Προς το περιεχόμενο

Amazon Hosting Server

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα,

Θέλω έναν hosting server ώστε να φιλοξενήσω κάποια sites που έχω που είναι κυρίως wordpress, drupal και κάποια που είναι LMS (Moodle). Έχετε να προτείνετε κάποιο? Μου είπαν για την amazon αλλά έχει τόσες πολλές επιλογές που δεν ξέρω τί πακέτο να διαλέξω..

Δημοσ.

Για να κανεις σωστο hosting στην αμαζον θελει καλες γνωσεις, ισως δυσκολευτεις.

Ενας καλουτσικος guide: http://imjustinbraun.com/aws-setup-lamp-serve/

Για δεν πας σε ενα vps;

Sorry που άργησα να απαντήσω..

έχεις να προτείνεις κάποιο καλό vps?

Δημοσ.

Εγω τρεχω πανω στη futurehosting.com με σερβερ στο Λονδινο. Δινω 60€/μηνα για 3gb ram 60gb ssd 3ΤΒ bandwidth (το πακετο ειναι το ssd3 αλλα με καποιες προσθηκες παει 60€) και ειμαι ευχαριστημενος μεχρι στιγμης.

Εδω και 2 χρονια 1-2 φορες εχει πεσει για λιγα δευτερολεπτα (τον κανω monitor με pingdom). Απιστευτα γρηγορο support αν και τους εχω χρησιμοποιησει ελαχιστα (σε 1-2 μαλακιουλες που ειχα κανει οταν τον πρωτοεστησα/μαθαινα).

Καποια μελη εδω μου ειχαν πει οτι αυτη η εταιρια οτι εχει μεγαλο latency 0 byte αλλα δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο.

Ενα απο τα sites που τρεχει πανω του ειναι αυτο στην υπογραφη μου αλλα αξιοποιει ελαχιστα τη βελτιστοποιηση που εχω φτιαξει απο πισω. Για καλυτερο αποτελεσμα μπες http://www.roumelioti.gr και δες.

Δημοσ.

Εγω τρεχω πανω στη futurehosting.com με σερβερ στο Λονδινο. Δινω 60€/μηνα για 3gb ram 60gb ssd 3ΤΒ bandwidth (το πακετο ειναι το ssd3 αλλα με καποιες προσθηκες παει 60€) και ειμαι ευχαριστημενος μεχρι στιγμης.

Εδω και 2 χρονια 1-2 φορες εχει πεσει για λιγα δευτερολεπτα (τον κανω monitor με pingdom). Απιστευτα γρηγορο support αν και τους εχω χρησιμοποιησει ελαχιστα (σε 1-2 μαλακιουλες που ειχα κανει οταν τον πρωτοεστησα/μαθαινα).

Καποια μελη εδω μου ειχαν πει οτι αυτη η εταιρια οτι εχει μεγαλο latency 0 byte αλλα δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο.

Ενα απο τα sites που τρεχει πανω του ειναι αυτο στην υπογραφη μου αλλα αξιοποιει ελαχιστα τη βελτιστοποιηση που εχω φτιαξει απο πισω. Για καλυτερο αποτελεσμα μπες http://www.roumelioti.gr και δες.

και γω στη futurehosting ειμαι , σε παλιο πακετο χωρις ssd με 3Gb Ram και 65 Gb hd στο Λονδίνο, και σκεφτόμουν μήπως άξιζει η αλλαγή σε πακέτο με ssd

μήπως είχες και πριν πακέτο στη futurehosting χωρίς ssd για να μου πεις αν αξιζει η αλλαγη σε πακετ με ssd?

Δημοσ.

Παντα ssd ειχα.

Αμα εισαι πολλα χρονια μπορει να στο κανουν και δωρεαν, εμενα μου ειχαν δωσει 1GB RAM δωρο γιατι ενω πληρωνα 60€ με 2GB καποια στιγμη αλλαξανε τα πακετα τους και με 60€ εδιναν καλυτερα specs. Ανοιξα ενα ticket και τους ειπα αν μπορουν να με ανεβασουν tier και το εκαναν free of charge.

Δεν χανεις τπτ να τους στειλεις.

Δημοσ.

Digital ocean και cloudflare για CDN. Βέβαια εγώ μιλάω για κάτι εικονομικό τώρα αν διαθέτεις παραπανω σαφώς οι επιλογές που λένε και οι άλλοι.

Δημοσ.

Παντα ssd ειχα.

Αμα εισαι πολλα χρονια μπορει να στο κανουν και δωρεαν, εμενα μου ειχαν δωσει 1GB RAM δωρο γιατι ενω πληρωνα 60€ με 2GB καποια στιγμη αλλαξανε τα πακετα τους και με 60€ εδιναν καλυτερα specs. Ανοιξα ενα ticket και τους ειπα αν μπορουν να με ανεβασουν tier και το εκαναν free of charge.

Δεν χανεις τπτ να τους στειλεις.

thanks, θα το δοκιμάσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...