Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Παιρνει η κορη μου ενα C1 (Toyota κινητηρας) αλλα και λαστιχα θελει , ειναι 3 ετων και εχει τασια . Μπορω να βρω καπου μεταχειρισμενες ζαντες αλουμινιου κυριως και σε τι τιμη ? Λαστιχα για να βαγλει τον χρονο μεταχειρισμενα ? Ευχαριστω.
haris_216 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Κύριε Γιάννη ενώ, απ' ότι έχω δει εδώ στο φόρουμ, γενικά προσέχετε τα αυτοκίνητα της οικογένειάς σας και δεν είστε πιτσιρικάς (το λέω με την καλή έννοια) εδώ σας πιάνω λίγο "φάουλ" "Λαστιχα για να βαγλει τον χρονο" δεν θα έπρεπε να είναι καν σα σκέψη στο μυαλό σας. Χίλιες φορές να μείνει με τις σιδερένιες ζάντες προς το παρόν, αν δεν περισσεύουν φράγκα και να πάρει σωστά λάστιχα παρά το αντίθετο. "Μούρη" (γιατί στο C1 δεν θα κάνει κάτι άλλο η αλουμινένια ζάντα) VS ασφάλεια; Νομίζω η απάντηση είναι προφανής 7
panos2171 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Όταν λέμε το χρόνο εννοούμε τους δύο τελευταίους μήνες του 16? Αν ναι τόσο χάλια είναι αυτά που έχει και δε μπορούν να βγάλουν 2 μήνες; Στα λαστιχάδικα σίγουρα έχουν αλλά δε ξέρω το κατά πόσο αξίζει. Νομίζω πως καλύτερα καινούργια. 1
Thanos1972 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 ενταξει τα μεταχειρισμενα εαν ειναι καινουργιας χρονολογιας κατασκευης και εχουν αρκετο πελμα ακομα,δεν βρισκω τον λογο γιατι να μην τα παρει εαν τα βρει?δεν εχω βαλει ποτε μεταχειρισμενα αλλα σκεφτομαι οτι εαν πες πουλησω τα δικα μου που ειναι 2 χρονων σαν μεταχειρισμενα,δεν θα βγαλουν τον αγοραστη 2 χρονια?θα τον βγαλουν.οποτε ποιος ο λογος εαν ειναι σε καλη κατασταση να μην τα παρει απο την στιγμη που ψαχνει για τετοια?
dollyyy19 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 διοτι αν ειναι δυο ετων και με αρκετο πελμα,ο οποιοσδηποτε πωλητης,τα πουλαει σε τιμη σχεδον καινουριων......επειδη ψαχνω ή μαλλλον εψαχνα και εγω προ ημερων....
sam75 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ένα σετ ελαστικών για c1 το πολύ 150 ευρώ και μάλιστα επώνυμο, δεν συμφέρει δεύτερο χέρι εκτός αν βρεις ενός τους στα 70 ευρώ, πράγμα απίθανο. 2
moure Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μακριά απο μεταχειρισμένα ελαστικά! Ο μόνος λόγος για να βάλεις είναι αν έχεις κλατάρισμα και θέλεις να βάλεις ένα ελαστικό για να ταιριάξει με αυτά που φοράς και είναι ήδη φαγωμένα . Κανένας δεν πετάει τα ελαστικά του αν είναι καλά,όλα αυτά που έχουν οι λαςτιχαδες είναι σαβούρες 1
paylidis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ακριβως, μικρη διασταση, φθηνα λαστιχακια. Παρε μεταχειρισμένες ζάντες απο κάπου και πηγαινε απευθείας σε καινουργια... Και στο λεω εγω που εχω βαλει 2 πισινά μεταχειρισμένα για 3 μηνες (ισα να βγει οπως λες ο χρόνος) αλλα 225... Δεν αξίζει ιδιαίτερα... 1
stelios18120 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Έχεις μικρη διάσταση γιαννη βάλε κατευθείαν καινούργια Να είχες τα δικά μου (225-40-18) που θέλουν 600-700€ για καινούργια να το σκεφτόσουν αλλά σε τόσο μικρες διαστάσεις καλύτερα καινούργια απευθείας 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστω παιδια .Ζαντες μεταχειρισμενες που μπορω να βρω ?
paylidis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Γενικα εχουν και τα λαστιχαδικα. Σε παλιατζίδικα με μεταχειρισμένα θα βρεις σε πιο καλες τιμές βεβαια και σηκώνουν και παζαρι. Επισης, ριξε μια ματια στο car.gr απο ιδιωτες 1
opcorsa Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 φιλε το θεμα ειναι να ειναι ισιες οι ζαντες... πριν τις παρεις, πιεσε των πωλητη να πατε να τις δειτε σε κανενα βουλκανιζατερ... θα τις βαλει στο μηχανημα της ζυγοσταθμισης και θα δει αν ειναι ισιες ή οχι... γιατι για καποιο λογο τις πουλησε τις ζαντες καποιος, και σπανια για να παρει μεγαλυτερες-ομορφοτερες κλπ
stelios18120 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Όχι και πολύ σπάνια πάντως Εγώ πχ τις πούλησα τις μαμά ζάντες του mazda και πήρα 18αρες πιο όμορφες 1
aGka8l Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Εγω θα προτεινα υπομονη μεχρι να μαθει να οδηγαει κ να παρκαρει κ μετα να βαλει ζαντες γιατι ειναι σιγουρο οτι θα τις γεμίσει γρατσουνιές 2
visualizer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Πάρε καλά λάστιχα και άσε τις ζάντες ..σε ένα πεντάμηνο θα το έχει κάνει καλοκαιρινό το αμάξι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα