chrisauto Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Κρίμα όμως θα χαθουν δουλειές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ειναι γιατι βλεπουν την αναπτυξη τσουναμι που θα ερθει στην χωρα μας. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sk8harddiefast Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Eχω cyta απο την πρωτη μερα που ηρθε Ελλαδα. Η μονη εταιρια που οταν μου εκοψε για μια και μοναδικη φορα το τηλεφωνο λογο εργασιων, επικοινωνησε μετα μαζι μας για για μας ζητησει συγνωμη για την ταλαιπωρια! Το internet δεν μου κοπηκε ποτε Οταν σεταρα το ρουτερ στις 2 το πρωι για τη δορυφορικη και καπου κολλησα, υπηρχε ανθρωπος στις 2 το χαραμα να με εξυπηρετησει! Πραγματικη 24ωρη εξυπηρετηση! Οταν δεν ειχα να πληρωσω εναν λογαριασμο, τους πηρα τηλεφωνο και τους ειπα οτι θα τον πληρωσω την ταδε του μηνα και ηταν προθυμοι να βοηθησουν! Στο τηλεφωνο οταν τους παιρνεις απαντανε σχεδον παντα στο 3 λεπτο το πολυ! Πληρωνω 27 ευρω τον μηνα και εχω: Απεριοριστα σταθερα Απεριοριστα υπεραστικα 5 ωρες σε κινητα 24mbs ιντερνετ Οπτικη ινα μεχρι το καφαο του ΟΤΕ Cyta Vision (Δορυφορικη) Για μενα η Cyta ηταν και ειναι η καλυτερη εταιρια τηλεφωνιας που ειχα ποτε!!!!! 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 παντως μετα το μπαμ στην κυπρο εχει παρει την κατω βολτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorpa Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Τόσο καιρό διαψεύσεις για την πώληση, αλλα στο τέλος υπήρχε φωτιά πίσω από τον καπνό. Ναι το περιβάλλον οικονομικής αβεβαιότητας σας χάλασε, ενώ στην Κύπρο είχατε το πρότυπο οικονομικής σταθερότητας. Πείτε ότι δεν πήγε άνθρωπος και ότι τα πακέτα σας δεν είχαν κανένα ανταγωνιστικό ενδιαφέρον και αφήστε τα χαζά. Αϊντε. Μια χαρά οικονομική σταθερότητα είχαν στην Κύπρο μέχρι που τους προέκυψε η ελληνική χρεωκοπία. Φταίνε αυτοί που οι κυπριακές τράπεζες επένδυσαν στη μαμά Ελλάδα και φταίνε αυτοί που οι κυπριακές τράπεζες δε διασώθηκαν σαν τις ελληνικές και τις γερμανικες. Όσο να είναι τα διεθνή κεφάλαια που προσήλκυε το κυπριακό τραπεζικό σύστημα ήταν πολύ ελκυστικά για μερικές ευρωπαΪκές χώρες και δεν ήταν ωραία ιδέα να παραμένουν στην Κύπρο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ειναι γιατι βλεπουν την αναπτυξη τσουναμι που θα ερθει στην χωρα μας. Δεν είναι θέμα ανάπτυξης, είναι θέμα μαθηματικών. Με το καθεστώς που βρέθηκε ο ΟΤΕ που ξεκίνησε σαν μονοπώλιο όταν τον πήρε η DT, είναι πολλοί οι 6 πάροχοι που υπήρχαν μέχρι πρότινος. Δεν γίνεται να είναι όλοι κερδοφόροι. Χώρια την υποχρέωση της Κύπρου για αποκρατικοποιήσεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelhs4 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ναι το περιβάλλον οικονομικής αβεβαιότητας σας χάλασε, ενώ στην Κύπρο είχατε το πρότυπο οικονομικής σταθερότητας. Πείτε ότι δεν πήγε άνθρωπος και ότι τα πακέτα σας δεν είχαν κανένα ανταγωνιστικό ενδιαφέρον και αφήστε τα χαζά. Αϊντε. Η μιση Τρίπολη που είμαι εγώ(θα μου πεις σιγα την πόλη) έχει CYTA. Έχουμε και πολλους κύπριους φοιτητές οπότε δεν ξέρω. Εγω με Forthnet είναι ο μόνος στην πολικατοικία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazzil Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δεν είναι θέμα ανάπτυξης, είναι θέμα μαθηματικών. Με το καθεστώς που βρέθηκε ο ΟΤΕ που ξεκίνησε σαν μονοπώλιο όταν τον πήρε η DT, είναι πολλοί οι 6 πάροχοι που υπήρχαν μέχρι πρότινος. Δεν γίνεται να είναι όλοι κερδοφόροι. Χώρια την υποχρέωση της Κύπρου για αποκρατικοποιήσεις. Πιστεύω πως άν υπήρχε σωστή ρυθμιστική αρχή θα είχε χώρο και για περισσότερους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spokosjr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΩΡΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΕ ΑΓΟΡΑΖΩ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Πιστεύω πως άν υπήρχε σωστή ρυθμιστική αρχή θα είχε χώρο και για περισσότερους. Αν είχε χωριστεί ο ΟΤΕ πριν πουληθεί στην DT, όπως χωρίστηκε η ΔΕΗ, θα ήταν καλύτερα τα πράγματα... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 τωρα οι γερμανοι DT τρωνε τον ανταγωνισμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Oι διαφημιστές έχουν εξελιχθεί βλέπω. Καθολου. Ημουν Netone πριν 5+ χρονια, αποροφηθηκε απο την Cyta και συνεχισα ετσι. Δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα, παρολο το voice-over-ip της εποχης (και σημερα ολοι ετσι ειναι μαλλον). Μια χαρα εταιρια και φτηνη. 24 ευρω δινω για απεριοριστα σταθερα Ελλαδας, 1 ωρα κινητο, και μεχρι 24 mpbs (αλλα πιανω 13). Γιατι αυτη η κακια με την Cyta, δεν το καταλαβαινω. Καλυτερη απο τον Αθλιο ΟΤΕ παντως. (απλα εχω βαρεθει να ειμαι περιπλανωμενος Ιουδαιος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anergos13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Σημεια των καιρων ....στην συγκεκριμενη προβληματικη αγορα...το σπορ ειναι δυσκολο...ακριβο...και για λιγους.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G1O Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 ελεεινη εταιρεια,εξυπηρετηση μηδεν,αποσυνδεσεις συνεχεια επρεπε να παιρνω τηλεφωνο απο το κινητο στην εξυπηρετηση και να περιμενω 30 λεπτα με χρεωση μιας και δεν δουλευε ουτε το τηλεφωνο.εβαλα wind αποσυνδεσεις δεν εχω τουλαχιστον εως τωρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsironakosMix Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μακρια και καλυτερα! Δεν μας χρειαζοντε τετοιες εταιριες στην ελλαδα... ας μεινει κυπρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα