Προς το περιεχόμενο

Προς πώληση η Cyta Ελλάδος

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να φυγει και να μην μας ξαναερθει

Επίσης να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα γιατί εμείς δεν έχουμε.Εμείς να είμαστε βολεμένοι σε καλή δουλειά και δεν μας νοιάζει τίποτα.Ζήσε και άσε τους άλλους να πεθάνουν,τι να μας πεί ο James Bond ο άσχετος noob.

Να μείνει μόνο ο ΟΤΕ με internet 100 € τον μήνα για να γουστάρουμε,λεφτά υπάρχουν.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οπως παντα με κρατικα λεφτα γινεται το πειραμα και οταν καταφερει να επιβιωσει και να φανει οτι εχει μελλον δινεται κοματι ψωμι στον ιδιωτη που το ειχε 'παραγειλει".                        Καπως ετσι εγινε και με την Τελλας που φτιαχτικε με λεφτα της ΔΕΗ χρησιμοποιησε τις υποδομες της και κατοπιν πουληθηκε στα μισα των μισων στην WIND                               Παρομοια κολπα και τωρα με 150 μυρια που εβαλε το Κυπριακο κρατος, φτιαχνοντας εξ ερχης το πρωτο αμιγως Voip  δικτυο στην Ελλαδα ,με αριστη λειτουργια ,με δικη του τεχνικη υποστηριξη σε τεχνικους πεδιου, με μεγαλο εταιρικο πελατολογιο που εξυπηρετει καλυτερα απο τον ΟΤΕ παρακαλω ,με πληρεστερες υπηρεσιες απο ολους στα εταιρικα.

Ποιον λοιπον θελουν να κανουν μαγκα ,και ποσο χαμηλα σκοπευουν να πεσουν?

Όχι βρε μην πληρώνεις τίποτε, αφού το έκοψες. Το ίδιο έκανα και γώ στο σταθερά 500 της Vodafone. Μου είχανε ζαλίσει τον έρωτα για 8 χρόνια, ελεεινή ποιότητα. Πάω σε κατάστημα να το κόψω, με χρεώνουν ακόμη έναν μήνα συν τέλος διακοπής συν κάτι μέρες, ναι καλά. Ότι πλήρωσα στο κατάστημα, μετά τον πούλο. Ούτε που με αναζητήσανε.

Κατάλαβατε τώρα όλοι γιατί "κλείνει" ?

• Super Moderators

φτιαχνοντας εξ ερχης το πρωτο αμιγως Voip  δικτυο στην Ελλαδα

Και θα υπάρχει κόσμος που θα ψαρώσει και θα νομίζει ότι είναι κάτι δύσκολο ή δαπανηρό...

Κατάλαβατε τώρα όλοι γιατί "κλείνει" ?

Κλείνει γιατί όπως κι οι υπόλοιποι εναλλακτικοί πουλάει πακέτα κάτω ή στην καλύτερα κοντά στο κόστος...

Και θα υπάρχει κόσμος που θα ψαρώσει και θα νομίζει ότι είναι κάτι δύσκολο ή δαπανηρό...

Κλείνει γιατί όπως κι οι υπόλοιποι εναλλακτικοί πουλάει πακέτα κάτω ή στην καλύτερα κοντά στο κόστος...

Δεν κλεινει ομως μια εταιρεια με τις υποδομες της ταξης αυτης ,με το πελατολογιο αυτο ,με λειτουργικη κερδοφορια ,με 150 μυρια σε υποδομες.                                                                                                                                                                                                  Απλα ξεπουλιεται γιατι καποιοι αποφασισαν να κανουν καποιους αλλους τσαμπα μαγκες

Όπως τα λες φίλε μου. Η μόνη εταιρία με τεχνικούς πεδίου και καταπληκτική εξυπηρέτηση. Εγώ έχω να λέω τα καλύτερα για την εταιρία, όπως και οι εταιρικοί πελάτες μου. SIP Trunk, MPLS, IP Centrex, FTTB και πόσες ακόμη υπηρεσίες που δεν τις ξέρουν οι περισσότεροι. Ο Ελληνάρας που θέλει να έχει τις καλύτερες υπηρεσίες με 10€ νομίζει ότι έχει πιάσει τον παπά απο τα @ρχ... Η μισή Κρήτη και τα περισσότερα ξενοδοχεία που παίζουν πλέον με οπτικό, πίνουν νερό στο όνομά της. Ο οικισμός του Θησέα στην Κρήτη, παρακαλούσε τον ΟΤΕ για υπηρεσίες. Τους έγραψαν κανονικά. Η Cyta όμως υλοποίησε έργο με μικροκυματικό και τοπικό DSLAM και τους δίνει VDSL 50Mbps & 100Mbps. Κρίμα για το μέλλον της εταιρίας και φυσικά του προσωπικού...

• Super Moderators

Απλα ξεπουλιεται γιατι καποιοι αποφασισαν να κανουν καποιους αλλους τσαμπα μαγκες

Ξέρουμε προσφορές μέχρι στιγμής? Γιατί από τώρα βγάλαμε συμπέρασμα ότι "ξεπουλιέται"?

Όπως τα λες φίλε μου. Η μόνη εταιρία με τεχνικούς πεδίου και καταπληκτική εξυπηρέτηση. Εγώ έχω να λέω τα καλύτερα για την εταιρία, όπως και οι εταιρικοί πελάτες μου. SIP Trunk, MPLS, IP Centrex, FTTB και πόσες ακόμη υπηρεσίες που δεν τις ξέρουν οι περισσότεροι. Ο Ελληνάρας που θέλει να έχει τις καλύτερες υπηρεσίες με 10€ νομίζει ότι έχει πιάσει τον παπά απο τα @ρχ... Η μισή Κρήτη και τα περισσότερα ξενοδοχεία που παίζουν πλέον με οπτικό, πίνουν νερό στο όνομά της. Ο οικισμός του Θησέα στην Κρήτη, παρακαλούσε τον ΟΤΕ για υπηρεσίες. Τους έγραψαν κανονικά. Η Cyta όμως υλοποίησε έργο με μικροκυματικό και τοπικό DSLAM και τους δίνει VDSL 50Mbps & 100Mbps. Κρίμα για το μέλλον της εταιρίας και φυσικά του προσωπικού...

Αν οι συνδρομητές ήξεραν 1/10 από αυτά που αντιμετωπίζουμε εμείς οι τεχνικοί των τηλεφωνικών κέντρων τότε η πίτα μεταξύ των παρόχων θα ήταν εντελώς διαφορετικά κατανεμημένη .Σαφώς η cyta και η vodafone θα είχαν διαφορετική θέση στις προτιμήσεις προς τα πάνω σε αντίθεση με τον ΟΤΕ που σε επίπεδο εταιρικών πελατών πάντα θα είχε πατώσει κυριολεκτικά λόγω προσφερόμενων υπηρεσιών Η διαφήμιση όμως και η παραπληροφόρηση υπερισχύει σχεδόν πάντα από την πραγματικότητα

Ρε 'σείς, την cyta δε την πουλήσαν και πρίν κάνα 6μηνο; Και πρίν κάνα χρόνο; Και πρίν 2 χρόνια; Τα πράγματα είναι απλά: Οι Κυπραίοι μόνο μαλάκες δεν είναι. Σκάσαν αρχικά 15μύρια και μετέπειτα άλλα 135 μέχρι στιγμής. (για ευρώ μιλάμε πάντα ε;)

Οι εταιρίες για να αλλάξουν χέρια, κοστολογούνται με βάση την πελατεία τους, αυτό είναι de facto. Στη καλύτερη, μια σοβαρή πρόταση θα ήταν 60€ per capita άρα μιλάμε για περίπου 18μύρια. Τα υπόλοιπα 132μύρια απο πού;

Τι εννοώ; Εγώ αν ήμουν μία wind - voda or whatever, θα έλεγα <<δε θέλω ρε Κύπριε το δίκτυο σου σε μεγάλα αστικά κέντρα, θέλω μόνο τις καμπίνες σου σε καμιά 100ριά χωριά και τα πελατάκια σου, τα άλλα τά χω.>>

Για να μήν το πολυπλατειάζω, υπολείπονται καμία 100ριά εκατομμύρια € για να καλύψει ο οποιοσδήποτε υποψήφιος γαμπρός την αρχική επένδυση της μαμάς εταιρίας. Και εννοείται 100 εκατομμύρια για 320χιλιάδες νοματαίους είναι πάρα πολλά.

Απο μένα είναι πολύ δύσκολη - εώς ακατόρθωτη - μία αγορά απο τους υπάρχοντες Έλληνες ενναλακτικούς. Η λύση θα έρθει ή απο την ανατολή, ή απο την ίδια την Κύπρο, με τη μορφή χρηματοδότησης της θυγατρικής απο κάποια άλλη θυγατρική (ψάχτε λίγο πόσες είναι).

Ας ειναι καλα το Nga εργο του οτε και η νομοθεσια της εεττ που τον υποχρεωνει καποιο ποσοστο να το δινει σε παροχους... και για να καταλαβεις...το dslam ειναι ote ... ο ενεργος εξοπλισμος ειναι οτε. οι νεες καμπινες εως τωρα ειναι οτε κατα 99% ... σιγουρα μπορεις να κατηγορησεις τον οτε για πολλα αλλα τα τελευταια χρονια αν δεν υπηρχε η εεττ οι παροχοι θα ειχαν σβησει καθως δεν επενδυουν εχουν ελαχιστο τεχνικο πορσωπικο και πολλα αλλα αρνητικα...

Θες να σου δώσω ονόματα τεχνικών του ΟΤΕ που δεν είχαν analyzer για VDSL όταν (και πάλι πρώτη) έφερε η Cyta και μας τα ζητάγανε για μετρήσεις; Θες να σου πω ονόματα τεχνικών του ΟΤΕ που πάνε να τσεκάρουν voip γραμμή με ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΚΑΦΑΟ;

Το πρόβλημα είναι ανάποδο, ότι η ΕΕΤΤ ΔΕΝ ρυθμίζει όπως πρέπει τον ΟΤΕ

Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι : το δίκτυο είναι Δημόσια Περιουσία. ΔΕΝ ανήκει στον ΟΤΕ. Το έχουμε πληρώσει σαν έλληνες φορολογούμενοι δεκαετίες τώρα όταν ο  ΟΤΕ ήταν κρατικός. Τώρα είναι ιδιωτική εταιρεία.

Στον ΟΤΕ έχει ανατεθεί η συντήρησή του και η διαδικασία ενεργοποίησης/μεταφοράς/κατάργησης βρόχων. Αυτή τη θέση δεκατίες καταχράζεται ο ΟΤΕ και α) κλέβει αβέρτα απερχόμενα και τα καβατζώνει για τους δικούς του. β) Ρίχνει απορρίψεις έλλειψης κύριου ακραίου δικτύου και στους δικούς του βρίσκει ως δια μαγείας βρόχο, γ) Κατασκευάζει αυθημερόν σχεδόν δικούς του πελάτες και των αλλονών έως 8-10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ

Θες και άλλα;

• Like 3

• Super Moderators

Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι : το δίκτυο είναι Δημόσια Περιουσία. ΔΕΝ ανήκει στον ΟΤΕ. Το έχουμε πληρώσει σαν έλληνες φορολογούμενοι δεκαετίες τώρα όταν ο  ΟΤΕ ήταν κρατικός. Τώρα είναι ιδιωτική εταιρεία.

Προς το παρόν πάντως έχει πουληθεί μαζί με τον ΟΤΕ στην DT...

• Super Moderators

Όχι. Αυτό σου λέω. Διάβασε το RUO.

Ας σταματήσουμε όμως εδώ καθώς είμαστε κομματάκι offtopic ;-)

Κι όμως ναι.

Αν δεν είχε πουληθεί μαζί με τον ΟΤΕ θα υπήρχε διαχωρισμός όπως συμβαίνει στην ΔΕΗ με ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ. Έχεις ακούσει για ανάλογη εταιρεία για το τηλεφωνικό δίκτυο?

Ο Braveheart1980 έχει δίκιο. Το Ελληνικό δίκτυο χαλκού, στο RUO αναφέρεται σαν εθνικός πόρος και την ΟΤΕ ΑΕ την αναφέρει σαν διαχειριστή του δικτύου.

• Like 1

Τραγικός ο ΟΤΕ και η ΔΕΗ με την χούντα και μετα νομίζεις ότι ζεις στην βόρειο Κορεα σε τέτοια θέματα. Πολύ μονοπώλιο και ενναλακτικές δύσκολες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...