Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ημουν στην βονταφον απο τοτε που ηταν χολ δηλαδη και μιας και τελειωσε το συμβόλαιο μου ειπα να ψαχτω ειδα την προσφορα της nova sta 30e απεριόριστα σταθερα , 24αρι νετ , 12 ωρες σε κινητα και το φαμιλι πακ της τηλεορασης , το βρηκα παρα πολυ καλη ευκαιρία και ειπα να κανω το αιτημα εξαλλου ηθελα να χω να χαζευω και κανα ντοκιμαντερ κτλπ , αφου κανω το αιτημα λοιπον καλει η βονταφον και μου κανει 5 ωρες προς σταθερα και κινητα συν 2 ωρες σε κινητα (δεν κανω πολλες κλησεις ετσι και αλλιως) και το vodafone TV στα 18ε ολα μαζι σκαλωσα λιγο δεν ειχα ιδεα οτι ειχε τv η βονταφον οποτε εριξα γρηγορα μια ματια και πανω κατω ειχε τα ιδια καναλια με νοβα και τα ντοκιμαντερ και παιδικα , επισης εχει και το βιντεο κλαπ που ειχει διαφορες ταινιες δωρεαν οποτε ειπα ναι, γλυτώνω και τα τελη φορητοτητας δωρεαν ρουτερ και αποκωδικοποιητη απλα plc αν χρειαστει θα πρεπει να παρω μονος.. 

ηθελα να ρωτησω εχει κανενας αλλος βονταφον τιβι; ειναι ικανοποιημενος ; για τα λεφτα που δινω πιστεύετε αξιζει τελικα που δεν εφυγα ;

Δημοσ.

Μία χαρά είναι εγώ που έχω. Δεν είναι κάτι ουαου αλλά για τα 24,76 που δινω τον μηνα για 24αρι, 300' λεπτά μικτα και την τηλεόραση είναι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...