όπως είπε ο απο πάνω δύσκολα δίνουν δάνεια.

Δημοσ.

Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις σε...τράπεζα (μάλλον η ενδεδειγμένη κίνηση in the first place).

Στο επίπεδο αυτών που γνωρίζω, προσυπογράφω αυτά που έχουν ήδη ειπωθεί.

Θα σου ζητήσουν, όχι μόνο εκκθαριστικό όπως παλιά, αλλά και πρόσφατη μισθοδοσία των 2-3 τελευταίων μηνών αφού, έτσι όπως είναι η κατάσταση, μπορεί πέρσι να έβγαλες 30χ αλλά φέτος να μην έχεις σταυρώσει μεροκάματο.

Και ότι και να πεις στον υπάλληλο της τράπεζας ("ξέρετε θα ξαναδουλέψω τον επόμενο μήνα όπως μου έχουν πει", κλπ) αυτό συνήθως δεν βοηθάει αφού τα αιτήματα κρίνονται σε κεντρικότερο επίπεδο και όχι σε επίπεδο καταστήματος.

Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις σχετικές αιτήσεις στις διάφορες τράπεζες, αλλά μάλλον θα φας άκυρο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...