Delije Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, θα μπορούσατε να με βοηθήσετε ρε παιδιά είμαι σε τεράστιο δίλημμα με ποιο κινητό να επιλέξω είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2. Xiaomi mi5 και mi5s για το μοντέλο πάντα 3/64,το σκέτο mi5 μου αρέσει απίστευτα από εμφάνιση σε σχέση με το mi5s και είναι και ποιο φθηνό αλλά από την άλλη το s έρχεται με αρκετές βελτιώσεις από όπου διαβάζω.Τωρα συσκευή έχω ένα Samsung note 3 και πιστεύω ότι οποίο και να διαλέξω θα μου φανεί χαοτική η διαφορά.βάλτε ένα χεράκι ρε παιδιά.ΣοΣ
Ntinaras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 εισαι αποκλειστικα αναμεσα σε αυτα τα 2? η Χιαομι εχει βγαλει κι αλλα καλα μοντελα. για τσεκαρε τα.
panther_512 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 To υπάρχων τόπικ το οποίο βρίσκεται στην ίδια σελίδα, δεν σε καλύπτει? Υπάρχουν κάποια σοβαρά θέματα με το Mi5s, δεν χρειάζεται να τα ξαναγράφουμε. Ένα κλίκ απόσταση είναι. 1
Delije Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Κοίτα ο αδερφός μου έχει το redmi note 3 pro πολυ δυναμη,απλά κοιτούσα σε mi5 που είναι ποιο premium φάση και καλύτερα specs,τι άλλο προτείνεις? Δεν σου κρύβω όπως έχω μέσα ένα πρόβλημα πως θα μου κάτσε το κινητό που σε σχέση με το note 3 που έχω,που θα είναι αρκετά μικρότερο ????????
ziaba Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Κοίτα ο αδερφός μου έχει το redmi note 3 pro πολυ δυναμη,απλά κοιτούσα σε mi5 που είναι ποιο premium φάση και καλύτερα specs,τι άλλο προτείνεις? Δεν σου κρύβω όπως έχω μέσα ένα πρόβλημα πως θα μου κάτσε το κινητό που σε σχέση με το note 3 που έχω,που θα είναι αρκετά μικρότερο ???????? για να καταλάβεις το mi5 σχεδον το ίδιο σε μέγεθος με το Α5 2016
forgotten Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ριξε και μια ματια στο zuk z2 και αυτο αξιοσεβαστη επιλογη στα 175 περιπου ευρω
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Αυτή τη στιγμή ποιο πλήρης συσκευή είναι το mi5. Σε κανένα τρίμηνο θα είναι και το mi5s. To Zuk z2 είναι πολύ πίσω σε rom και φουλ στα κινέζικα bloat. Για κάποιον που δεν θέλει να ασχοληθεί με roms δεν θα το πρότεινα.
Delije Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ παιδιά μάλλον πάω καρφί για mi5 3/64 σε μαύρο χρώμα είναι έρωτας!!! 1
KRITOLAOS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 φίλε μου έχω το MI5 3/64 σε μαύρο χρώμα και είναι πραγματικά υπέροχη συσκευή!!!Tώρα πληροφοριακά αν το πάρεις απο vickmal επιλέγεις την ROM που θές.Εγώ που το πήρα απο geekbying μου ήρθε με global stable και locked bootloader.Οπωσδήποτε πέρνα και απο την Ελληνική κοινότητα της xiaomi-miui για να λύσεις οποιεσδήποτε απορίες.Αν θές να συγκρίνεις και τιμές στα κινεζομάγαζα ρίξε μια ματιά στο KIMOVIL. Για το MI5s δεν έχω εικόνα να σε κατατοπίσω.Απλά το MI5 πραγματικά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου!Θα το πάρεις κανα 30 ευρώ πιο φθηνά απο οτι το πήρα εγώ πρίν 2 μήνες που έριξα την παραγγελία
Delije Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Το kimovil είναι κάτι σαν το σκρουτζ? Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!
KRITOLAOS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ναί είναι κάτι σαν το skroutz για κινητά.Αν το πάρεις από κινεζομάγαζο,πληρωμή με PayPal και αποστολή με απλό ταχυδρομείο για να μην περάσεις τελωνείο.το geekbying έδινε την δυνατότητα του shipping insurance στην πληρωμή με 1,86 ευρώ την οποία και επέλεξα.Γενικά στις 15-25 μέρες παραλαμβάνεις και έχεις και tracking number.
Delije Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Το geekbuying σου δίνει την επιλογή όπως πχ το vickmall με ποια rom να στο στείλει ξέρεις?
KRITOLAOS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Για τις MIUI Roms που έρχονται τα Xiaomi επιγραμματικά 1)GLOBAL STABLE αν δέν σε ενδιαφέρει το μενού στο κινητό να έχει Ελληνικά αλλά δεν ξεκλειδώνει ο bootloader.σετάρεις τo κινητό και δεν ξανασχολείσαι.Στα επόμενα ota updates θα προστεθούν και τα ελληνικά στο μενού. 2)GLOBAL DEVELOPMENT:ότι και πιο πάνω αλλά και ελληνικά στο μενού.ota updates κάθε παρασκευή.Κάνοντας αίτηση στην Xiaomi με αυτήν θα μπορέσεις να ξεκλειδώσειs τον bootloader αν το θελήσεις για να περάσεις την Ελληνική ROM 3)Ελληνική MIUI ROM:τα παιδιά της ελληνικής κοινότητας έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά.Για να την περάσεις πρέπει να έχεις official ξεκλειδωτο bootloader και να ακολουθήσεις τους σχετικούς οδηγούς για την συσκευή. Αν δεν είχες ήδη,πιστεύω πήρες μία εικόνα Όχι δεν στο διευκρινίζει όπως στο vickmal με ποιά θα στο στείλει αλλά εμένα προσωπικά δεν με ενδιέφερε γιατί με την βοήθεια της κοινότητας ήξερα τι θα κάνω όπως και να μου ερχόταν.Τώρα έχω την GLOBAL DEV ROM,έχω ξεκλειδώσει με έγκριση της Xiaomi τον bootloader και ίσως αργότερα περάσω την Ελληνική ROM.προς το παρόν με εξυπηρετεί απόλυτα αυτή που έχω
Delije Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Σουπερ και σε ευχαριστώ,απλά από το geekbuying μπορώ να επιλέξω με rom να μου το στείλουν πχ εγώ ενδιαφέρομαι για Global development.
KRITOLAOS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Στείλε τους μήνυμα πρώτα να στο διευκρινήσουν.το geekbying έχει γενικά καλές τιμές.είμαι ευχαριστημένος από τις αγορές μου από κεί αλλά πάντα ψωνίζω με PayPal και βάζω shipping insurance που έχει να έχω το κεφάλι μου ύσηχο αν στραβώσει κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα