galistaboy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Το πόσο καλή η κακή είναι σαν πάροχος είναι σχετικό για τον καθένα μας . Το ΚΑΚΟ είναι ότι αν αρχίσουν να φεύγουν από την Ελλάδα και μείνουν 1-2 θα γυρίσουμε στα παλιά κακά με μονοπώλιο ΟΤΕ και τιμές στο άπειρο και ακόμα παραπέρα, άνεργοι ακόμα περισσότεροι, εκμετάλλευση ακόμα μεγαλύτερη (σε όλα τα επίπεδα) κτλ . Οπότε εάν δεν έχει καλά προϊόντα-υπηρεσίες κατά τη γνώμη κάποιου απλά ας μην την επιλέξει ως παροχο , εάν έχει ας την επιλέξει (κάθε εταιρεία όχι μόνο την συγκεκριμένη) . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yioula Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 και στη δικια μου πολη οι περισσοτερες νεες συνδεσεις ειναι σιτα, σταθερα σε ολους 12αρι αλλα πιο γρηγορη πρακτικα απο 12αρα αλλης. πολλες, καλες προσφορες, δωρακια κλπ.. προβληματα μηδενικα, αρνητικο ΗΤΑΝ το τηλεφωνο μονο οταν εχει ρευμα, τωρα θα γινουν ολοι ετσι... Στα πολυ θετικα και το cyta4u, ουσιαστικα κουβαλας το σταθερο σου, και το συνολικο πακετο τηλεφωνιας, μαζι με το κινητο σου, οπου εχεις data, με δυνατοτητα 2ου τηλεφωνικου αριθμου, παιρνεις τηλεφωνο δηλαδη κ στη σταθερη σου συσκευη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
butters Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Και γω ευχαριστημένος πελάτης της Cyta, αφού έφυγα από τους αλήτες* της Forthnet. Και στην παροχή internet και στην εξυπηρέτηση πελατών. Λογικά θα γίνει εξαφορά της γιατί έχουν πέσει πολλά λεφτά στο δίκτυο κάλυψης για να εγκαταλειφθεί απλά. * Απίστευτη κοροϊδία για την επισκευή της γραμμής και χρεώσεις αντίστοιχες παγίων 2 μηνών στην αναμονή σε τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Όταν τους είπα ότι θέλω να φύγω, μου ανανέωσαν μονομερώς το συμβόλαιο. Σε πρώτη επικοινωνία μου είπαν ότι το είχαν ανεώσει κατά τη μεταφορά γραμμής και σε 2η ότι το είχαν ανανεώσει για άλλον έναν χρόνο. Τους είπα ότι δεν έχουν καμία συναίνεσή μου για κάτι τέτοιο και οτι θα κινηθώ νομικά αν με ενοχλήσουν ξανά και με αφήσαν ήσυχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Παρομοιως, πολυ εyχαριστημενος απο την Cyta. Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια μερδοφορος επιχειρηση σαν αυτη να περασει σε αλλα χερια. Μα γιατι να μην συνεχισει μονη της αφου ειναι κερδοφορα. http://www.adslgr.com/forum/threads/963228-Απόφαση-πώλησης-της-Cyta-Ελλάδας-σύμφωνα-με-δημοσίευμα-Κυπριακής-εφημερίδας Σύμφωνα με αυτό δεν ήταν κερδοφόρος στην Ελλάδα... Το πόσο καλή η κακή είναι σαν πάροχος είναι σχετικό για τον καθένα μας . Το ΚΑΚΟ είναι ότι αν αρχίσουν να φεύγουν από την Ελλάδα και μείνουν 1-2 θα γυρίσουμε στα παλιά κακά με μονοπώλιο ΟΤΕ και τιμές στο άπειρο και ακόμα παραπέρα, άνεργοι ακόμα περισσότεροι, εκμετάλλευση ακόμα μεγαλύτερη (σε όλα τα επίπεδα) κτλ . Οπότε εάν δεν έχει καλά προϊόντα-υπηρεσίες κατά τη γνώμη κάποιου απλά ας μην την επιλέξει ως παροχο , εάν έχει ας την επιλέξει (κάθε εταιρεία όχι μόνο την συγκεκριμένη) . Aνέμενε τοπίο κινητής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acid18 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Eχω cyta απο την πρωτη μερα που ηρθε Ελλαδα. Η μονη εταιρια που οταν μου εκοψε για μια και μοναδικη φορα το τηλεφωνο λογο εργασιων, επικοινωνησε μετα μαζι μας για για μας ζητησει συγνωμη για την ταλαιπωρια! Το internet δεν μου κοπηκε ποτε Οταν σεταρα το ρουτερ στις 2 το πρωι για τη δορυφορικη και καπου κολλησα, υπηρχε ανθρωπος στις 2 το χαραμα να με εξυπηρετησει! Πραγματικη 24ωρη εξυπηρετηση! Οταν δεν ειχα να πληρωσω εναν λογαριασμο, τους πηρα τηλεφωνο και τους ειπα οτι θα τον πληρωσω την ταδε του μηνα και ηταν προθυμοι να βοηθησουν! Στο τηλεφωνο οταν τους παιρνεις απαντανε σχεδον παντα στο 3 λεπτο το πολυ! Πληρωνω 27 ευρω τον μηνα και εχω: Απεριοριστα σταθερα Απεριοριστα υπεραστικα 5 ωρες σε κινητα 24mbs ιντερνετ Οπτικη ινα μεχρι το καφαο του ΟΤΕ Cyta Vision (Δορυφορικη) Για μενα η Cyta ηταν και ειναι η καλυτερη εταιρια τηλεφωνιας που ειχα ποτε!!!!! Και εγώ έχω την ίδια εμπειρία με την Cyta. Αλλά μόλις καθυστερήσεις την πληρωμή στέλνουν απειλιτικά μυνήματα ότι θα κάνουν φραγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 να φυγει και να μην μας ξαναερθει Αυτό το πράγμα να ζητάτε να κλείνουν εταιρίες για να χάνει κόσμος και κοσμάκης τη δουλειά του σοβαρά δεν το καταλαβαίνω...α ναι...όχι...μια χαρά το καταλαβαίνω αλλά δεν θα κάνω τον κόπο να ασχοληθώ παραπάνω για να μην πάω για μπανάκι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Άντε γεια cyta Ούτως ή αλλιώς άθλιο ίντερνετ ειχε Όσο κόσμο ξέρω που έχει cyta δεν έχει πρόβλημα με την ταχύτητα. Πολλοί ενδεχομένως να έχουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πρόβλημα της Cyta. Και με τους άλλους παρόχους τα ίδια συμβαίνουν. Δεν μπορώ να καταλάβω πως βγάζετε συμπεράσματα μερικοί έτσι όριστα χωρίς επιχειρήματα. Αυτό το πράγμα να ζητάτε να κλείνουν εταιρίες για να χάνει κόσμος και κοσμάκης τη δουλειά του σοβαρά δεν το καταλαβαίνω...α ναι...όχι...μια χαρά το καταλαβαίνω αλλά δεν θα κάνω τον κόπο να ασχοληθώ παραπάνω για να μην πάω για μπανάκι. Δεν καταλαβαίνεις? Ο κάθε ένας κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και βγάζει την αρρώστεια του. Το πρόβλημα είναι γενικό με όλες τις εταιρείες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Εγώ αντιθέτως όσο κόσμο ξέρω με cyta έχει θέμα Οπότε έτσι εβγαλα συμπεράσματα Βέβαια οπως λες ή κάθε εταιρία έχει τα θέματα της αλλά ή συγκεκριμένη έχει πολλααα θέματα με ταχύτητα και αποσυνδεσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Όλες οι εταιρείες έχουν πολλά θέματα και όχι μόνο η cyta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Καλά και τώρα τι θα γίνει δεν κατάλαβα; δηλαδή θα φύγει από Ελλάδα η cyta; θα υπάρχει αύξηση στον λογαριασμό; εγώ πληρώνω 17Ε για ίντερνετ και τηλέφωνο και έκανα δέσμευση μέχρι τον ιουνιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Καλά και τώρα τι θα γίνει δεν κατάλαβα; δηλαδή θα φύγει από Ελλάδα η cyta; θα υπάρχει αύξηση στον λογαριασμό; εγώ πληρώνω 17Ε για ίντερνετ και τηλέφωνο και έκανα δέσμευση μέχρι τον ιουνιο Οπως έγινε και σε Nova όταν πρόκειται να γίνει κάτι θα δωθεί η ευκαιρία στους πελάτες να αποχωρήσουν χωρίς επιβάρυνση. Απλά κράτα τα μάτια σου ανοιχτά για το πότε θα βγάλουν επίσημη ανακοίνωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skapits Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Η Cyta ειναι ενα βημα πριν τη συμφωνια με Vodafone μαγκες!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Αρκετά χρόνια με cyta, είχα θέματα που και που με την τηλεφωνία (έκλεινα και ξαναπαιρνα). Το Ίντερνετ σταθερό και ποιοτικό (δεν είμαι gamer). Τώρα με wind, συνδέομαι στα 8 το πολύ, εξυπηρέτηση μηδέν, εξοπλισμός μηδέν, αλλά το τηλέφωνο ακλόνητο. Είναι όμως φθηνά στα 20,16€... Του χρόνου ίσως ξαναγυρίσω πίσω στη cyta αν υπάρχει. Forthnet στην περιοχή μου δεν παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Eχω cyta απο την πρωτη μερα που ηρθε Ελλαδα. Η μονη εταιρια που οταν μου εκοψε για μια και μοναδικη φορα το τηλεφωνο λογο εργασιων, επικοινωνησε μετα μαζι μας για για μας ζητησει συγνωμη για την ταλαιπωρια! Το internet δεν μου κοπηκε ποτε Οταν σεταρα το ρουτερ στις 2 το πρωι για τη δορυφορικη και καπου κολλησα, υπηρχε ανθρωπος στις 2 το χαραμα να με εξυπηρετησει! Πραγματικη 24ωρη εξυπηρετηση! Οταν δεν ειχα να πληρωσω εναν λογαριασμο, τους πηρα τηλεφωνο και τους ειπα οτι θα τον πληρωσω την ταδε του μηνα και ηταν προθυμοι να βοηθησουν! Στο τηλεφωνο οταν τους παιρνεις απαντανε σχεδον παντα στο 3 λεπτο το πολυ! Πληρωνω 27 ευρω τον μηνα και εχω: Απεριοριστα σταθερα Απεριοριστα υπεραστικα 5 ωρες σε κινητα 24mbs ιντερνετ Οπτικη ινα μεχρι το καφαο του ΟΤΕ Cyta Vision (Δορυφορικη) Για μενα η Cyta ηταν και ειναι η καλυτερη εταιρια τηλεφωνιας που ειχα ποτε!!!!! Ας ειναι καλα το Nga εργο του οτε και η νομοθεσια της εεττ που τον υποχρεωνει καποιο ποσοστο να το δινει σε παροχους... και για να καταλαβεις...το dslam ειναι ote ... ο ενεργος εξοπλισμος ειναι οτε. οι νεες καμπινες εως τωρα ειναι οτε κατα 99% ... σιγουρα μπορεις να κατηγορησεις τον οτε για πολλα αλλα τα τελευταια χρονια αν δεν υπηρχε η εεττ οι παροχοι θα ειχαν σβησει καθως δεν επενδυουν εχουν ελαχιστο τεχνικο πορσωπικο και πολλα αλλα αρνητικα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eaglos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Με ένα κατάστημα cyta στην λ.αλεξανδρας δεν πας μπροστά Τι να το κάνεις το κατάστημα; Είσαι ακόμα στην εποχή όπου πλήρωνες της ΔΕΚΟ στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα