takaros31 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 τώρα σε θυμήθηκα από το ψευδώνυμο σου ο ίδιος βλακας από τότε εμείνες ναι αν θυμάσαι γιατί με διαγραψανε γιατί σε είχα βρισει άσχημα, τώρα κατάλαβα ποιος είσαι. θα κρατηθώ να μην στα χωσω πάλι ξανά, τι λέει το lg3 σε ποιο κοροιδο τελικά το έδωσες? Λάθος θυμάσαι... όσο για το εργαλείο G3 μια χαρά πάει ακόμα! Στα του θέματος τώρα, μπράβο στην LG που δίνει πάλι πρώτη την αναβάθμιση μετά τα nexus - pixel. Ας ελπίσουμε οτι θα έχει κάνει καλή δουλειά και δεν θα υπάρξουν τίποτα παρατράγουδα...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 δεν σε ξεχνάω μην φοβάσαιγια σένα με διαγραψανε .τοj5 είναι αξιόπιστο και σε μπαταρία και στο να μην χαλάσει για αυτό το πήρα τώρα αν είναι καλύτερο μπορείς να απαντήσεις μόνος σου. όπου χαρά και lg ο τακαρος πρώτος
takaros31 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μάλιστα... https://www.google.gr/amp/www.digitaltrends.com/mobile/samsung-galaxy-j5-explodes/amp/?client=ms-android-om-lge
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 εγώ πάλι όταν γκουγλαρω καμενες πλακετες κινητων μου βγάζει αποτελέσματα lg g3 μην το πάμε έτσι, αυτό που ποσταρες απλά είναι ψέμματα γίνε μια φορά με τα νοτε και τώρα προσπαθούν να τα ισοπεδοσουν όλα. λες να ήταν έτσι η μπαταρία και να το έβαζε στο αυτί της δεν νομίζω Τάκη θα το είχε στείλει ήδη
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ρε σεις.. Τι γίνεται εδω. Ρε συ Λενοβο! Ηρεμα πασακα μου
ntouzieras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 κάτι ακόμα όλοι εσείς που αγοράζετε lg ακόμα μυαλό δεν βάλατε? δεν βαρεθήκατε τα services? η να σκεφτώ στην τελική που λένε αυτό το παραμύθι ....όσο τους γ,,,,,,,τόσο ποιο πολύ γουστάρουν ,τελικά μύθος η αλήθεια, μάλλον το δεύτερο Ειπε ο ανθρωπος με ονομα lenovo που για να παρει αναβαθμιση πρεπει ν αγορασει νεο κινητο 2
Antretng Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παρακαλω αντι να σβηστουνε να μεταφερθουν στην ενοτητα "Ψυχαγωγια". Εχω βαλει ποπ κορν να ψηνεται. Ευχαριστω! Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2016 από Antretng 1
AntiCambeR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δεν μας ενδιαφέρουν οι διαφορές σας.Πείτε τα σε μηνύματα.Τι προσπαθείτε να αποδείξετε,ποιός είναι ο πιο ψαγμένος;
TciOu Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Εμένα πάλι μέσα σε 7 μέρες μου άλλαξαν μητρική στο g3 που είχα και επίσης στο g4 που είχα δημιουργήσει ένα πρόβλημα με το wifi μου άλλαξαν και σε αυτό μητρική σε μια εβδομάδα, αντιθέτως στην samsung έστειλα ενα s7 edge 2 ώρες χρησιμοποιημένο με πρόβλημα στην κάμερα και το πήρα μετά από 40 μέρες...αφού είχα τσακωθεί με το κατάστημα που το αγόρασα,με το service και τον προμηθευτή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα