sotirios.p Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Γειά σας, μπορεί κάποιος να μου πεί υπέυθυνα τη γνώμη του για την DELL P2417H. Η χρήση που θα κανω ειναι ελαφρύ gaming και editing. Ευχαριστω. 1
bazzil Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Είναι μια οθόνη γραφείου γενικής χρήσης. Είναι αυτό που λέμε ενα μόνιτορ να κάνω την δουλειά μου χωρίς να το εξετάζουμε περαιτέρω 2
sotirios.p Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Είναι μια οθόνη γραφείου γενικής χρήσης. Είναι αυτό που λέμε ενα μόνιτορ να κάνω την δουλειά μου χωρίς να το εξετάζουμε περαιτέρω μπορεις μηπως να μου προτεινεις καποιο monitor ,στα ιδια χρηματα, ειδικα για gaming και ελαφρυ editing?
bazzil Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Εκτός απο το dell που πρότεινες δες και την LG 23MP68VQ-P. Αν εχεις κάρτα γραφικών με freesync η lg είναι καλύτερη επιλογή 2
sotirios.p Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Εκτός απο το dell που πρότεινες δες και την LG 23MP68VQ-P. Αν εχεις κάρτα γραφικών με freesync η lg είναι καλύτερη επιλογή ευχαριστω για την απάντηση! Εχω τη gtx 1060 επομενως ειναι ασκοπο να αγορασω οθονη με freesync, τη δεδομένη στιγμη. Παράλληλα, οι βασεις στηριξης της lg ειναι σχετικα ασταθείς, πραγμα που δεν μου αρεσει και πολυ!!!
SigmaDelta Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Έχω περίπου ένα μήνα την 23άρα,με GTX1060. Ικανοποιημένος σε όλες τις χρήσεις,ξεκούραστη οθόνη και με άριστη βάση. 1
sotirios.p Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Έχω περίπου ένα μήνα την 23άρα,με GTX1060. Ικανοποιημένος σε όλες τις χρήσεις,ξεκούραστη οθόνη και με άριστη βάση. Πιστευεις πωσ στο θεμα του gaming θα με καλύψει; Παίζω κυριως MOBA.
Fulgore Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Πιστευεις πωσ στο θεμα του gaming θα με καλύψει; Παίζω κυριως MOBA. Στα χρηματα αυτα ολες ιδιες ειναι αρα μην σε προβληματιζει αυτο. 1
SigmaDelta Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Πιστευεις πωσ στο θεμα του gaming θα με καλύψει; Παίζω κυριως MOBA. Εξαρτάται πόσο απαιτητικός gamer είσαι. Αλλά όπως ανέφερε και ο Fulgore, σε αυτά τα χρήματα μην έχεις τρελές απαιτήσεις.
XMorsX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 H lg 23mp68vq, περα απο Freesync, εχει και λιγο καλυτερη ποιοτητα εικονας απο την P2417H, οποτε την προτιμω ακομη και χωρις amd gpu. Λιγο ακομη καλυτερη εικονα απο την LG εχει η Dell U2417H, σε συνδυασμο με καλυτερη βαση, αλλα ειναι πολυ ακριβη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα