monoxromos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Γεια σας, Υπάρχει διαδικασία μαζικής κοινοποίησης μηνυμάτων στο face; Εχω περίπου 3000 φίλους και αναζητώ τρόπο να αποστέλλω κατά διαστήματα video σε όλους τους φίλους μου με μια κίνηση. Προσοχή όχι να βλεπουν όλοι οι φίλοι μου, αλλά όπως κανω μια-μια τις κοινοποιήσεις να τις κάνω μαζικά. Σας ευχαριστώ πολύ
lek88 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Με μπέρδεψες.... Θες να στείλεις μαζικό μήνυμα inbox σε ολους η δημοσίευση? Τα λες λίγο μπρρδεμενα
lek88 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Αν θες μαζικό μηνύματα σε όλους τους φίλους σου απλά άνοιξε μια ομαδική συνομιλία και βάλε τους όλους μέσα.
monoxromos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα ,αργησα να δω τις απαντησεις και θελω να σας ρωτήσω μερικα πράγματα. Οταν έχω ενα video υπάρχει στην πάνω δεξια πλευρά ένα βελακι που αν το πατήσεις βγάζει παράθυρο αν θελω να το κοινοποιησω στο χρονολόγιο μου, σε φίλο ,σε ομάδα κλπ. Ετσι τώρα το στέλνω σε έναν-εναν φίλο αλλά καταλαβαινετε να το στειλω σε 3500 φίλους θέλω μια ημέρα. Μπορω και πως να το στέλνω σε όλους τους φίλους με μια κίνηση για παράδειγμα;(Στο μεταξύ κάθε μέρα προστίθενται και καμια 10ρια νέοι φίλοι) Ευχαριστω. ΥΓΔεν θέλω να κάνω συνομιλία με πολλούς,θέλω να κοινοποιώ τα videos σε όλους δηλαδή να τα αναρτώ στην σελίδα του καθενός.
micos000 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 θέλω να κοινοποιώ τα videos σε όλους δηλαδή να τα αναρτώ στην σελίδα του καθενός. Τους 3500 φίλους σου, τους ρώτησες αν γουστάρουν κάτι τέτοιο και τι ρύθμιση έχει ο καθένας για το ποιός μπορεί να κοινοποιεί στο χρονολόγιο του; Εγώ π.χ. το έχω να κοινοποιώ μόνο εγώ και κανένας άλλος, οπότε, ακόμα και να προσπαθήσει να μου βάλει κάποιος κάτι στο χρονολόγιο δε θα μπορέσει. Αν και δε βλέπω το νόημα για μια τέτοια ιστορία. Αν θέλεις να βλέπουν το βίντεο μόνο οι φίλοι σου κάνε μια ομάδα και κοινοποίησε στην ομάδα αυτήν. 1
monoxromos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα,όποιος δεν θέλει έχει απαγορευτικό αλλά δεν είναι δύσκολο να απαντήσει δεν θέλω και τον διαγράφω. Και σε όσους το κοινοποιώ τώρα ενα-ενα ευχαριστίες και like παίρνω. Ομως το θέμα για μένα είναι τεχνικό. Μπορείτε να μου δώσετε μια πρακτική βοήθεια;
lek88 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δύσκολο αυτό που ζητάς... Λογω υπερβολικου αριθμού "φίλων"! Η μόνη λύση είναι να τους κάνεις tag έναν έναν στις δημοσιεύσεις που θες. Αν και δεν ξέρω κατά πόσο το θέλουν αυτό και δεν θεωρηθεί spam κάτι τέτοιο!! Θα το κάνεις μια θα το κάνεις δύο θα το κάνεις τρεις και μετά θα αρχίσουν οι αναφορές λογαριασμού και τα μπλοκατισματα. Εύκολη λύση δεν υπάρχει γι αυτό που ζητάς δυστυχώς... Είναι πολύ πιθανό να σου κλείσει ο λογαριασμός αν φας πολλές αναφορές με αυτό. Πολλοί θα ενοχληθουν θεωρώ.
monoxromos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Λαμβάνω υποψη μου αυτά που λές. Βέβαια όποιος δεν θέλει αναρτήσεις στη σελίδα του το έχει ενεργοποιήσει ή εν πάση περιπτώσει μπορεί να απαντήσει οτι δεν θέλει. Είναι αλήθεια ως τώρα που στέλνουμε μεμονωμένα σε αρκετούς καθημερινά,like εισπράττουμε.
lek88 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Τα παραπάνω like είναι το θέμα δηλαδή! Απλά μπορείς να δημοσιεύσεις ότι θες και όποιος το δει και θέλει πατάει like. Αλλά αν θες να τους tagαρεις για να πάρεις παραπανω like ειναι άλλο θέμα. Οπως καταλαβαίνεις. Την λύση σου την ειπα.... Tag έναν έναν σε κάθε post. Δύσκολο αλλά μόνο αυτό μπορείς. Δεν υπάρχει εύκολη λύση σε αυτό που ζητας. Αν θες τόσο πολύ τα like κάνε αυτό! Θα σε δυσκολέψει λογω μεγάλου αριθμού φιλων.. αλλά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα