petroudis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Και εγώ είχα cyta πριν 2 χρονάκια, ήταν εξυπηρετικοί σε ότι θέμα και να είχα, φαινόταν να δείχνουν ενδιαφέρων. Μια φορά χάλασα το router (έσπασα την κεραία του wifi), το πήγα σε κατάστημα και μου ζήτησαν 20€ για νέο λόγω δικιάς μου αμέλειας, τον επόμενο μήνα μου ήρθε μηδενικός λογαριασμός. Αλλά πλέον είμαι στον ΟΤΕ λόγο ποιότητας ίντερνετ περισσότερο στα ping, 25-30 ping διαφορά είναι μεγάλη υπόθεση στο online gaming, η διαφορά 2€. Γενικά είχα υψηλά Ping με την cyta κάποιες περιόδους(όχι πάντα) αυτές τις λίγες φορές γινόταν εκνευριστικό και δεν με άφηνε να απολαύσω τα παιχνιδάκια μου. Με όλες τις υπόλοιπες εταιρίες είχα αρνητικές εμπειρίες και ειδικά άμα θυμόσαστε την tellas με το μυρμήγκι χεχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xoxlasae Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 μιας που λετε ολοι σας τις εμπειριες σας .. να προσθεσω και εγω. συνδρομητης 1 χρονο...τελειωνει το προγραμμα και μου στελνει ΜΗΝΥΜΑ και μου λεει τελειωνει η συνδρομη σας επικοινωστε μαζι μας για μια ευελικτη προσφορα! ΟΥΤΕ οτε ουτε wind ουτε κανεις δε μου το χει κανει αυτο...και ηταν και ο λογος που ανανεωσα δινοντας τους ενα μπραβο για αλλα 2 χρονια... με 29 ευρω 35mbps πιανω 32 ειμαι κοντα στο dslam 300λεπτα κινητα απεριοριστα ολα τα αλλα. ακουγα και εγω πολλα για την cyta αλλα παιδια πραγματικα δε τα βιωσα... το ακρως αντιθετο. Κριμα...λιγοτερος ανταγωνισμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 αισθανομαι οτι ειμαι σε βαρκα που βουλιαζει και ολοι την κανουν ενας ενας οσοι εχουν την δυνατοτητα. Οχι κανενας νεος επενδυτης δεν εχει ερθει την τελευταια 20ετια αλλα και αυτοι που υπαρχουν την κανουν μορτικα ενας ενας. Απο την αλλη εχεις ανεπαγγελτους πολιτικους στα καναλια να μιλανε για νεες επενδυσεις κλπ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΟΠΩς ΛΕΝΕ ΛΑΙΚΙΣΤΙ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 όχι ρε γμτ, που θα κάνουμε εικονική φορητότητα τώρα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Και εγώ από τη Cyta είμαι πολύ ευχαριστημένος. Χρόνια πελάτης, εγω και γνωστοί και φίλοι. Άντε να δούμε τι ξημερώνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thessalonik Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Παρομοιως, πολυ εyχαριστημενος απο την Cyta. Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια μερδοφορος επιχειρηση σαν αυτη να περασει σε αλλα χερια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Παρομοιως, πολυ εyχαριστημενος απο την Cyta. Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια μερδοφορος επιχειρηση σαν αυτη να περασει σε αλλα χερια. Η επιχειρηματική λογική λέει οτι πουλιέσαι όταν είσαι στα πάνω, όχι στα κάτω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thessalonik Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μα γιατι να μην συνεχισει μονη της αφου ειναι κερδοφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Καμιά αλλαγή θα υπάρξει; Όσοι είναι συνδρομητές ή θα γίνουν (είναι σε αναμονή για την διαδικασία) κατά πόσο θα τους επηρεάσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Η επιχειρηματική λογική λέει οτι πουλιέσαι όταν είσαι στα πάνω, όχι στα κάτω Αρα εμεις δεν επρεπε να κανουμε καμια αποκρατικοποιηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Άντε γεια cyta Ούτως ή αλλιώς άθλιο ίντερνετ ειχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
supernino Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Με ένα κατάστημα cyta στην λ.αλεξανδρας δεν πας μπροστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Παρομοιως, πολυ εyχαριστημενος απο την Cyta. Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια μερδοφορος επιχειρηση σαν αυτη να περασει σε αλλα χερια. Έχει γραφτεί ότι κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για μνημονιακή υποχρέωση της Κύπρου, στα πλαίσια και της επικείμενης ιδιωτικοποίησης της "μαμάς" Cyta: http://www.sigmalive.com/news/local/299002/aik-kai-cyta-krinoun-tin-omali-eksodo-apo-to-mnimonio Επιπλέον η Cyta Hellas δεν είναι κερδοφόρος παρά τους σχεδόν 325-350 χιλιάδες πελάτες της. Όπως αναφέρεται εδώ: Η θυγατρική εταιρεία Cyta Hellas δεν έχει πετύχει τους στόχους της όσον αφορά στην κερδοφορία και απεξαρτητοποίησή της από την οικονομική στήριξη του Οργανισμού, τονίζει ο κ. Μιχαηλίδης. ... Οι ζημιές της εταιρείας πριν από τη φορολογία ανήλθαν το 2015 στα €2,7 εκ. έναντι €15,2 εκ. το 2014. Ενώ η Καθημερινή Κύπρου αναφέρει ότι: Η θυγατρική εταιρεία Cyta Hellas ΑΕ ιδρύθηκε το 2007 και το μετοχικό της κεφάλαιο στις 31.12.2015 ήταν 145,9 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών τηλεφωνίας, διαδικτύου και Cytavision στην Ελλάδα, ενώ από τον Αύγουστο 2014 άρχισε και την παροχή υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα ως εικονικός πάροχος (nzeppos: αν δεν κάνω λάθος μέσω της Vodafone). ... Παρόλο που στα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας για το 2015, καταγράφηκε αύξηση εσόδων και μικτού κέρδους αλλά και λειτουργική κερδοφορία , εντούτοις, για ακόμα μία χρονιά δεν κατάφερε να καταστεί κερδοφόρα. Τα συνολικά έσοδα της εταιρείας διαμορφώθηκαν στα 107,8 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση της τάξεως του 19,16%, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Αντίστοιχα, το μικτό κέρδος «έκλεισε» με αύξηση κατά 45,33% στα 42,8 εκατ. ευρώ, ενώ η λειτουργική κερδοφορία (EΒITDA) παρουσίασε θετικό πρόσημο και διαμορφώθηκε πολλαπλάσια του περσινού αποτελέσματος, στα 14,6 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, η ελληνική θυγατρική κατέγραψε ζημιές, πριν από τη φορολογία της τάξης των 2,97 εκατ. ευρώ. Σε σύγκριση με το 2014, οι ζημιές σημείωσαν πτώση της τάξεως του 80,4%. Στα θετικά της περσινής χρονιάς η άνοδος στην πελατειακή βάση ευρυζωνικών υπηρεσιών, που έφτασε τους 325.000 ενεργούς πελάτες. ... Εργοδοτεί 766 υπαλλήλους οι οποίοι αντιστοιχούν σε 686 υπαλλήλους πλήρους εργοδότησης (2014: 789 και 713 αντίστοιχα). Σύμφωνα με τη διεύθυνση της εταιρείας, στόχος το 2015 ήταν η μείωση του προσωπικού κατά 10% και των μισθών κατά 5% ο οποίος δεν επιτεύχθηκε αφού η δαπάνη παρά τη μείωση στον αριθμό των υπαλλήλων παρέμεινε στα ίδια περίπου επίπεδα με το 2014 (16,1 εκατ. το 2015 σε σύγκριση με 16,5 εκατ. το 2014). ... Το ενδεχόμενο πώλησης της Hellas εξετάζεται εδώ και πολύ καιρό και επαφές με ενδιαφερόμενους επενδυτές έγιναν κατά καιρούς. Μάλιστα, τον περασμένο Μάιο, η Αρχή αναγκάστηκε να διαψεύσει πληροφορίες περί συμφωνίας με την εταιρεία Wind. Η Wind Hellas πάντως αλλά και η Vodafone εκτιμάται πως επιδείξουν ενδιαφέρον για την εταιρεία και επίσημα, αφού και στο παρελθόν επέδειξαν ενδιαφέρον με πολλούς τρόπους και σε διάφορα επίπεδα Όπως λέει και το παραπάνω άρθρο δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι για πώληση, το σενάριο υπάρχει εδώ και πάνω από ένα χρόνο απλώς τότε δεν είχε προχωρήσει τόσο πολύ (ήταν περισσότερο μια σκέψη και γενική κατεύθυνση και όχι ένα συγκεκριμένο πλάνο όπως τώρα). Κατά τ' άλλα προβληματίζομαι πραγματικά για το επίπεδο των σχολίων στο -υποτίθεται τεχνολογικό- φόρουμ. Περισσότερο μου φέρνουν προς τις άναρθρες κραυγές που διαβάζουμε σε protothema, makeleio, newsbeast κλπ. Διάφοροι τυχαίοι που δεν είχαν ποτέ Cyta πετάγονται και κράζουν την εταιρεία χωρίς κανένα σοβαρό επιχείρημα, κράζουν όσους έχουν θετικές εμπειρίες από την υπηρεσία, γράφουν εντελώς άσχετα πράγματα που δεν προσφέρουν τίποτα στη συζήτηση κλπ. Και εις ανώτερα. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 να φυγει και να μην μας ξαναερθει ΑΝ δούλευες στην εν λόγω εταιρεία, όπως και γω, θα έλεγες το ίδιο; Άντε έχουμε το πόνο μας έχουμε και κάτι τέτοιες ακατανόμαστες νοοτροπίες. Σύντομα να χάσεις και συ τη δουλειά σου λοιπόν! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chri_s89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ποιο άχρηστη εταιρία που από τα 24mbps ζήτημα αν πιάνει τα 4 και που χρεώνει ότι να ναι κάθε φορά...δεν έχω ξαναδεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα