Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή ενδιαφ΄ρομαι κι εγώ για συγγενικό πρόσωπο, κάποια άποψη για αυτή που αναφέρει ο ts? Χρήση : digea, πάρα πολύ αραιή χρήση usb για ταινία και browsing σε webtv καναλιών.

Δημοσ.

Δεν την εχω δει πουθενα. Τα γνωστα μεγαλα ,μαγαζια δεν την φερνουν. Απλα τωρα τελευταια η Panasonic εβαζε συχνα ips panel. Δεν ξερω ενα ειναι. Αν την εβλεπα καπου θα το καταλαβαινα αμεσως.

Γιατι δεν πας στην καλσσικη δοκιμασμενη 40 - 40KU6000?? Καλο VA με σοβαρη πλατφορμα smart.

Δημοσ.

Γιατί είναι εκτός budget. Δεν είναι για μένα, είναι για φιλο ο οποίος δεν έχει απαιτήσεις. Θεωρώ πως η LG θα τον καλύψει.

Και βασικά έχω καλη εμπειρία από το σέρβις της LG. Μια φορά που είχα ένα θέμα, ήρθαν σπίτι και μου κάνανε αντικατάσταση επί τόπου.

Δημοσ.

Μα η Panasonic στο λινκ που ανοιξα ειναι στα 580€!

H 590 σε κανονικα μαγαζια εχει 450€ και IPS.. η διαφορα σου ειναι 50€

Γιατί είναι εκτός budget. Δεν είναι για μένα, είναι για φιλο ο οποίος δεν έχει απαιτήσεις. Θεωρώ πως η LG θα τον καλύψει.

Και βασικά έχω καλη εμπειρία από το σέρβις της LG. Μια φορά που είχα ένα θέμα, ήρθαν σπίτι και μου κάνανε αντικατάσταση επί τόπου.

Ολες οι μεγαλες εταιριες ερχονται σπιτι σου δωρεαν. Περι αντικαταστασης μονο σε monitor πλεων. Στις TV ολοι τις παιρνουν και επισκευαζουν. 

Δημοσ.

Για την lg που αναφέρεται παραπάνω έχεις άποψη;

Δημοσ.

Ολες οι μεγαλες εταιριες ερχονται σπιτι σου δωρεαν. Περι αντικαταστασης μονο σε monitor πλεων. Στις TV ολοι τις παιρνουν και επισκευαζουν. 

Αυτό δεν το ήξερα. Δηλαδή αν πάρεις τηλεόραση από 40' και πάνω δεν κουβαλάς πια; Ισχύει παντού αυτό ή μόνο Αθήνα;

Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω, αυτές μέχρι τα 400€ είναι σκουπίδια?

Ρωτάω γιατί άμα είναι τόσο χάλια να πω στο φίλο να περιμένει.

Απλά δεν έχει τρελές απαιτήσεις και ψάχνει κάτι σχετικά οικονομικό για να βλέπει καμία ταινιούλα.

Δημοσ.

Προσωπικα θα πηγαινα σε αυτην https://www.skroutz.gr/s/8981082/LG-43LH560V.html καθως ειναι στο budget σου, ειναι lg (Και εμπιστευομαι πολυ τις lg στις τηλεορασεις.. Δεν μπορω να εξηγησω το γιατι αλλα μου βγαζουν μια σιγουρια) και ειναι και ομορφη. Προσωπικα δεν βρισκω λογω να ψαξεις και πολλες παραμετρους αν δεν υπαρχουν τρελες απαιτησεις οπως λες.. Ειναι σιγουρο οτι καμια απο αυτες δεν θα απογοητευσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...