Προς το περιεχόμενο

[mail] Xiaomi Redmi 4A 82.81 Euro @geekbuying

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα

Στο mail μου ήρθε προσφορα για τα μελη το Xiaomi Redmi 4A στα 82.81 ευρω. Αν και η τιμη που θεωρητικα θα προσφεροταν ειναι πιο χαμηλη, σε ολα τα site το βρισκει κανεις στα 105+. Οποτε θεωρητικα ειναι προσφορα.

Η προσφορα ισχυει μονο για το ροζ-χρυσο μοντελο. Καλο ειναι να πουμε πως προκειται για pre-sale.

Δεν εχει τελειωσει ακομα, ειναι για 24 ωρες. απλα ΠΡΕΠΕΙ να συνδεθειτε στο geekbuying. Λογικα θα σας το εχουν στειλει και σε Mail την προσφορα.

Διαθέτει LCD IPS οθόνη με διαγώνιο 5,0 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση 720p και βασίζεται στο Snapdragon 425 SoC της Qualcomm, που ενσωματώνει quad-core επεξεργαστή Cortex-A53 και την GPU με την ονομασία Adreno 308.

Το Redmi 4A διαθέτει 2GB RAM και 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου (η microSD μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο hybrid Dual-SIM slot στην θέση της μίας SIM). Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3120mAh. Από άποψη κάμερας, η εμπρόσθια βασίζεται σε αισθητήρα 5,0 Megapixels ενώ η κύρια σε αισθητήρα 13 Megapixels και συνοδεύεται από LED flash. Το λογισμικό βασίζεται στο Android Marshmallow πάνω από το οποίο η εταιρεία έχει εγκαταστήσει το MIUI v.8. Θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου σε Gold και Rose Gold με τιμή $74 στην αγορά της Κίνας.

Link εδω

post-381096-0-07785000-1478606212_thumb.png

EDIT2

Η προσφορα ισχυει ακομα (11/11) για ακομα 23 ωρες.

Επεξ/σία από jimakos234
  • Like 1
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το redmi 3s το βγαζει πιο VFM το συγκριτικο τοθ Kmovil, αλλα μαλλον θα φερω ενα να το δοκιμασω

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-redmi-3s-16gb,xiaomi-redmi-4,xiaomi-redmi-4-pro,xiaomi-redmi-4a

το 3S prime ειναι υπεροχο που το εχω παρει στον πατερα μου στα 130 ευρω. Ιδανικα με λιγο ακομα καλυτερη τιμουλα το 4Α θα γινει αναρπαστο.

• Like 1
Δημοσ.

Κάνανε τη μπούρδα και ρίξανα τη μπαταρία του 4Α Στα 3200mAh. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το προτιμήσεις έναντι του 3S. Ακόμα και στα 30$ να πάει η διαφορά τους, νομίζω και πάλι δεν αξίζει, εκτός αν υπάρχει τρομερός περιορισμός στο Budget

• Like 1
Δημοσ.

Κάνανε τη μπούρδα και ρίξανα τη μπαταρία του 4Α Στα 3200mAh. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το προτιμήσεις έναντι του 3S. Ακόμα και στα 30$ να πάει η διαφορά τους, νομίζω και πάλι δεν αξίζει, εκτός αν υπάρχει τρομερός περιορισμός στο Budget

Στην ιδια τιμη το 3s .

Οποτε δε το συζηταμε.

Δημοσ.

Πότε θα είναι χαμηλή η τιμή? 106 δολάρια λέει

μπες με το account σου στο geekbuying, ειναι προσφορα για μελη μεσω mail.

• Like 1
Δημοσ.

κι εγώ προσπαθώ να δω αυτή την τιμή είτε μέσω του μέιλ που έχω πάρει είτε μέσω του λίνκ πιο πάνω αλλά δεν τα καταφέρνω. 106 Δολάρια το βλέπω πάντα.

Άκυρο, το είδα 89 $ ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

και μενα μου ηρθε η συγκεκριμενη προσφορα.

130 usd ειναι το 3s prime παντως.

εγω περιμενω να βγει το 4αρι με την 800MHZ μπαντα

Δημοσ.

κι εγώ προσπαθώ να δω αυτή την τιμή είτε μέσω του μέιλ που έχω πάρει είτε μέσω του λίνκ πιο πάνω αλλά δεν τα καταφέρνω. 106 Δολάρια το βλέπω πάντα.

Στο αλι μονο 11/11 87ευρω.

Δημοσ.

με ουσιαστικα την μιση εγγυηση και χωρις δωρεαν επιστροφη απο το paypal και φυσικα καμια σχεση στο θεμα συνενοησης... ο πωλητης στα @@ του μετα... το μαγαζι ομως εχει μια εικονα και θα ασχοληθει (κι ας σε παιδεψει).

Δημοσ.

Γιατι βρηκες εσυ το 3α 80 ευρω;

Ναι, βρηκα το στα 82. Γι αυτο και ανοιξα το thread. Μεχρι και εικονα εβαλα.Αλλα αν δεν θες να καταλαβεις δεν φταιω.

• Like 3
Δημοσ.

μπες με το account σου στο geekbuying, ειναι προσφορα για μελη μεσω mail.

μπήκα με το account μου και είναι πάι 106. μου έχει έρθει και στο mail Η προσφορα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...