NiaUu Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω τι παίζει κ έχουν λυσσάξει με τις Προσφορές ολες οι εταιριες σταθερης τηλεφωνιας εκτος απο 2. Με πηραν απ τη Wind και μου προσφέρουν Απεριοριστα σταθερά Απεριοριστο ιντερνετ 10 ώρες κινητα προς όλα τα δικτυα 1 Wind SIM με 1GB κάθε μηνα για πάντα 1 Wind SIM με 120 λεπτα καθε μηνα σε σταθερα και κινητά εντος Ελλαδας για πάντα (Εννοώντας όσο είμαι στην wind) 1 tablet 7 ιντσων. Ισχύει για 2 χρόνια 18€ κάθε μηνα για τα πρώτο 6μηνο Αλλα οι 2 πρώτοι μήνες δωρεάν Και μετά οι υπόλοιποι μηνες 23€ Η προσφορα ειναι πολυ καλη Δεν θα έμπαινα σε διλλημα καν όμως αν δν μου έλεγε ότι έχουν αναβαθμίσει δίκτυο τους (κάτι με οπτικές ίνες είπε) Εχουν φτιάξει το ιντερνετ τους Γι αυτό και το σκέφτομαι να το δοκιμάσω Αν και μπορει ν μου λεγε μπαρούφες Ομως μου το πε πριν της πω ότι το πρπβλημα μου είναι ιντερνετ. Έχει κανεις Wind? Πληρώνω 23€/μήνα στη forthnet Για απεριόριστα σταθερά Απεριοριστο ιντερνετ 12ωρο σε κινητά Ειμαι πολλα χρονια στη φορθνετ κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη κυριως απο ιντερνετ. Εχω συγγενείς, γνωστους και φιλους με ΟΤΕ Cyta Wind, Θα βγάλω εκτος τον ΟΤΕ Γιατί ειχα κι εγω πριν καμια 7αρια χρόνια και ήταν χαλια γι αυτό κ πηγα στη φορθνετ όπου το ιντερνετ τα σπαγε από τοτε και συνεχίζει ακομα. Τελευταια φορα που δοκιμασα το ιντερνετ απο Cyta και Wind ηταν πριν περίπου 1μιση χρονο. Και ηταν χαλια.. Ειδικά Cyta μένεις κυριολεκτικά για ωρες χωρις ιντερνετ και είμαστε στην αθηνα δν ειμαστε σε κανα χωριό του πουθενά. Αναρωτιέμαι γτ οι 2 πιο αξιόπιστες εταιριες κατ εμέ και κατα την γνωμη πολλών άλλων (φορθνετ και hol) δν κάνουν ποτε προσφορές ενώ οι υπολοιπες εταιριες καλουν κάθε 3 και λίγο και σου δίνουν και δώρο σπίτι που λέει ο λόγος. Ποια είναι η γνώμη σας? Έχει καελνεις Wind να μου πει εμπειρίες?
visualizer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μετά τα δύο χρόνια μπορείς να φύγεις ; Πρόσεχε γιατί λένε πολλές μαλακίες μέσω τηλεφώνου
Ntinaras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 απεριοριστο ιντερνετ? ADSL? για να κλειδωνεις στα 5 και να χαιρεσαι οτι εχεις γρηγορο ιντερνετ? εγω προσωπικα σε οτιδηποτε αλλο εκτος απο vdsl δε θα πηγαινα. κι ας μην ειχα καθολου τηλεφωνο προφανως και αυτο εξαρταται απο τις αναγκες του καθενος.
duende Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 δεν υπαρχει πιο αισχρη εταιρεια μιλωντας για το κομματι της κινητης, εχω εταιρικο οπως και καπου 200 ακομα συναδελφοι και βλαστημαμε ολοι ειτε με τη καλυψη εντος ελλαδος, ειτε με την αθλια περιαγωγη που σου δινει γραμμη οποτε του καπνισει. το δε mobile internet τους, σου δειχνει οτι πιανει 4g και παιζεις με ταχυτητες gprs που να μου τη χαριζαν αυτη τη συνδεση δε θα την επαιρνα 2
NiaUu Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μετά τα δύο χρόνια μπορείς να φύγεις ; Πρόσεχε γιατί λένε πολλές μαλακίες μέσω τηλεφώνου Ναι κανεις οτι θες, μου είπε ότι κάνουν καλή προσφορά και ουσιαστικά παραμένεις στα ιδια χρηματα. απεριοριστο ιντερνετ? ADSL? για να κλειδωνεις στα 5 και να χαιρεσαι οτι εχεις γρηγορο ιντερνετ? εγω προσωπικα σε οτιδηποτε αλλο εκτος απο vdsl δε θα πηγαινα. κι ας μην ειχα καθολου τηλεφωνο προφανως και αυτο εξαρταται απο τις αναγκες του καθενος. Νομιζω οτι και τωρα ADSL έχω στη φορθνετ. Δν ειμαι σιγουρη Το τσεκαρω μπαίνοντας στο ρουτερ? (Blink έχω) δεν υπαρχει πιο αισχρη εταιρεια μιλωντας για το κομματι της κινητης, εχω εταιρικο οπως και καπου 200 ακομα συναδελφοι και βλαστημαμε ολοι ειτε με τη καλυψη εντος ελλαδος, ειτε με την αθλια περιαγωγη που σου δινει γραμμη οποτε του καπνισει. το δε mobile internet τους, σου δειχνει οτι πιανει 4g και παιζεις με ταχυτητες gprs που να μου τη χαριζαν αυτη τη συνδεση δε θα την επαιρνα Σ ευχαριστώ Εχω ρωτήσει γενικά για ιντερνετ και λένε οτι η εξυπηρέτηση τους ειναι μαυρα χαλια. Παρα ππυ το ιντερνετ ήταν οκ
visualizer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Γενικά έχω ακούσει άσχημα λόγια για την WIND. Kαι εγώ forthnet έχω με 42 ευρώ( αν θυμάμαι καλά ) το δίμηνο απεριόριστα σταθερά και 24 mbps ιντερνετ ( πιάνω 19 ) .. 100% ευχαριστημένος .
NiaUu Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Γενικά έχω ακούσει άσχημα λόγια για την WIND. Kαι εγώ forthnet έχω με 42 ευρώ( αν θυμάμαι καλά ) το δίμηνο απεριόριστα σταθερά και 24 mbps ιντερνετ ( πιάνω 19 ) .. 100% ευχαριστημένος . Κι εγώ μια απ τα ιδια Την αγαπώ τη φορθνετ Πολυ καλη εξυπηρέτηση συν ιντερνετ Και για hell as online έχω ακούσει θετικά σχόλια για ιντερνετ, όλα τ άλλα εκτος απο vodafone τα χω δοκιμασει.. Το σκέφτηκα μόνο κ μόνο επειδή μου πε ότι έχουν κανει αναβαθμιση και τ ιντερνετ ειναι πλ καλο
JohnTehGreek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ένας φίλος που έχει Wind να ξέρεις ότι δεν περνάει μέρα που να μην φωνάξει "ΓΑΜΩ ΤΗΝ WIND". Από εκεί και πέρα κάνε ότι καταλαβαίνεις.
NiaUu Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ένας φίλος που έχει Wind να ξέρεις ότι δεν περνάει μέρα που να μην φωνάξει "ΓΑΜΩ ΤΗΝ WIND". Από εκεί και πέρα κάνε ότι καταλαβαίνεις. Αχαχαχα Ευχαριστω για τη βοήθεια 1
Tigran Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Να ξεκαθαρίσουμε ότι η ίδια εταιρία δεν είναι σε όλες τις περιοχές χάλια ή άριστη. Για Δυτική Θεσσαλονίκη ας πούμε στο DSLAM Βάρνας, Forthnet και Wind είναι κατά βάση GTP. Μαύρα χάλια με πολύ συχνές αποσυνδέσεις ή απότομη πτώση της ταχύτητας σε συγκεκριμένες ώρες, όπως και υψηλά ping. Αντίθετα με Cyta, Vodafone και OTE δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Βρες έναν-δυο γείτονες που να έχουν Wind και κάνε μια ερώτηση. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ένας φίλος που έχει Wind να ξέρεις ότι δεν περνάει μέρα που να μην φωνάξει "ΓΑΜΩ ΤΗΝ WIND". Από εκεί και πέρα κάνε ότι καταλαβαίνεις. Αντιθέτως εγώ εδώ και 3.5 περίπου χρόνια δεν είχα ούτε 1 πρόβλημα, 50αρα VDSL...
solidsnake222 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω τι παίζει κ έχουν λυσσάξει με τις Προσφορές ολες οι εταιριες σταθερης τηλεφωνιας εκτος απο 2. Με πηραν απ τη Wind και μου προσφέρουν Απεριοριστα σταθερά Απεριοριστο ιντερνετ 10 ώρες κινητα προς όλα τα δικτυα 1 Wind SIM με 1GB κάθε μηνα για πάντα 1 Wind SIM με 120 λεπτα καθε μηνα σε σταθερα και κινητά εντος Ελλαδας για πάντα (Εννοώντας όσο είμαι στην wind) 1 tablet 7 ιντσων. Ισχύει για 2 χρόνια 18€ κάθε μηνα για τα πρώτο 6μηνο Αλλα οι 2 πρώτοι μήνες δωρεάν Και μετά οι υπόλοιποι μηνες 23€ Η προσφορα ειναι πολυ καλη Δεν θα έμπαινα σε διλλημα καν όμως αν δν μου έλεγε ότι έχουν αναβαθμίσει δίκτυο τους (κάτι με οπτικές ίνες είπε) Εχουν φτιάξει το ιντερνετ τους Γι αυτό και το σκέφτομαι να το δοκιμάσω Αν και μπορει ν μου λεγε μπαρούφες Ομως μου το πε πριν της πω ότι το πρπβλημα μου είναι ιντερνετ. Έχει κανεις Wind? Πληρώνω 23€/μήνα στη forthnet Για απεριόριστα σταθερά Απεριοριστο ιντερνετ 12ωρο σε κινητά Ειμαι πολλα χρονια στη φορθνετ κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη κυριως απο ιντερνετ. Εχω συγγενείς, γνωστους και φιλους με ΟΤΕ Cyta Wind, Θα βγάλω εκτος τον ΟΤΕ Γιατί ειχα κι εγω πριν καμια 7αρια χρόνια και ήταν χαλια γι αυτό κ πηγα στη φορθνετ όπου το ιντερνετ τα σπαγε από τοτε και συνεχίζει ακομα. Τελευταια φορα που δοκιμασα το ιντερνετ απο Cyta και Wind ηταν πριν περίπου 1μιση χρονο. Και ηταν χαλια.. Ειδικά Cyta μένεις κυριολεκτικά για ωρες χωρις ιντερνετ και είμαστε στην αθηνα δν ειμαστε σε κανα χωριό του πουθενά. Αναρωτιέμαι γτ οι 2 πιο αξιόπιστες εταιριες κατ εμέ και κατα την γνωμη πολλών άλλων (φορθνετ και hol) δν κάνουν ποτε προσφορές ενώ οι υπολοιπες εταιριες καλουν κάθε 3 και λίγο και σου δίνουν και δώρο σπίτι που λέει ο λόγος. Ποια είναι η γνώμη σας? Έχει καελνεις Wind να μου πει εμπειρίες? Με πήρε και εμένα με ακριβώς την ίδια προσφορά.. και μου είπαν το ίδιο παραμύθι με οπτικές ίνες κπλ -Του λέω μα κύριε το δίκτυο σας το νοικιάζετε από τον ΟΤΕ -Όχι κύριε λάθος κάνετε έχουμε δικό μας δίκτυο -Μα κύριε δεν έχετε σκάψει στην περιοχή μου για οπτικές ίνες -Έχουμε δικό μας δίκτυο κυριε έχουμε σκάψει -Τότε λογικά τα 24mbps θα τα πιάνω στο full - Όχι με συγχωρείτε κύριε είναι έως 24mpbs -Δηλαδή στην περιοχή μου πόσο θα πιάνω? -Μέχρι 6-7mpbs -Άρα αυτό δεν είναι οπτική ίνα κύριε με χαλκό δίνετε ακόμα internet Μέτα άλλαξε κουβέντα και έλεγε πόσο παλιά είναι η εταιρία τους κπλ 4
YourTrueLegend Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Με πήρε και εμένα με ακριβώς την ίδια προσφορά.. και μου είπαν το ίδιο παραμύθι με οπτικές ίνες κπλ -Του λέω μα κύριε το δίκτυο σας το νοικιάζετε από τον ΟΤΕ -Όχι κύριε λάθος κάνετε έχουμε δικό μας δίκτυο -Μα κύριε δεν έχετε σκάψει στην περιοχή μου για οπτικές ίνες -Έχουμε δικό μας δίκτυο κυριε έχουμε σκάψει -Τότε λογικά τα 24mbps θα τα πιάνω στο full - Όχι με συγχωρείτε κύριε είναι έως 24mpbs -Δηλαδή στην περιοχή μου πόσο θα πιάνω? -Μέχρι 6-7mpbs -Άρα αυτό δεν είναι οπτική ίνα κύριε με χαλκό δίνετε ακόμα internet Μέτα άλλαξε κουβέντα και έλεγε πόσο παλιά είναι η εταιρία τους κπλ Με το μπαρδον, αλλα ο διαλογος αυτος καλιστα θα μπορουσε να λαβει τιτλο "Δυο Ποντιοι συζητουσαν για ιντερνετ...". Για την ιστορια, δεν σου ειπε ουτε 1 ψεμα ο τυπος που σε πηρε τηλ. Επισης δεν σε παραπλανησε. Το λαθος του ηταν οτι δε σε εβαλε στη θεση σου για τα αυθαιρετα αλματα λογικης που εκανες και παρεμεινε ευγενικος προσπαθωντας να σε πιασει πελατη. Το οτι μια εταιρεια "εχει δικο της δικτυο" δε συνεπαγεται οτι στο σπιτι σου θα τερματιζει οπτικη ινα. Ποντιος ο ενας που εκανε αυτο το αλμα λογικης, Ποντιος κι ο αλλος που δεν ξεκαθαρισε μια και καλη οτι δεν μιλαει για FTTH αλλα για ιδιοκτητο δικτυο, για να τελειωνουν τα ευφυολογηματα. Οσο για τα 6-7Mbps ειναι προφανως κατι που εχει να κανει με τη γραμμη που ερχεται σπιτι σου. Κι ενω θα μπορουσε απλα να σου πει το γνωστο "εως 24Mbps" πουλωντας την αντιστοιχη τρελα.
NiaUu Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Να ξεκαθαρίσουμε ότι η ίδια εταιρία δεν είναι σε όλες τις περιοχές χάλια ή άριστη. Για Δυτική Θεσσαλονίκη ας πούμε στο DSLAM Βάρνας, Forthnet και Wind είναι κατά βάση GTP. Μαύρα χάλια με πολύ συχνές αποσυνδέσεις ή απότομη πτώση της ταχύτητας σε συγκεκριμένες ώρες, όπως και υψηλά ping. Αντίθετα με Cyta, Vodafone και OTE δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Βρες έναν-δυο γείτονες που να έχουν Wind και κάνε μια ερώτηση. Ρωτησα όσους γνωρίζω αλλα ειχαν ΟΤΕ ή φορθνετ. Λέω να μην το διακινδυνευσω Γιατι ατομα που μένουν σε διπλανή περιοχή 3 για την ακρίβεια είχαν στο σχετικα προσφατο απρελθον wind και μου είπαν τα χειροτερα για ιντερνετ κ εξυπηρετηση. Οποτε λεω στο καλύτερα.. Με πήρε και εμένα με ακριβώς την ίδια προσφορά.. και μου είπαν το ίδιο παραμύθι με οπτικές ίνες κπλ -Του λέω μα κύριε το δίκτυο σας το νοικιάζετε από τον ΟΤΕ -Όχι κύριε λάθος κάνετε έχουμε δικό μας δίκτυο -Μα κύριε δεν έχετε σκάψει στην περιοχή μου για οπτικές ίνες -Έχουμε δικό μας δίκτυο κυριε έχουμε σκάψει -Τότε λογικά τα 24mbps θα τα πιάνω στο full - Όχι με συγχωρείτε κύριε είναι έως 24mpbs -Δηλαδή στην περιοχή μου πόσο θα πιάνω? -Μέχρι 6-7mpbs -Άρα αυτό δεν είναι οπτική ίνα κύριε με χαλκό δίνετε ακόμα internet Μέτα άλλαξε κουβέντα και έλεγε πόσο παλιά είναι η εταιρία τους κπλ Ποτε δν πιάνεις 24 Αλλά δν ξέρω και τι είναι η οπτική ίνα που είπε για να έχω γνωμη. Πραγματικά δν ξέρω Κι έδωσα βάση μόνο κ μόνο επειδή μου το πε πριν καν της πω ότι η Wimd έχει χάλια δικτυο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα