Προς το περιεχόμενο

Zuk Z2 4GB - 64GB (SD820, 5") - 189.19$ / 171€ - Banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 333
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλω να πάρω άλλο ένα Λευκό, παίζει πουθενα προσφορά/κουπονάκι ή κλασσικά 172 μπαγκουντ?

εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο...

εμενα μπηκε ελλαδα...λογικα αυριο παραλαμβανω...

Δημοσ.

εγω παρελαβα χθες...ολα πολυ καλα εκτος απο την καμερα (τυπικο κινεζικο) που το περιμενα και δεν το λεω σαν παραπονο απλα το επισημαινω.

οπως εχουμε ξαναπει οποιος θελει καλη καμερα πρεπει να τα σκασει.

ενα τελευταιο που με πειραξε ηταν οτι με swype απο πανω προς τα κατω δεν εχεις access στα κουμπια wifi, data, gps κλπ (οπως σε ολα τα android). αυτο γινεται με swype απο κατω προς τα πανω...

θα αλλαξω rom μαλλον οποτε αυτο θα αλλαξει

με παραξενεψε αλλα μου αρεσε που με το κεντρικο κουμπι εχεις αρκετες λειτουργιες κλπ

οπως ειπα το πηρα για δευτερο και φαινεται να με δικαιωνει σαν επιλογη.

αυτα προς το παρον.

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγώ χτες ... μαύρο χρώμα  B)  Banggood.. παραγγελία 31/01, shipped 02/02, Swiss Post, δεν πέρασε από τελωνείο :-D

έχει την 2.0.093 ST (Indian μάλλον) δεν είδα να έχει κινέζικες εφαρμογές και bloadware. google play εγκατεστημένο και λειτουργικό.

θα το αφήσω έτσι προς το παρών και αν είναι σταθερό θα παραμείνει με αυτή τη rom.

έχετε να προτείνεται κάποιο tempered glass; που να είναι γυαλί όμως  

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά, κανα νέο με Nougat είχαμε; Σε ινδική κατα προτίμηση. Έχει βγει για πάρα πολλά κινητά για να μείνει το δικό μας το Nexus-Like πίσω!

Δημοσ.

Τελικά, κανα νέο με Nougat είχαμε; Σε ινδική κατα προτίμηση. Έχει βγει για πάρα πολλά κινητά για να μείνει το δικό μας το Nexus-Like πίσω!

εχει βγει nougat αλλα στην γνησια zui rom...

στην ινδικη δεν εχω δει κατι...

αν καταλαβα σωστα το πουλας...

γιατι αν επιτρεπεται;

Δημοσ.

Πήρα το zuk 2 πριν κανά μήνα και βάλε στα 200euro.. γρήγορο ωραίο κλπ αλλά έχει κάποιο σοβαρο χουσούρι. Εγώ δεν βάζω ποτέ θήκη στα κινητά. Ποτέ όμως. Σε αυτό εδώ αναγκάστικά έβαλα αφού έσπασα και ένα κομματάκι πάνω αριστερά ευτυχώς εκτός οθόνης. Το πρόβλημα του είναι ότι το αφήνεις πχ σε ένα τραπέζι πάνω ή σε ένα πάγκο και αυτό επειδή πίσω είναι πολύ λείο γλιστρούσε μόνο του το μαλ***μενο. Δεν ξέρεις που σκατά να τα βάλεις κοινός γιατί δεν ξέρεις αν κάποιο τραπέζι πάγκος κλπ έχει έστω και ελάχιστη κλίση! μέχρι και το μπάνιο άμα το αφήσω εκεί στου καθρέφτη το έπιπλο μετά από 5 λεπτά έχει τσουλίσει μισό εκατοστό! wtf! σε μισή ώρα αυτοκτονάει στο χαλαρό στον νεροχύτη. και άμα δεν το βάλεις τέρμα μέσα την έκατσες.
ήμουν σε ένα πελάτη καθόμουν έκανα δουλειά, μετά από κανά μισάωρο μπαμ πάρτο κάτω. τσουπ έσπασε... 

To Zuk Z2 4-64GB της Lenovo στα 189.19$ = 171€ περίπου με το κουπόνι zukz211

http://www.banggood.com/Lenovo-ZUK-Z2-5_0-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-820-2_15GHz-Quad-core-4G-Smartphone-p-1064299.html

https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-zuk-z2-4gb-64gb

Δυστυχώς ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ τη μπάντα Β20-800 για τη Wind...

...διαφορετικά στις 5 ίντσες που θέλω εγώ, είναι εξαιρετική λύση νομίζω.

Δημοσ.

εχει βγει nougat αλλα στην γνησια zui rom...

στην ινδικη δεν εχω δει κατι...

αν καταλαβα σωστα το πουλας...

γιατι αν επιτρεπεται;

Είναι ενός φίλου που δεν του έκανε. Σιγά μην το αλλάξω, το κινητάκι είναι αστέρι! Το έχω προωθήσει σε πολύ κόσμο αλλά προτιμούν να σκάνε 300άρια να παίρνουν Samsung παλαιότερης γενιάς!

Πήρα το zuk 2 πριν κανά μήνα και βάλε στα 200euro.. γρήγορο ωραίο κλπ αλλά έχει κάποιο σοβαρο χουσούρι. Εγώ δεν βάζω ποτέ θήκη στα κινητά. Ποτέ όμως. Σε αυτό εδώ αναγκάστικά έβαλα αφού έσπασα και ένα κομματάκι πάνω αριστερά ευτυχώς εκτός οθόνης. Το πρόβλημα του είναι ότι το αφήνεις πχ σε ένα τραπέζι πάνω ή σε ένα πάγκο και αυτό επειδή πίσω είναι πολύ λείο γλιστρούσε μόνο του το μαλ***μενο. Δεν ξέρεις που σκατά να τα βάλεις κοινός γιατί δεν ξέρεις αν κάποιο τραπέζι πάγκος κλπ έχει έστω και ελάχιστη κλίση! μέχρι και το μπάνιο άμα το αφήσω εκεί στου καθρέφτη το έπιπλο μετά από 5 λεπτά έχει τσουλίσει μισό εκατοστό! wtf! σε μισή ώρα αυτοκτονάει στο χαλαρό στον νεροχύτη. και άμα δεν το βάλεις τέρμα μέσα την έκατσες.

ήμουν σε ένα πελάτη καθόμουν έκανα δουλειά, μετά από κανά μισάωρο μπαμ πάρτο κάτω. τσουπ έσπασε... 

Τα κινητά πλέον είναι ατελή προιόντα χωρίς θήκη. Είναι νομοτελειακό οτι θα σπάσουν με τόσο μεγάλες γυάλινες οθόνες. Το θέμα δεν είναι το αν θα σπάσουν αλλά το πότε. Δυστυχώς δε γίνεται να έχεις κινητό χωρίς θήκη πλέον, εκτός και αν πραγματικά δε σε νοιάζει να σκας 200Ε κάθε δίμηνο για επισκευές η για καινούριο κινητό. 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

thanks για την απαντηση,ηλπιζα σε κατι λιγο πιο κατω απο 240,στο tinydeal ειναι στα 249..!

https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-zuk-z2-pro4gb-64gb

νομιζω οτι ειναι το απολυτο vfm αυτη τη στιγμη το pro

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...