stefanos_79 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 εχω το hp scanjet 2300c περισυ το αγορασα.ενω ολα πηγαιναν καλα τον τελευταιο καιρο οταν σκαναρω δεν μου δειχνει στο preview την εικονα αλλα χρωματα διαχυτα προς τα κατω.με 2-3 σκαναρισματα preview φτιαχνει η εικονα κατα το ημισυ.εχω κανει απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση το λογισμικο αλλα τιποτα και παλι μια απο τα ιδια.λετε να τα επαιξε η λαμπα?ομολογω οτι το χρησιμοποιουσα αρκετα.αν εψαχνα για νεους drivers θα βοηθουσε καθολου!?καμια ιδεα?
musician Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Καταρχην θα προτεινα να το δοκιμασεις και σε καποιο αλλο υπολογιστη για να δεις τι θα κανει. Ισως να χρειαστεις να κατεβασεις καινουργιους drivers. Καλου, κακου κανε και εναν ελεγχο στον υπολογιστη σου για ιους
Jaco Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Αν αυτό συμβαίνει μόνο με το preview και σου σκανάρει μετά κανονικά την εικόνα, τότε δεν φταίει η λάμπα σου... Το πρόβλημα φαίνεται να είναι software... Οι drivers των εκτυπωτών ποιά καταχωρούν στο λειτουργικό κάποιες συγκεκριμένες και ειδικές λειτουργίες ή αναλογίες του εκάστοτε εκτυπωτή... μου φαίνεται ότι στα xp το scanning γίνεται με πρόγραμμα της microsoft και των windows, οπότε αν συμβαίνει αυτό τότε η εγκατάσταση και απεγκατάσταση των drivers δεν ωφελεί σε τίποτα... Καλή θα ήταν μια δοκιμή ενός άλλου scanner πάνω στο pc σου έτσι όπως είναι τώρα, ώστε να δεις αν φταίει το OS...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.