Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα δοαβαζα καπου..... Τον βλακα τον αναγνωριζεις οταν μιλαει για πραγματα που δεν καταλαβαινει, και οταν λεει την αποψη του χωρις να τον εχρι ρωτησει κανεις :):) :):)

και απο ποτε η προσωπικες αποψεις κανουν καποιο βλακα ,εννιοτε μηπως θα πρεπε να σαι σε site ειδησειογραφικο που δεν επιτρεπονται σχολια?  οσο αφορα το θεμα ειναι φανερο και απο την λαικη παραδοση οτι οταν καποιος απλωνει τα χερια του περα απο οτι φτανει τρωει το πεσιμο ,εκτος και εαν ξεχνας την παροιμια πχ καλλιο πεντε και στο χερι παρα δεκα και καρτερι κλπ κλπ

• Like 2
Δημοσ.

15 cents το μήνα; όσα δηλαδή και οι εργαζόμενοι της εταιρείας του;;;; :P

Αυτά έχουν οι επεκτατικές πολιτικές κάποιων εταιρειών, μη τα θέλουμε και όλα δικά μας!!!!

Δημοσ.

Κλασικοί κανόνες του σκληρού καπιταλισμού. Φάε ότι μπορείς για να μεγαλώσεις γρήγορα.

Εμ, έτσι βαρυστομαχιάζεις και χάνεις το ατού των χαμηλών τιμών και σε παίρνει ο διάολος.

Για ποιόν λόγο να αγοράσει κάποιος ακριβό κινέζικο προϊόν (και μην μου αρχίσετε το «όλα είναι κινέζικα» καταλαβαίνετε τι εννοώ).

• Like 1
Δημοσ.

Οποτε τι ; ψωνίζουμε άμεσα Leeco γιατί σε λίγο ανεβαίνουν οι τιμές ; Να βγει ένας ταξιτζής να μας απαντήσει υπεύθυνα παρακαλώ

Δημοσ.
Διαβάζεις στον τίτλο "Τεράστια οικονομικά προβλήματα για την LeEco" και στο καπάκι βλέπεις τον Κινέζο ceo στην photo να γελάει  :-D

Ο κινέζος φίλε μου γελά μάλλον...γιατί πρόλαβε πήρε μισθό διευθυντή και βγήκε πλέον και στη σύνταξη!!!

Δημοσ.

Κατι ξερει επομενως η Xiaomi και δεν ανοιγεται ευκολα στη Δυση. Γενικα respect σε ολες τις "μικρες" κινεζικες εταιρειες που το παλευουν και μπορουμε και μεις οι απλοι θνητοι να αγοραζουμε αξιοπρεπεστατες συσκευες που θα βλεπαμε μονο στον υπνο μας. Ευχομαι στην LeEco να τα παει καλυτερα στο μελλον.

Παντως βλεπω την Xiaomi να εξελισεται ραγδαια. Επισης το γεγονος οτι εχει βγαλει ενα σωρο διαφορετικες παραλαγες για τα κινητα της μαλλον καλο ειναι διοτι πιανει ευρυ φασμα καταναλωτικου κοινου ειτε αφορα τα χαρακτηριστικα, ειτε το οικονομικο. Το βλεπω γυρω μου...Xiaomi Xiaomi Xiaomi παντου. Και δεν χρειαζεται να επεκταθει επισημα στην Δυση οταν ηδη βλεπω Αμερικανους, Αγγλους, Ευρωπαιους και Αυστραλους να παιρνουν τις συσκευες της ολο και πιο πολυ. Σε λιγο και στον υπνο μας θα τη βλεπουμε!

Στην τελικη με το ρυθμο που εξελισεται η τεχνολογια γιατι να επενδυσω σε ενα κινητο 700, 800, 1000 ευρω οταν σε ενα ακριβως χρονο θα βγει κατι νεο? Ειλικρινα γιατι?

Νομιζω οτι το θεμα εχει ξεφυγει και αυτο ξεκινησε απο οταν αρχισε να γινεται δημοφιλες το reviewing στο YouTube. Πλυση εγκεφαλου μιλαμε. Τουλαχιστον δαπανησε πολυ λογικα μικροποσα και οχι περιουσιες για το χομπι σου.

Τεσπα, μεγαλο θεμα. Προσωπικα πουλησα το Redmi Note 2 που ειχα (κινηταρα για τα χρηματα του και ακομα σφαιρα παει) και περιμενω Redmi Pro (177 Euro). Πουλησα και κατι πραγματακια για το PC που δεν χρειαζομουν. Δεν μου κοστισε τιποτα. Και μου μειναν κιολας κατι λιγα...

​συμφωνω απολυτα μαζι σου.....εδωσα το Galaxy Note2 και πηρα το Redmi Note3 pro.....τρελο vfm....με 2ετη εγγυηση από Ελλαδα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...