Προς το περιεχόμενο

[mail] Xiaomi Redmi 4A 82.81 Euro @geekbuying

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πήρα τελικά για μητέρα φίλης μου. Πιστεύω να είναι παραπάνω από αρκετό

ωραιος. Σκεφτομαι να το τσιμπησω για δωρο στην μανα μου, απο την αλλη,μιας και δεν βιαζομαι, ελπιζω να παιξει και τιποτα αλλο πριν τα χριστουγεννα σε καμια προσφορα.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει ξεκινήσει κανενός?

Έχω δύο xiaomi παραγγελίας από 10/11 και δεν έχει ξεκινήσει καμία... Μια GeekBuying και μια banggood... Γιατί έχουν τόσο μεγάλες καθυστερήσεις??? Έχει η xiaomi πρόβλημα με την γραμμή παραγωγής?

Δημοσ.

εμενα εφυγε κανονικα παραγγελια redmi 3s απο geek που εκανα παρασκευη..δευτερα μου στειλανε tracking

tracking σου στείλανε, αλλα δεν σημαινει οτι εχει φυγει. Και μενα μου χουνε δώσει tracking και 2 βδομάδες ηταν στην αποθηκη τους.

Δημοσ.

Preorder ηταν παιδια. Το λεει στην φοτο καθαρα οτι θα γινει shipped σε 2 εβδομαδες. Το τσιμπησα και εγω εν τελη cybermonday στα 86 και αναμενω tracking number.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παρελαβα σημερα το 4A... εχει global stable μεσα με android 6 και ελληνικo menu.

δεν ειχα καταλαβει οτι ηταν πλαστικο και οχι μεταλλικο.... (πισωγυρισματα xiaomi???)

κατα τα αλλα φαινεται ποιοτικοτατο as always

Δημοσ.

παρελαβα σημερα το 4A... εχει global stable μεσα με android 6 και ελληνικo menu.

δεν ειχα καταλαβει οτι ηταν πλαστικο και οχι μεταλλικο.... (πισωγυρισματα xiaomi???)

κατα τα αλλα φαινεται ποιοτικοτατο as always

Ποσο καιρο καναν να στο φερουν? γτ το εχω παραγγειλει απο 24νοεμβριου κ ακομα
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...