Προς το περιεχόμενο

Msi Problem!!!!!!!!!

Msi Maniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ MSI ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ 865 PE NEO2-LS ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.ΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΜΝΗΜΗ 512 333MHZ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ 2,4Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΥΠΕΡΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ 2,9 ΜΕ 400 WATT ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΜΕ DUAL FAN, AKASA CPU COOLER ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ COOLERS,ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ,ΑΚΟΜΗ KAI ME ΤΙΣ DEFAULT ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ BIOS,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ FLASH.ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ,ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΟΙΤΑΩ ΝΑ ΔΩ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΑΓΟΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ XP PRO...?

• Super Moderators
Δημοσ.

1. Καλώς ήρθες στην Insomnia και στα forum της.

2. Παρακαλώ μην γράφεις κεφαλαία. Δεν είμαστε τυφλοί, μπορούμε να διαβάσουμε και τα 'μικρά'.

3. Διάβασε τις διάφορες κατηγορίες που υπάρχουν στο forum και βάζε τα μηνύματά σου εκεί που ταιριάζουν. Τι δουλειά έχει το συγκεκριμένο μήνυμα στο Insomnia Site Forum; (μεταφέρεται στο ορθό forum Cpu & Motherboards).

Δημοσ.

Λοιπόν φίλε μου, άκουσε το πρώτο βήμα που θα κάνεις.

Κάνεις δεξί κλίκ στο "Υπολογιστή μου" και επιλέγεις "Ιδιότητες". Έπειτα πηγαίνεις στην καρτέλα "Για προχωρημένους" και επιλέγεις "Ρυθμίσεις" στο πλαίσιο "Εκκίνηση και αποκατασταση". Απο εκεί απενεργοποιείς την επιλογή "Αυτόματη επανεκίνηση" και είσαι έτοιμος να πετάξεις με το μηχάνημά σου.

Φιλικά ΑΤΜΑ :)

Δημοσ.

Χμ, δεν είναι λύση αυτή. Αυτό, απλώς απενεργοποιεί την αυτόματη επανεκίνηση ΟΤΑΝ βγάζει "μπλε οθόνη". Δεν το αποτρέπει από το να βγάλει την "μπλε οθόνη" όμως...

Δημοσ.

Και ένας φίλος μου πήρε καινούργιο μηχάνημα με το συγκεκριμένο board και κολλάει συχνά παρόλο που έχει κατεβάσει το τελευταίο bios και όλους τους drivers.

Τα κολλήματα συμβαίνουν και με ΧΡ και με 2000 και σε στιγμές ανύποπτες.

Δημοσ.
Και ένας φίλος μου πήρε καινούργιο μηχάνημα με το συγκεκριμένο board και κολλάει συχνά παρόλο που έχει κατεβάσει το τελευταίο bios και όλους τους drivers.

Τα κολλήματα συμβαίνουν και με ΧΡ και με 2000 και σε στιγμές ανύποπτες.

paidia pisteyw oti den einai thema software...kati allo trexei,exw apenergopoihsei sxedon ta panta mexri kai thn diaxeirish energeias,yparxei periptwsh logw thermokrasias kai logw core cell fysika dioti opws kserete kanei overclocking mono toy,na petaksei peak thermokrasia kai na svisei aytomata...?kati tetoio ypopsiazomai den kserw lew egw twra....eyxaristw.. :(
Δημοσ.

Na shmeiwthei oti exw tsekarei tis rythmiseis twn windows mia pros mia,agaphte file ATMA to mhxanhma petaei kai twra,to mono problhma einai oti svhnei meta apo ligo,se genikes grames apo thema apodoshs eimai eyxaristhmenos e,argotera logw toy oti einai prescot ready to mobo ksereis,alla prwta prepei na dialysw ton 2,4.... :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...