Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναμένουμε την έκδοση που θα κυκλοφορήσει μόνο σε lg συσκευές και θα λέγεται Android "BL" (Bootloop).... Τι να μας πει η Nougat..

Το χρησιμο σχολιο της ημερας....

Δημοσ.

κάτι ακόμα όλοι εσείς που αγοράζετε lg ακόμα μυαλό δεν βάλατε? δεν βαρεθήκατε τα services? η να σκεφτώ στην τελική που λένε αυτό το παραμύθι ....όσο τους γ,,,,,,,τόσο ποιο πολύ γουστάρουν ,τελικά μύθος η αλήθεια, μάλλον το δεύτερο

Τι να σου πω G3 & G5 που έχω εδω και 8 μηνες δεν μου εχουν κανει το παραμικρό. Αληθεια εσυ είχες ποτε? 

Η εισαι "παπαγαλακι".!?

Δημοσ.

κάτι ακόμα όλοι εσείς που αγοράζετε lg ακόμα μυαλό δεν βάλατε? δεν βαρεθήκατε τα services? η να σκεφτώ στην τελική που λένε αυτό το παραμύθι ....όσο τους γ,,,,,,,τόσο ποιο πολύ γουστάρουν ,τελικά μύθος η αλήθεια, μάλλον το δεύτερο

Έχω αγοράσει τόσα lg και δεν έχω πάει ποτέ σε service, να ανησυχήσω;

Έχω ακούσει βέβαια καλά λόγια για το service τους

• Like 1
Δημοσ.

καλά ρε μάγκες τι χτυπάτε εσείς παντός ότι και να είναι αυτό κάνει δουλειά..

LG είχα και πολλά άλλα.

τότε θυμάμαι έκανα ένα τηλ στο services της LG για το g3 και ρώτησα αν το στείλω ποτέ θα το πάρω.

η απάντηση ήταν ο μέγιστος χρόνος αναμονής είναι 2μηνες.ρώτησα γιατί τόσο πολύ γιατί το τελευταίο μοντέλο της LG δηλαδή το3 παρουσίασε πρόβλημα με την μητρική του.

δεν έχει τύχει το παραμικρό, έτσι λέγανε και οι άλλοι τότε στο My Phone,τους έλεγα έχει πρόβλημα και αυτοί όπως εσείς καλή ώρα τώρα με κραζανε. πέρασε ένα χρονικό διάστημα και μπαμ άρχισαν πολλά άτομα να μιλάνε για προβλήματα και επισκευες services κ,τ,λ .

μετά όταν τους ρώτησα τι έγινε ρε παιδιά όλα καλά, μου απάντησαν τελικά είχες δίκιο.

έτσι το ίδιο κάνουν και εδώ μέσα τα γατάκια ,φάγανε την φόλα και τώρα προσπαθούν να υποστηρίξουν την μπακατελα που έχουν παντρευτεί.

πιεζουν τον εαυτό τους σε σημείο να λένε έλα μωρέ δεν έχει τίποτα, ενώ το κινητό τους καίει,η θα κάψει στο μέλλον πλακέτα,να μην πω για της οθόνες.

με το g5 θα κλαίει ο κόσμος τα λεφτά του με το g3 έχουν μνημόσυνο αυτό το μήνα με τοg4 σε λίγο κοντευουν τα 40 .

με το g2 λίγες οθόνες μωρέ αλλάξανε τίποτα το ιδιαίτερο.

μετά μπαίνουμε εδώ και τα παπαγαλάκια μιλάνε για αξιόπιστα κινητά.

εδώ μέσα και σε άλλα sites πουλάνε στης αγγελίεςlg3/4/2 κινητά με καμένες πλακέτες,πλην του g2 με προβλήματα την οθόνη.

μπαίνετε εδώ μέσα να πείτε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα σε κανένα κινητό από αυτά,πραγματικά εν πάτε καθόλου καλά η είστε παπαγαλάκια η κάτι χτυπάτε δεν εξηγητε αλλιώς. αλλά μάλλον πιστεύω και τα 3 τα παραπάνω που είπα,....

για αυτούς που δεν πιστεύουν ένα τηλ να κάνουν στο σερβις θα σας πείσουν

το ίδιο ισχύει και για το lenovo z vibe pro ίδια ιστορία μόνο που το έχουν εξαφανίσει πλέον το συγκεκριμένο κάτι που δεν έκανε η LG όπως οφείλεται από κάθε εταιρία., μάλλον δεν έπιασε ακόμα φωτιά όπως το note και έτσι δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα.

Δημοσ.

Εντάξει ο καθένας έχει διαφορετική εμπειρία τι να κάνουμε τώρα;

Και για την arvato άκουγα άσχημα λόγια και όταν χρειάστηκε να πάω ένα Sony και πήγα εκεί πριζωμενος πριν καν μου πούνε κάτι, τελικά οι άνθρωποι με εξυπηρετησαν μια χαρά, πολύ καλύτερα από ότι θα περίμενα

Για άλλα service που εχω διαβάσει άσχημα λόγια (πχ vw, Audi) τα έχω διαπιστώσει και ο ίδιος, άλλοι πάλι όχι και είναι πολύ ικανοποιημένοι

Το ότι στο ίντερνετ θα ακούσεις κυρίως τα αρνητικά δε σημαίνει ότι είναι έτσι για όλους

Δημοσ.

Εντάξει ο καθένας έχει διαφορετική εμπειρία τι να κάνουμε τώρα;

Και για την arvato άκουγα άσχημα λόγια και όταν χρειάστηκε να πάω ένα Sony και πήγα εκεί πριζωμενος πριν καν μου πούνε κάτι, τελικά οι άνθρωποι με εξυπηρετησαν μια χαρά, πολύ καλύτερα από ότι θα περίμενα

Για άλλα service που εχω διαβάσει άσχημα λόγια (πχ vw, Audi) τα έχω διαπιστώσει και ο ίδιος

συμφωνώ εξυπηρέτηση είναι καλή εννοείται. το ότι έχουν πρόβλημα τα κινητά αυτό είναι άλλο.

Sony ποιος δεν έστειλε και Sony .,,

για μένα Samsung iPhone και huawei είναι οι καλύτερες με καλά κινητά πλην το νότε που έπαιρνε φωτιά.

με Samsung ποτέ δεν πήγα σε service. z vibe pro ετριζε η κάμερα lgg3 καμένη πλακέτα .

για αυτό σταματήστε να δίνετε τα λεφτά σας σε αυτές της εταιρίες και πάρτε όλοι τα ίδια να βαλουνε μυαλό.

τυχαία υπάρχει αυτή η τριάδα στην κορυφή? αν ναι τότε θα πρέπει να είχαμε lg πρώτη Sony δεύτερη και 3 lenovo

Δημοσ.

Εγώ με τη ποιότητα της Samsung είχα θέματα και μάλιστα αρκετά και γενικά είμαι περισσότερο ευχαριστημένος με τη ποιότητα της lg συγκριτικά με τη Samsung πέρα από τα κινητά ειδικά

Η πιο λαμπρη εξαίρεση βέβαια είναι το galaxy nexus που περα από το κλασικό burn in των amoled ακόμα και σήμερα λειτουργεί τέλεια

Δημοσ.

παιδιά οτι λέει ο @lenovo2014... Γνωστός και σε γειτονικό φόρουμ γιατί έχει μπλέξει τα μπούτια του καθώς κάθε φορά λέει οτι έχει διαφορετική ζημιά... Υπόψιν το τηλέφωνο που κρατάει στα χέρια του είναι πάντα το καλύτερο...Μόλις το δώσει είναι το χειρότερο,προβληματικό τηλέφωνο του κόσμου και σώθηκε που το έδωσε... wtf ρε man το ban δεν σου έβαλε μυαλό? και πριν ρωτήσεις πήρα και G4 και δεν έπαθα bootloop και V10 και δεν έπαθα τίποτα και τώρα έχω G5 και δεν έχω πάθει τίποτα! Μάντεψε παίρνω LG απο εποχή G2 και δεν έχω πάει ούτε μια φορά για σέρβις! 

επίσης παιδιά τα τηλέφωνα τα προβληματικά που λέει είναι αυτά που έχει πουλήσει στις αγγελίες του...

φιλάκια

• Like 2
Δημοσ.

παιδιά οτι λέει ο @lenovo2014... Γνωστός και σε γειτονικό φόρουμ γιατί έχει μπλέξει τα μπούτια του καθώς κάθε φορά λέει οτι έχει διαφορετική ζημιά... Υπόψιν το τηλέφωνο που κρατάει στα χέρια του είναι πάντα το καλύτερο...Μόλις το δώσει είναι το χειρότερο,προβληματικό τηλέφωνο του κόσμου και σώθηκε που το έδωσε... wtf ρε man το ban δεν σου έβαλε μυαλό? και πριν ρωτήσεις πήρα και G4 και δεν έπαθα bootloop και V10 και δεν έπαθα τίποτα και τώρα έχω G5 και δεν έχω πάθει τίποτα! Μάντεψε παίρνω LG απο εποχή G2 και δεν έχω πάει ούτε μια φορά για σέρβις!

επίσης παιδιά τα τηλέφωνα τα προβληματικά που λέει είναι αυτά που έχει πουλήσει στις αγγελίες του...

φιλάκια

εσύ άραγε τι μπορεί να παίρνεις? όσο για το άλλο φόρουμ που λες έχω να μπω 3χρονια τώρα σε κάλυψα.

όσο για τα τηλ που πούλησα για ρώτησε αυτούς που τα πήρανενα δούμε τι θα σου πούνε. πούλησα 3 κινητά και ένα ταμπλετ και τι έγινε δες αξιολογήσεις, και αν δεν πιστεύεις ρώτα τους ίδιους. αν υπήρχε θέμα με αυτά που δίνω λες να έβγαινα να γράφω εδώ μέσα? δεν θα κρυβομουνα?για αυτό καλύτερα να μασάς πάρα να μιλάς, δεν έχω να φοβηθω τιποτα και κανέναν αν δεν γουστάρεις δρομο

Δημοσ.

εσύ άραγε τι μπορεί να παίρνεις? όσο για το άλλο φόρουμ που λες έχω να μπω 3χρονια τώρα σε κάλυψα

εγώ τι παίρνω...? ΤΗΛΕΦΩΝΑΡΕΣ! ΧΟΧΟΧΟ 3 χρόνια έχεις να μπεις γιατί δεν μπορείς . Τα ίδια γράφεις και εδώ πλέον... Κοντός ψαλμός αλληλούια ;)

• Like 1
Δημοσ.

εγώ τι παίρνω...? ΤΗΛΕΦΩΝΑΡΕΣ! ΧΟΧΟΧΟ 3 χρόνια έχεις να μπεις γιατί δεν μπορείς . Τα ίδια γράφεις και εδώ πλέον... Κοντός ψαλμός αλληλούια ;)

τι χο χο χο ρεγυφτο ΟΥτε για ένα κιλό πατάτα δεν σε γ.......

Δημοσ.

τώρα σε θυμήθηκα από το ψευδώνυμο σου ο ίδιος βλακας από τότε εμείνες ναι αν θυμάσαι γιατί με διαγραψανε γιατί σε είχα βρισει άσχημα, τώρα κατάλαβα ποιος είσαι. θα κρατηθώ να μην στα χωσω πάλι ξανά, τι λέει το lg3 σε ποιο κοροιδο τελικά το έδωσες?

Δημοσ.

τι χο χο χο ρεγυφτο ΟΥτε για ένα κιλό πατάτα δεν σε γ.......

τρελααααα! προφανώς το J5 είναι καλύτερο των G3,G4 και G5 σωστά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...