jennyV Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Οι τηκεφωνικές προσφορές είναι κατά 90% μπαρούφες. Μεχρι κι ότι θα σε πληρώνουν θα σ πουν για να κλείσει ο τηλεφωνητής συμβόλαιο (πλήρωνονται με ποσοστα). Είχα τον εξής ενδιαφέρον διάλογο με cosmote πριν λίγα χρόνια (ειχα whats up τότε όπως οι περισσότεροι και έβαζα μια κάρτα 10ευρω το 2μηνο κι αν) : - (Τηλεφωνήτρια) βλέπω ότι ξοδεύετε πάνω από 20 ευρω σε καρτα το μήνα ένω με σύνδεση θα είναι λιγότερα! -(εγώ) Μα τι λέτε έχω 1,5 μήνα να βάλω κάρτα κι ήταν 10 ευρώ -(τηλεφωνήτρια,ελαφρώς τσαντισμένη) Μου λέτε ότι σας λέω ψέματα; Γιατί να το κάνω αυτό; -(εγώ) Μου λέτε ότι δεν ξέρω τι κάνω; -(τηλεφωνητρια εμφανώς τσαντισμένη) Μα ξοδεύετε καθε μήνα 20 ευρω! Δε σας λέω ψέματα κυρία μου! -(εγω) ....
solidsnake222 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ρωτησα όσους γνωρίζω αλλα ειχαν ΟΤΕ ή φορθνετ. Λέω να μην το διακινδυνευσω Γιατι ατομα που μένουν σε διπλανή περιοχή 3 για την ακρίβεια είχαν στο σχετικα προσφατο απρελθον wind και μου είπαν τα χειροτερα για ιντερνετ κ εξυπηρετηση. Οποτε λεω στο καλύτερα.. Ποτε δν πιάνεις 24 Αλλά δν ξέρω και τι είναι η οπτική ίνα που είπε για να έχω γνωμη. Πραγματικά δν ξέρω Κι έδωσα βάση μόνο κ μόνο επειδή μου το πε πριν καν της πω ότι η Wimd έχει χάλια δικτυο Με λίγα λόγια οπτική ίνα ειναι να πιάνεις όσο πληρώνεις και με πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες από 24mpbs αν το επιθυμείς, τσέκαρε την inalan αν είσαι Αθήνα η hcn αν είσαι Θεσσαλονίκη μήπως σε καλύπτουν αυτές οι εταιρίες
Mau-Maus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 η μήπως σε καλυβουν αυτές οι εταιρίες Μήπως τι να σε κάνουν ????? Το οτι στο μπλα μπλα μαθαίνω συνέχεια καινούργιες λέξεις με συναρπάζει !!!
solidsnake222 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μήπως τι να σε κάνουν ????? Το οτι στο μπλα μπλα μαθαίνω συνέχεια καινούργιες λέξεις με συναρπάζει !!! έτσι ειναι όσο ζεις μαθαίνεις χαχαχα γράψε λάθος ;p btw διορθώθηκε
kage Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 απο α.κ.(αστικο κεντρο)σε α.κ. ολες εχουν οπτικη ινα.. οι 3 5 8 10ωρες δωρεαν στα κινητα κατα 99% σε ολες ειναι με λιγοτερη χρεωση 3Min. ολες πλεον χρεωνουν ενα ποσο για να φυγεις αν θες πριν το 24μηνο. Ολες συνηθως εχουν τελος ενεργοποιησης..(εκτος και αν αποριψεις την 1η αιτηση) για αιτησεις απο τηλεφωνο ή ιντερνετ(ασχετα με το αν ερχεται κουριερ για να σου δωσεις συμβολαιο για υπογραφη) εχεις δυνατοτητα υπαναχωρησης εντος15μερες! το dslam που θα συνδεθεις δεν ειναι στανταρτ γιατι μπορει τωρα να εισαι στο χ και οταν κανεις αλλαγη σε αλλο παροχο να πας σε πιο διπλα dslam . Συνηθως αν πεσεις στο ιδιο σχεδον ολες θα κλειδωνουν το ιδιο.. για να ξεπερασουμε το θεμα ταχυτητες ζητα vdsl +5ευρω ειναι να σαι πιο σιγουρος.. η οπτικη στο σπιτι 100αρα 1000αρα για ενα απλο σπιτι δεν χρειαζετε.. Τωρα που κλεινει ο χρονος μπορει να θελουν να ανεβασουν δεικτες πωλησεων ανα περιοχη ή ανα συνολο.. ακομη και ο οτε μου εδινε τον αυγουστο σταθερο με εκπτωση μετα απο φορητοτητα και σε οσα καρτοκινητα ειχα 10ε καθε μηνα κ εκτπωση στα συμβολαια..
ikaruga24 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 δεν υπαρχει πιο αισχρη εταιρεια μιλωντας για το κομματι της κινητης, εχω εταιρικο οπως και καπου 200 ακομα συναδελφοι και βλαστημαμε ολοι ειτε με τη καλυψη εντος ελλαδος, ειτε με την αθλια περιαγωγη που σου δινει γραμμη οποτε του καπνισει. το δε mobile internet τους, σου δειχνει οτι πιανει 4g και παιζεις με ταχυτητες gprs που να μου τη χαριζαν αυτη τη συνδεση δε θα την επαιρνα Μια από τα ίδια. Είμαι σε φάση αλλαγής τώρα και δεν με ενδιαφέρει καμιά ρήτρα, τους πληρώνω όσο όσο για να φύγω (και θα πάρουν από τη ρήτρα μόνο αυτά που τους αναλογούν και όχι όλα γιατί έχω κάνει άπειρες παραπονητήριες αναφορές) και δεν θα με ξαναδούν μέχρι να λύσουν τα σκατά τους. Πραγματικά πληρώνεις λίγα αλλά είσαι μόνιμα σε μια κατάσταση ανησυχίας με τις υπηρεσίες τους και σε σταθερή και σε κινητή και σαν χρεώσεις πραγματικά κάνουν ότι θέλουν. Μακριά και αγαπημένοι. Χίλιες φορές να πληρώνεις κάτι παραπάνω και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο παρά αυτό το πράμα.
solidsnake222 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Με το μπαρδον, αλλα ο διαλογος αυτος καλιστα θα μπορουσε να λαβει τιτλο "Δυο Ποντιοι συζητουσαν για ιντερνετ...". Για την ιστορια, δεν σου ειπε ουτε 1 ψεμα ο τυπος που σε πηρε τηλ. Επισης δεν σε παραπλανησε. Το λαθος του ηταν οτι δε σε εβαλε στη θεση σου για τα αυθαιρετα αλματα λογικης που εκανες και παρεμεινε ευγενικος προσπαθωντας να σε πιασει πελατη. Το οτι μια εταιρεια "εχει δικο της δικτυο" δε συνεπαγεται οτι στο σπιτι σου θα τερματιζει οπτικη ινα. Ποντιος ο ενας που εκανε αυτο το αλμα λογικης, Ποντιος κι ο αλλος που δεν ξεκαθαρισε μια και καλη οτι δεν μιλαει για FTTH αλλα για ιδιοκτητο δικτυο, για να τελειωνουν τα ευφυολογηματα. Οσο για τα 6-7Mbps ειναι προφανως κατι που εχει να κανει με τη γραμμη που ερχεται σπιτι σου. Κι ενω θα μπορουσε απλα να σου πει το γνωστο "εως 24Mbps" πουλωντας την αντιστοιχη τρελα. Ψέμα ένα Καμία εταιρία προς το παρόν δεν έχει ιδιόκτητο δίκτυο όλοι νοικιάζουν από τον ΟΤΕ. Άμα πάθει βλάβη το δίκτυο θα σου πουν ''Προωθήσαμε το αίτημα σας στον ΟΤΕ'' Να το χαίρεσαι το ιδιόκτητο δίκτυο που γράφεις παραπάνω Ψέμα δυο Οπτική ίνα ειναι ffth η εν μέρη fftc η wind δεν έχει τίποτα από αυτά και από την στιγμή που δεν μπορείς να τα παρέχεις δεν έχεις το δικαίωμα να τα αναφέρεις καν (εκτός αν είσαι εντός 1 χιλιομετρου από το κέντρο τους τότε ναι μπορεί να χρησιμοποιηση την λεξη ''οπτικη ινα') Τώρα εσύ που δεν είδες τα ψέματα η είσαι άσχετος με αυτά η είσαι ο υπαλληλάκος που τηλεφωνείς και κοροϊδεύεις τον κόσμο με πράγματα που δεν ισχύουν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ψέμα ένα Καμία εταιρία προς το παρόν δεν έχει ιδιόκτητο δίκτυο όλοι νοικιάζουν από τον ΟΤΕ. Έχουν μέχρι το DSLAM στο Αστικό Κέντρο, από το DSLAM και μετά είναι του ΟΤΕ ναι. Το λένε ιδιόκτητο γιατί πριν 10-12 χρόνια δεν είχαν ούτε αυτό...
solidsnake222 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Έχουν μέχρι το DSLAM στο Αστικό Κέντρο, από το DSLAM και μετά είναι του ΟΤΕ ναι. Το λένε ιδιόκτητο γιατί πριν 10-12 χρόνια δεν είχαν ούτε αυτό... Α μάλιστα τόσο καλά τότε κκ μπορούν να το αποκαλούν ιδιόκτητο δίκτυο
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Μακρια απο Wind,σε σταθερη και ιντερνετ ειναι οι χειροτεροι στο κομματι εξυπρεπετηση και στις χρεωσεις.Εδω και 2 χρονια εχουμε στο σπιτι forthnet με Nova το βασικο πακετο στα 30€.Το ιντερνετ ειναι στα 10-11Mbps και ειναι σταθεροτατο 24/7. Για κινητη μονο και σε καρτα,αλλα κανουν νουμερα και περιεργες χρεωσεις.Εγω προσωπικα εχω φοιτητικο F2G και περιμενω να παρω φοιτητικο,αμα περασω σε σχολη μεσω πανελληνιων του χρονου.Καλες οι παροχες αλλα αυτο το σημα στη βορεια ελλαδα,ειναι να παιρνεις τηλεφωνο και να τους βριζεις.Για roaming παραδοξως δεν ειχαμε θεμα σε Ιταλια,Κυπρο,Τουρκια. δεν υπαρχει πιο αισχρη εταιρεια μιλωντας για το κομματι της κινητης, εχω εταιρικο οπως και καπου 200 ακομα συναδελφοι και βλαστημαμε ολοι ειτε με τη καλυψη εντος ελλαδος, ειτε με την αθλια περιαγωγη που σου δινει γραμμη οποτε του καπνισει. το δε mobile internet τους, σου δειχνει οτι πιανει 4g και παιζεις με ταχυτητες gprs που να μου τη χαριζαν αυτη τη συνδεση δε θα την επαιρνα Χαχαχαχα αυτο με το σημα ξαναπες το.Βορεια Ελλαδα ειναι ανυπαρκτη,gprs εχει μονο.Αντε και 3G-Umts που ακομα το αναβαθμιζει και οποιες πολεις αναβαθμισε αμα βγεις παραεξω αρχιζει και εχει θεματα η καλυψη.Για περιαγωγη οπως ανεφερα δεν ειχα θεμα ιδαιτερο.Ομως αμα θες μονο ομιλια η Wind ειναι αψογη στην ποιοτητα κλησης μεσω 2G.
makfil Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Οι προσωπικές εμπειρίες καθενός, στο θέμα τηλεφωνίας και ίντερνετ, αφορούν στην περίπτωσή του και δεν μπορούν να γενικεύονται ως κανόνες και αφορισμοί. Έχω vdsl από καμπίνα από την Wind τα 3 τελευταία χρόνια και δεν έχω κανένα τεχνικό πρόβλημα έως σήμερα. Αλλά και στα καρτοκινητά της οικογένειας (Wind/Q) δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα και οι προσφορές/πακέτα πολύ καλές.
PaRaNo1d Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Επισης με σταθερο internet στη Wind εδω και 3 χρονια και δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα...
MariannaX Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Για οσους ενδιαφερονται για την συγκεκριμενη προσφορα της Wind απλα μην το κανετε. Την πατησα εγω.Δεν μου δωσανε ρουτερ γιατι το δωρο ηταν το ταμπλετ,το οποιο ειναι για πεταμα. Κι αν ηταν μονο αυτο θα ελεγα δεν πειραζει,αλλα το ιντερνετ τους ειναι οτι χειροτερο ειχα ποτε.Ειχα ενα tp-link W8961ND και συνδεσα,αλλα δεν... Δεν ευχαριστιεμαι ιντερνετ στο σπιτι καθολου.
tasos-e Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Το έχω το πρόγραμμα ρουτερ δεν μου δώσαν αλλά είχα καλό και δεν με νοιάζει. Ίντερνετ πολύ καλό όπως και με τις άλλες εταιρίες που είχα πριν (όλες),δώρα ταμπλετ και κινητό όχι καλά αλλά τζάμπα είναι,δωρεάν 120 λεπτά κάθε μήνα σε κινητό (καινούργια γραμμή και θέλει κάθε 6 μήνες να βάζεις 5€) και 1 gb δώρο κάθε μήνα με κάρτα ίντερνετ (με ένα δικαρτο τηλέφωνο που έχω έχω δωρεάν κινητό και ίντερνετ),νομίζω ότι είναι αρκετά καλά
thomasko7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Έκανα εδώ την αλλαγή από φορθνετ σε γουιντ κ αν εξαιρέσουμε το οικονομικό σε όλα τα άλλα είμαι δυσαρεστημένος...γνώμη μου αν δεν έχεις θέμα με το οικονομικό Μην αλλάξεις.χώρια πως κάρτες κ τάμπλετ είναι αισχρό σαν ποιότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα