Προς το περιεχόμενο

[mail] Xiaomi Redmi 4A 82.81 Euro @geekbuying

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@paylidis αν και φοβάμαι κι εγώ κάτι τέτοιο, είπα να δώσω λίγο ακόμη χρόνο μιας και είμαι συνέχεια σε επικοινωνία με το GeekBuying και μου λένε να περιμένω... Κρίμα, γιατί ποτέ δεν είχα πρόβλημα άλλοτε από το συγκεκριμένο μαγαζί

Καλησπερα, στειλε το τρακινγκ ναμπερ στο [email protected]  και ρωτησε τους. Κ μενα κατι παρομοιο ειχε γινει, ειχε φτασει Ελλαδα απ 27/12 κ περιμενα γιατι μου λεγανε κ απο το ταχυδρομειο να περιμενω. Τελικα το ειχαν στειλει πισω 2 μερες μετα γιατι εφτασε παραβιασμενο.

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά είναi θέμα των ΕΛΤΑ. Εμένα δέμα που έφτασε στις 19 αεροδρόμιο ακόμα δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος του. Αντί να εκσυγχρονιζόμαστε με τον καιρό, πάμε προς το χειρότερο.

Δημοσ.

sorry για το offtopic. αλλα γιατι θεωρεις το gearbest και το bangood χειροτερα;

ποτε δεν ειχα καποιο θεμα! και ετοιμαζομουν να παρω ενα κινητο απο το bangood και εχω ηδη παραγγειλει ενα router απο gearbest.

το gearbet ποτε δεν το θεωρουσα σοβαρο μαγαζι, γιατι πολυ απλα πληρωνει πολυ κοσμακη για promotion . οτι και να ειχα ακουσει κατεδαφηστηκε το προηγουμενο καλοκαιρι που δεν εστειλαν 4-5 δεματα (δεν ειχαν ουτε τις φωτογραφιες των δεματων) συν κατι μπουρδες με ενα κινητο που στο 4μηνο βγηκε off και η απαντηση δεν ηταν ουτε καν στειλτε το να το φτιαξουμε αλλα, παρε 20$ πισω και σκασε... συν στο despute του paypal εγγραψαν οτι δεν ελαβαν ποτε το δεμα στην επιστροφη και εκανα ολοκληρες διαδικασιες για να αποδειξω οτι εφτασε το δεμα... 

το bangood εχει αρχισει να στελνει β διαλογης πραγματα...και ειναι μπορω να σου πω στις τελευταιες 10 αγορες μου απο bangood οι 6 ειχαν προβλημα 

το geekbuying δεν το εχω χρειαστει σε κατι τρελο για θεμα εγγυησης αλλα γενικα μου εχει κανει ευκολα refund σε μικροποσα... αλλα αυτο που λεει ο billator ειναι εξοργιστικο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...