Προς το περιεχόμενο

Προς πώληση η Cyta Ελλάδος

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Oι διαφημιστές έχουν εξελιχθεί βλέπω.

Μην το λές, πελάτης μου με ξενοδοχείο έχει 5 ADSL και αργότερα πήγε σε οπτική ίνα απο CYTA και απο εκει περασε και την τηλεφωνία. Παίρνεις τηλέφωνο, σου λενε αμεσως ποτε πηρες τελευταια φορά, τι προβλημα υπήρχε, πως διορθώθηκε, γενικα ολο το ιστορικό χωρίς να χρειάζεται να θυμάμαι εγώ τα πάντα. Παίρνεις και οντως σε 3-4 λεπτα το πολύ μιλάς, σε αντίθεση με forthnet που δεν τους βρισκεις ποτε. Προέκυψε πρόβλημα με εξοπλισμό, ήρθε αμέσως τεχνικός να δει τις γραμμές(στις ADSL). ζητάω αντικατάσταση στα routers, την επόμενη μέρα είχα νέα, χωρις να μου ζαλίσουν το νταχτιριντιμ. Απο αποψη support είναι οντως η καλύτερη που εχω δει ως τώρα.

Τρία πράγματα δεν μου άρεσοαν, το VOIP οπου, κοβεται το ιντερνετ κοβεται το τηλέφωνο και το VOIP παλι οπου, πρεπει ολα τα καλώδια να ξεκινάνε απο το ρουτερ, σε παλιες εγκαταστάσεις αυτό ηθελε πατέντα (γιατι κατι εξυπνοι ηλεκτρολόγοι εκαναν μια γεφυρα σε ενα πατάρι και αντε να στήσεις τα τηλέφωνα. και τέλος,  τα αυθαίρετα reset που εκαναν στα ρουτερ και άλλαζαν τις ρυθμίσεις, οταν δεν επαιζε η τηλεφωνία. Hotspot στον πελάτη, εβλεπες και 2-3 CYTA wifi στο ξεκαρφωτο..... Μπρός βεβαια στους ασχετους τεχνικούς του ΟΤΕ που αλλάζουν ρουτερ στην ψύχρα και κρεμάει ολοκληρη επιχείρηση, ολα καλα! Ούτε ενα μαμιδι IP δεν αλλάζουν, κουμπώνουν και αντε γεια! αν δεν παιζει κιολας, σου λενε "ε θα παιξει, θελει καμια ωρα, αν δεν παιξει πάρε στο support"

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η μιση Τρίπολη που είμαι εγώ(θα μου πεις σιγα την πόλη) έχει CYTA. Έχουμε και πολλους κύπριους φοιτητές οπότε δεν ξέρω. Εγω με Forthnet είναι ο μόνος στην πολικατοικία

Αυτά τα στατιστικά στοιχεία που τα βρήκες?

Μακρια και καλυτερα! Δεν μας χρειαζοντε τετοιες εταιριες στην ελλαδα... ας μεινει κυπρο!

Ναι έτσι. Έχεις καλύτερες και καθαρότερες εταιρίες στην Ελλάδα.

Οταν σου κανει καποιος μ@λ@κι@ δεν τον αρχιζεις στα .....? Ε οταν κανει κατι σωστα, εσυ δεν του λες μπραβο? Δηλαδη καποιος που λεει καλο λογο πρεπει να εχει συμφερον ντε και καλα?

Οχι. Δεν ειμαι διαφημιστης. Απλος πελατης ειμαι που καθε μηνα την πληρωνω αλλα δεν μπορω να μην της πω μπραβο αφου ειναι σωστη.

παίζει ομως και η άποψη του να έχει μεγαλυτερη αξία από την άστοχη ατάκα σου....

• Like 7

Eχω cyta απο την πρωτη μερα που ηρθε Ελλαδα.

• Η μονη εταιρια που οταν μου εκοψε για μια και μοναδικη φορα το τηλεφωνο λογο εργασιων, επικοινωνησε μετα μαζι μας για για μας ζητησει συγνωμη για την ταλαιπωρια!

• Το internet δεν μου κοπηκε ποτε

• Οταν σεταρα το ρουτερ στις 2 το πρωι για τη δορυφορικη και καπου κολλησα, υπηρχε ανθρωπος στις 2 το χαραμα να με εξυπηρετησει! Πραγματικη 24ωρη εξυπηρετηση!

• Οταν δεν ειχα να πληρωσω εναν λογαριασμο, τους πηρα τηλεφωνο και τους ειπα οτι θα τον πληρωσω την ταδε του μηνα και ηταν προθυμοι να βοηθησουν!

• Στο τηλεφωνο οταν τους παιρνεις απαντανε σχεδον παντα στο 3 λεπτο το πολυ!

Πληρωνω 27 ευρω τον μηνα και εχω:

• Απεριοριστα σταθερα
  • Απεριοριστα υπεραστικα
  • 5 ωρες σε κινητα
  • 24mbs ιντερνετ
  • Οπτικη ινα μεχρι το καφαο του ΟΤΕ
  • Cyta Vision (Δορυφορικη)

Για μενα η Cyta ηταν και ειναι η καλυτερη εταιρια τηλεφωνιας που ειχα ποτε!!!!!

Οτι ειπες τα αναποδα ισχυαν για μενα και καποιους γνωστους που καναμε το ιδιο λαθος.

Καθολου. Ημουν Netone πριν 5+ χρονια, αποροφηθηκε απο την Cyta και συνεχισα ετσι.

Δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα, παρολο το voice-over-ip της εποχης (και σημερα ολοι ετσι ειναι μαλλον).

Μια χαρα εταιρια και φτηνη. 24 ευρω δινω για απεριοριστα σταθερα Ελλαδας, 1 ωρα κινητο, και μεχρι 24 mpbs (αλλα πιανω 13).

Γιατι αυτη η κακια με την Cyta, δεν το καταλαβαινω.

Καλυτερη απο τον Αθλιο ΟΤΕ παντως.

(απλα εχω βαρεθει να ειμαι περιπλανωμενος Ιουδαιος)

Κοιτα φιλε ειμαι απο τους πρωτους πελατες της στην περιοχη μου εδω και χρονια λογω το οτι ειναι φθηνη την επελεξα αλλα οπως λεει και η παρημια "οτι δινεις περνεις" μεχρι που να γινει το ιντερνετ της "σωστο" τους πηρε πανω απο 2 χρονια και τι εννοω με αυτο... Οταν την προτοεβαλα ειχα συνεχεια προβληματα με ping,πολλα απογευματα κοβοταν το ιντερνετ κτλπ... Τεσπα ολο αυτο το θεμα πηρε τουλαχιστον δυο χρονια. Εγω ειχα βαλει συνδεση 2αρα (μιλαμε για πριν απο 6 χρονια) τεσπα μετα απο καπιο καιρο καταργησανε την 2αρα και την κανανε 4αρα χωρις καποιο κοστος σε ολους τους χρηστες της... Περιμενα και γω σαν μη πω τι,,, περιμενα περιμενα,τιποτα(σε 2-3 ατομα π ηξερα οτι ειχαν σιτα ειχει γινει ηδη 4αρα...)τεσπα μετα απο καποιο καιρο περνω τηλεφονο την σιτα και τους λεω γιατι δεν εγινε αναβαθμιση στη γραμμη μου και τι μου λενε..( λυπομαστε για αυτο θα το διωρθοσουμε σε λιγες ωρες..) δηλαδη τι βαρεθηκανε δινουνε 4αρα αναβαμηση και λεν δε γαμιετε παμε για καφε?... Τεσπα μετα απο ολα αυτα πηγενε καλα για καποιο χρονικο διαστημα, μεχρι που μια μερα παω να μπω να παιξω online (cs συγκεκριμενα) και βλεπω οτι μου ανεβαζε ping sta 2000 και δεν μπορουσα να συνδεθω, πραγμα που γινοτανε με ολα τα games π επαιζα (battlefield,call of duty,team fortress) τεσπα λεω δε γαμιετε θα γινει, τις επομενες μερες παλι το ιδιο, περνω τηλ και μου λενε τις κλασσικες πιπες σκαναρε για ιους, δες αν τρεχουν προγραμμα σε background,αποσυνδεσε ολες τις συσκευες κτλπ... τεσπα λεω δε γαμιετε ειχα αρκετο καιρο να συνδεθω σε online game (λογω σχολης) παω να μπω και παλι το ιδιο τους ξαναπερνω τηλ και τους λεω θελω να ξεγραφτω απο εσας γιατι εχω αυτο το προβλημα, μου λενε θα στειλουμε τεχνικο να ερθει να το κοιταξει, πραγμα που εγινε, μετα απο 2 μερες σκαει ο φαλακρας της σιτας και μου λεει σας καναμε update το firmware χωρις να σας πουμε γιαυτο και πιανατε μεγαλα ping, θα σας το γυρισω πισω οπως παλια και θα ειστε ενταξει, πραγμα που εκανε και διορθωθηκε... Α και για να πουμε τα θετικα μην λεμε μονο αρνητικα, ειναι πολυ φθηνη,εχει ωραια πακετα οπως και τηλεοραση αν θες να δωσεις επιπλεον, ιδανικη για γιαγιαδες,παππουδες ατομα που δεν εχουν προχωρημενες γνωσεις...

Τωρα αν ειστε μεγαλος ανθρωπος, δουλεβετε συνεχως και χρησημοποιητε το ιντερνετ 3 ωρες την ημερα θα σας κατσει γαντι αν χρησιμοποιητε το ιντερνετ 10ωρες την ημερα για games,online movies,streaming κτλπ, μακρια και μην την ξανακουσετε πραγματικα οτι χειροτερο εχω δει, και το χειροτερο support αντε μη πω τωρα οτι τους αξιζει.........

Οτι ειπες τα αναποδα ισχυαν για μενα και καποιους γνωστους που καναμε το ιδιο λαθος.

Η cyta οπως και ολες οι τηλεφωνιες εχει το εξης θεμα. Αλλου λειτουργει τελεια και αλλου χαλια.

Πχ. Η cyta εδω δουλευει ρολοι αλλα 2 τετραγωνα ποιο περα μπορει να λειτουργει χαλια. Αλλα καλωδια, αλλο καφαο. Πρεπει να δεις τι παιζει σε σενα. Σε μενα πχ o OTE ηταν ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ στην ζωη μου.

Το θεμα ειναι πως η Cyta κερδιζει σαν εξυπηρετηση. Ειναι εξυπηρετικοι και φιλικοι. Τους παιρνεις και βλεπεις πως γουσταρουν να βοηθησουν. Δεν θελουν να σε βγαλλουν απο το κεφαλι τους. Δεν σε στελνουν μπαλακι απο εδω και απο εκει, ουτε σε συνδεουν με Καιρο.

Το σηκωνει ενας ανθρωπος. Του λες το προβλημα. Δεν εχει την απαντηση. Δεν σε συνδεει στο τμημα. Παιρνει αυτος στο τμημα, ρωταει αυτος και σου δινει την απαντηση. Οποτε αυτο το χτυπαει αλλα δεν το σηκωνουν στο αναλογο τμημα δεν παιζει.

Επισεις να πω πως η Cyta εχει οπτικες ινες μεχρι το καφαο του OTE. Που σημαινει πως και ολα τελεια να ειναι απο πλευρα της Cyta, απο το καφαο μεχρι το σπιτι σου, σε εξυπηρετει ο ΟΤΕ. Αυτο τα λεει ολα.

Μια τηλεφωνια δεν κρινεται μονο απο το τηλεφωνο.

Απο μια τηλεφωνια ζητας

Πολλα

Πληρωνοντας λιγα

Ανοχη οταν δεν πληρωνεις

Ευελικτη ρυθμιση οφειλης

Τηλεφωνικη εξυπηρετηση

Να ειναι αμεση

Ναι ειναι αποτελεσματικη

Τεχνικο τμημα

Χαμογελαστοι ανθρωποι οταν πας στο μαγαζι να πληρωσεις.

Γενικα ολο το πακετο.

Τελος μην ξεχασω να πω πως στην αρχη, οταν ξεκινησε, οπως καθε νεα εταιρια, ειχε θεματακια αλλα

• Ειναι η μονη εταιρια που ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΟΒΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ακομα και οταν ειχες να πληρωσεις πανω απο 6 μηνο!

• Σου ελεγαν πως θα βοηθουσαν ακομα και αν πληρωνες 5 ευρω!

• Μπαινοντας στο καταστημα να πληρωσω, βοηθουσαν μια γυναικα και της εκαναν προγραμμα με 15 ευρω!!!!!!!! Η γυναικα δεν ειχε λεφτα για να δινει για τηλεφωνο αλλα επρεπε να εχει τηλεφωνο! Και ειχε παει στην Cyta να ζητησει βοηθεια απεγνωσμενη και προσπαθουσαν να της κανουν ενα προγραμμα με 15 ευρω οταν το φτηνοτερο ειναι 18! Αυτο δεν το κανει κανεις!!!!!! Οταν το ειδα, πραγματικα της εβγαλα το καπελο!
  • Like 2

Ε τότε αφού είσαι στο σπίτι σου μπορείς και να βρίζεις στο σπίτι σου αλλά όχι εδώ μέσα. Το αν αρέσουν τα μπινελίκια στους άλλους δεν μπορείς να το γνωρίζεις. Λες και είμαστε όλοι ίδιοι.

Τέλος εδώ για να μην χαλάσουμε και το θέμα.

Στην ελλαδα ζεις αδερφε οχι στην αγγλια, και δεν εβρισε συγκεκριμενα εσενα που να σε εβριζε κιωλας οπως γουσταρει ο καθενας θα γαμωεκγραζετε εδω... Οταν προσβαλει καποιον τοτε να τον κραξεις και να ενημερωσεις καποιον admin, μεσα στο forum δεν ειναι 5αχρονα παιδια για να γραφουμε παραμυθακια λεμε τα πραματα με το ονομα τους. end of story

• Like 1

Eχω cyta απο την πρωτη μερα που ηρθε Ελλαδα.

• Η μονη εταιρια που οταν μου εκοψε για μια και μοναδικη φορα το τηλεφωνο λογο εργασιων, επικοινωνησε μετα μαζι μας για για μας ζητησει συγνωμη για την ταλαιπωρια!

• Το internet δεν μου κοπηκε ποτε

• Οταν σεταρα το ρουτερ στις 2 το πρωι για τη δορυφορικη και καπου κολλησα, υπηρχε ανθρωπος στις 2 το χαραμα να με εξυπηρετησει! Πραγματικη 24ωρη εξυπηρετηση!

• Οταν δεν ειχα να πληρωσω εναν λογαριασμο, τους πηρα τηλεφωνο και τους ειπα οτι θα τον πληρωσω την ταδε του μηνα και ηταν προθυμοι να βοηθησουν!

• Στο τηλεφωνο οταν τους παιρνεις απαντανε σχεδον παντα στο 3 λεπτο το πολυ!

Πληρωνω 27 ευρω τον μηνα και εχω:

• Απεριοριστα σταθερα
  • Απεριοριστα υπεραστικα
  • 5 ωρες σε κινητα
  • 24mbs ιντερνετ
  • Οπτικη ινα μεχρι το καφαο του ΟΤΕ
  • Cyta Vision (Δορυφορικη)

Για μενα η Cyta ηταν και ειναι η καλυτερη εταιρια τηλεφωνιας που ειχα ποτε!!!!!

Συμφωνώ και επαυξάνω

Κοιτα φιλε ειμαι απο τους πρωτους πελατες της στην περιοχη μου εδω και χρονια λογω το οτι ειναι φθηνη την επελεξα αλλα οπως λεει και η παρημια "οτι δινεις περνεις" μεχρι που να γινει το ιντερνετ της "σωστο" τους πηρε πανω απο 2 χρονια και τι εννοω με αυτο...

Τωρα αν ειστε μεγαλος ανθρωπος, δουλεβετε συνεχως και χρησημοποιητε το ιντερνετ 3 ωρες την ημερα θα σας κατσει γαντι αν χρησιμοποιητε το ιντερνετ 10ωρες την ημερα για games,online movies,streaming κτλπ, μακρια και μην την ξανακουσετε πραγματικα οτι χειροτερο εχω δει, και το χειροτερο support αντε μη πω τωρα οτι τους αξιζει.........

Αγαπητε φιλε, δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα. Αν ειχα τα τελευταια χρονια στο Μαρουσι 4-5 διακοπες 2-3 ωρων λογω βλαβων ή αναβαθμισεων, ειναι ζητημα.

Οσο για το τελος της απαντησης σου, ειμαι ισως και 18 ωρες online, μια και ζω απο το διαδικτυο.

Τωρα απο παιγνιδια και λοιπες τριχες, δεν γνωριζω, δεν ασχολουμαι, ισως να υπαρχει προβλημα και ισως οχι.

Εχω αλλαξει την wind (λογω κακης εξυπηρετησης) και εχω Cyta  ενα τριμηνο,ετσι δεν μπορω να εχω ολοκληρομενη αποψη για την εταιρεια ακομη .

Αλλα μεχρι στιγμης το τμημα εξυπηρετησης ηταν αψογο και ευγενικοτατο.Ελπιζω η εταιρεια που θα την εξαγορασει να κρατησει τουλαχιστο το τμημα εξυπηρετησης πελατων.

Εγω εχω cyta εδω και περιπου 2 χρονια εχω να πω οτι ειναι πανω κατω τα ιδια χαλια με τους αλλους (οκ ενταξει ειναι καλυτερη απο την ontelecoms) εκτος του οτι δινω κανα ταληρακι λιγοτερο το μηνα.

Άλλος ένας υπερευχαριστημένος εδώ, από το 2009.
Ότι είπαν τα παιδιά και εις διπλούν.

Και το κέρδος (50 λεπτά) από την ηλεκτρονική έκδοση λογαριασμού το δίνουν στον πελάτη, όχι στην τσέπη τους.

Οτε, Wind, Forthnet, ελπίζω να μην χρειαστεί να τους ξαναϋποστώ.

• Like 1

Εχω εναν λογαριασμο 50 ευρω απληρωτο γιατι μου καναν @@ και ενω στο τηλ με ειπαν γντ διακοπη με πηραν μετα αφου με ειχαν χρεωση αλλον εναν μηνα να μου πουν οτι δεν γντ μεσω τηλεφωνου διακοπη. Αρα να μην μπω καν στον κοπο να τα δοσω η οχι ???

Όχι βρε μην πληρώνεις τίποτε, αφού το έκοψες.

Το ίδιο έκανα και γώ στο σταθερά 500 της Vodafone. Μου είχανε ζαλίσει τον έρωτα για 8 χρόνια, ελεεινή ποιότητα. Πάω σε κατάστημα να το κόψω, με χρεώνουν ακόμη έναν μήνα συν τέλος διακοπής συν κάτι μέρες, ναι καλά. Ότι πλήρωσα στο κατάστημα, μετά τον πούλο. Ούτε που με αναζητήσανε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...