Προς το περιεχόμενο

[mail] Xiaomi Redmi 4A 82.81 Euro @geekbuying

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχες tracking number?

Ναι είχα από nlpost

Το metal body στην πρώτη παράγραφο αναφέρεται στο redmi 4 αλλιώς redmi 4 standart edition και στην υποκατηγορία του redmi 4 pro.

Για το redmi 4A ισχύει η παρακάτω παράγραφος μόνο όπου και αναφέρεται ονομαστικά.

Φαίνεται και στο bullet point με τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά

Highlights of Redmi 4A

• 5" ,720p display
  • Snapdragon 425
  • 2GB + 16 GB, exapandable up to 128GB
  • 3120 mAh battery
  • 13 MP camera
  • Priced @ ¥499
Highlights of Redmi 4:
  • 5 inches full metal unibody, 2.5 D curved glass
  • Snapdragon 625/430
  • 13 MP PDAF camera
  • 4100 mAh battery
  • VoLTE
  • Expandable storage up to 128GB
  • Available in Gold, Grey and Silver
  • Redmi 4 Standard Edition: 2+16GB, 720P, Snapdragon 430 @ ¥699
  • Redmi 4 Pro Edition: 3+32GB, 1080P, Snapdragon 625 @ ¥899
  • Fingerprint scanner
</p>
Εμένα πλαστικό μου φαίνεται... Τόσο λάθος να κάνω?

Πάντως στο GeekBuying λέει "n the back, Streamlined unibody has a metal-like matte texture after polish and full surrounded design."

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είπε κανείς ρε παιδιά ότι είναι μεταλλικό:) Λέω ότι η Xiaomi δεν αναφέρει πουθενά ότι είναι πλαστικό. Και στην επίσημη παρουσίαση της αναφέρει ΜΟΝΟ το το redmi 4 Prime ( το όποιο μέτα από 40 μέρες μου έρχεται σήμερα ^^) ως μεταλλικό, και στις άλλες δύο συσκευές παροτι αναφέρει τις διάφορες τους σε σχέση με μεγάλη έκδοση, δε λέει πουθενά για το διαφορετικό υλικό.

Αυτό που λέω, ειναι ότι τη μέρα που παρουσιάστηκε, η Xiaomi άφησε να εννοηθεί ότι είναι απο μεταλλο και τα τρία.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Sorry που ξεθάβω το θέμα, αλλά ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που να παρήγγειλε Νοέμβριο με τη συγκεκριμένη προσφορά και να μην έχει παραλάβει ακόμα. Εγω παρήγγειλα τέλη Νοεμβρίου και το τελευταίο status του tracking number μου είναι και από PostNL και από elta.gr ότι 21/12/16 έφυγε από Ολλανδία για Ελλάδα. Από το GeekBuying μου είπαν ότι θα μιλήσουν με το μεταφορέα και θα με ενημερώσουν αλλά δεν εχω κάτι νεότερο. Μου είπαν επίσης ότι αν δεν εχω παραλάβει εντός 3 μηνών από την αποστολή μπορώ να κάνω refund... Προτείνετε να κάνω κάτι άλλο ή απλώς να περιμένω;

Δημοσ.

@paylidis αν και φοβάμαι κι εγώ κάτι τέτοιο, είπα να δώσω λίγο ακόμη χρόνο μιας και είμαι συνέχεια σε επικοινωνία με το GeekBuying και μου λένε να περιμένω... Κρίμα, γιατί ποτέ δεν είχα πρόβλημα άλλοτε από το συγκεκριμένο μαγαζί

Δημοσ.

Πήρα προχθές δέμα από gearbest που είχα παραγγείλει μέσα Νοεμβρίου. Έγινε και αποστολή περίπου στις 25. Εμενα μου είχαν πει ότι σε 2 μήνες θα πάρω τα χρήματα μου πίσω και έφτασε ακριβώς. Πιστεύω ότι χρονοτριβούν πολύ και τα δικά μας ταχυδρομεία.

Δημοσ.

Γενικά παιδιά από το geekbuying πλέον προσοχή. Έχει κάνει 2 μεγάλα φάουλ κ από εμένα έφαγε μαύρο. Προσωπικά θα πω μακρυά από αυτούς.

1) Για να κάνει ανταγωνιστικές τιμές του στέλνει την παραγγελία μετά από 15-30 μέρες, αν είναι έτσι η διαφορά τιμής δεν αξίζει την αναμονή γτ μέχρι να το στείλουν τόσο θα το πουλάν κ οι υπόλοιποι.

2) Το μεγαλύτερο φάουλ ότι πλέον δεν δέχεται doa κ παρέχει κακό service εγγύηση. Σου λένε στην αρχή οκ στείλτο πίσω doa κλπ κ μετά σου λένε μολις φτάσει σε αυτούς πχ ότι έχει πρόβλημα η μητρική η πολιτική χρήσης δεν καλύπτει την βλάβη, πλήρωσε 50$ για επισκευή κ καλά για το εργοστάσιο, ενώ εσύ παρελαβες χαλασμένο κινητό. Πρέπει να αρχίσεις απειλές για dispute για να στο φτιάξουν απλά κ ΟΧΙ για να στο αντικαταστήσουν όπως θα έπρεπε. Εγώ πχ που άνοιξα dispute επειδή ήθελα αντικατάσταση ή refund (το κινητό ήταν ήδη στα χέρια του μαγαζιού όταν το άνοιξα το dispute) το paypal το έκλεισε κατά μου, κ μου έστειλαν το ίδιο κινητό επισκευασμένο. Η όλη διαδικασία κράτησε 3,5 μήνες από την στιγμή που το έστειλα πίσω μέχρι να μου ξαναέρθει. Αυτο το πράγμα έγινε 2 φορές σε μένα κ σε έναν φίλο ο οποίος δεν ήξερε πως να το διαχειριστεί κ ήταν έτοιμος να πληρώσει.

Αυτά πρέπει να λέγονται. Κ εγώ αγόρασα πολλές φορές κ ήμουν 100% ικανοποιημένος από αυτούς κ έτυχε ξανά να στείλω παλιότερα χωρίς πρόβλημα doa κ να το αλλάξουν αλλά πλέον μακριά...

Δημοσ.

@paylidis αν και φοβάμαι κι εγώ κάτι τέτοιο, είπα να δώσω λίγο ακόμη χρόνο μιας και είμαι συνέχεια σε επικοινωνία με το GeekBuying και μου λένε να περιμένω... Κρίμα, γιατί ποτέ δεν είχα πρόβλημα άλλοτε από το συγκεκριμένο μαγαζί

Καλα δε φταιει σε κατι το μαγαζι αν καθυστερουν τα ταχυδρομεια,μη τα ριχνουμε σε αυτους.

Γενικά παιδιά από το geekbuying πλέον προσοχή. Έχει κάνει 2 μεγάλα φάουλ κ από εμένα έφαγε μαύρο. Προσωπικά θα πω μακρυά από αυτούς.

1) Για να κάνει ανταγωνιστικές τιμές του στέλνει την παραγγελία μετά από 15-30 μέρες, αν είναι έτσι η διαφορά τιμής δεν αξίζει την αναμονή γτ μέχρι να το στείλουν τόσο θα το πουλάν κ οι υπόλοιποι.

2) Το μεγαλύτερο φάουλ ότι πλέον δεν δέχεται doa κ παρέχει κακό service εγγύηση. Σου λένε στην αρχή οκ στείλτο πίσω doa κλπ κ μετά σου λένε μολις φτάσει σε αυτούς πχ ότι έχει πρόβλημα η μητρική η πολιτική χρήσης δεν καλύπτει την βλάβη, πλήρωσε 50$ για επισκευή κ καλά για το εργοστάσιο, ενώ εσύ παρελαβες χαλασμένο κινητό. Πρέπει να αρχίσεις απειλές για dispute για να στο φτιάξουν απλά κ ΟΧΙ για να στο αντικαταστήσουν όπως θα έπρεπε. Εγώ πχ που άνοιξα dispute επειδή ήθελα αντικατάσταση ή refund (το κινητό ήταν ήδη στα χέρια του μαγαζιού όταν το άνοιξα το dispute) το paypal το έκλεισε κατά μου, κ μου έστειλαν το ίδιο κινητό επισκευασμένο. Η όλη διαδικασία κράτησε 3,5 μήνες από την στιγμή που το έστειλα πίσω μέχρι να μου ξαναέρθει. Αυτο το πράγμα έγινε 2 φορές σε μένα κ σε έναν φίλο ο οποίος δεν ήξερε πως να το διαχειριστεί κ ήταν έτοιμος να πληρώσει.

Αυτά πρέπει να λέγονται. Κ εγώ αγόρασα πολλές φορές κ ήμουν 100% ικανοποιημένος από αυτούς κ έτυχε ξανά να στείλω παλιότερα χωρίς πρόβλημα doa κ να το αλλάξουν αλλά πλέον μακριά...

Αν οντως τα κανουν αυτα,τοτε οντως μαυρο.

Καλα εγω κινητα μονο απο vickmall επαιρνα και ας εβγαιναν καμια 10αρια ευρω παραπανω.

Κατα 99% δε περνας τετοια καθως συνηθως αυτο ειναι το τιμημα για να αγοραζεις το φθηνοτερο.

Δημοσ.

εχει χαλασει πολυ το geekbuying! οντως εχει ανταγωνιστικες τιμες αλλα αν ειναι μετα να ταλαιπωρεισαι δεν αξιζει!

Δημοσ.

γενικα ολοι κατα διαολου εχουν παει... χοντρη δεν μου εχει κανει, αλλα μια δυσκοιλιοτητα την εχει αποκτησει...

σε σχεση gearbet η banggood ακομη προσωπικα το θεωρω καλυτερο αλλα χειροτερο απο vickmall...

πρoσωπικα πλεον παντως τις κυριες αγορες μου τις κανω απο ali που τρεμουν την αρνητικη αξιολογιση και ολα πανε καλα (εννοηται οτι πρεπει να ξερεις να ψωνιζεις απο ali/ ebay για να ασχοληθεις με αυτο το αθλημα :) )

Δημοσ.

Παντως γενικα τα ταχυδρομεια με τα του νοεμβριου εχουν θεμα.

Σημερα παρελαβα 2 δεματα που εγιναν παραγγελια untracked 10 γεναρη και παραγγελιες απο zapals απο νοεμβριο και αρχες δεκεμβρη δεν εχουν ερθει.

Επισης ενα πορτοφολι απο νοεμβριο απο ebay και αυτο καπου χαθηκε και εχω παρει ηδη refund.

Καπου τα εχουν θαψει στις αποθηκες στανταρ καθως απο ebay δεν ειχα χασει ποτε παραγγελια στις ποσες untracked που εχω κανει.

Δημοσ.

γενικα ολοι κατα διαολου εχουν παει... χοντρη δεν μου εχει κανει, αλλα μια δυσκοιλιοτητα την εχει αποκτησει...

σε σχεση gearbet η banggood ακομη προσωπικα το θεωρω καλυτερο αλλα χειροτερο απο vickmall...

πρoσωπικα πλεον παντως τις κυριες αγορες μου τις κανω απο ali που τρεμουν την αρνητικη αξιολογιση και ολα πανε καλα (εννοηται οτι πρεπει να ξερεις να ψωνιζεις απο ali/ ebay για να ασχοληθεις με αυτο το αθλημα :) )

sorry για το offtopic. αλλα γιατι θεωρεις το gearbest και το bangood χειροτερα;

ποτε δεν ειχα καποιο θεμα! και ετοιμαζομουν να παρω ενα κινητο απο το bangood και εχω ηδη παραγγειλει ενα router απο gearbest.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...