Προς το περιεχόμενο

Zuk Z2 4GB - 64GB (SD820, 5") - 189.19$ / 171€ - Banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...εγώ που λες είχα παραγγέιλει κάτι το Πάσχα, αλλα είχε πολύ κίνηση τον Ιούνιο και καθυστέρησε το δέμα...μπας και αντιληφθείς κι εσύ πόσο άσχετα και περιττά είναι αυτά τα μηνύματα...

...λες για το F5 κι όλας...9.30μμ περίπου έγραψες το πρώτο μήνυμα, απάντησα στις 23.30, σε ένα 15λεπτο νέα απάντηση δική σου και σε άλλο 20λεπτο πάλι απάντηση...

..ένα 3ωρο "δημιουργικό" προφανώς.

Η συζήτηση για την όποια καθυστέρηση - παρότι εκτός θέματος - έχει νόημα μόνο όταν αφορά τη τρέχουσα κατάσταση και την "ανυπομονησία" όσων το παρήγγειλαν και περιμένουν παραλαβή και φυσικά την ανταλλαγή πληροφοριών για την ταχύτητα επεξεργασίας των δεμάτων...όχι τα Χριστούγεννα, την 11η Νοε, την Black Friday ή όποτε άλλοτε ....εκεί βγαίνουμε τελείως εκτός....

...συνεχίζεις δε να απαντάς στο νήμα ενόσω ΔΕΝ έχεις παραγγείλει το συγκεκριμένο τηλέφωνο και λες ότι σε χαλάνε οι ελλείψεις του...κι επιλέγεις να απαντάς και (σε) εκτός θέματος (ζητήματα) βέβαια...

...τί παραπάνω απόδειξη για "περίσσιο χρόνο" πια;

ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

Σήμερα εμφανίστηκε το δικό μου στην παρακολούθηση...έφυγε από το αεροδρόμιο του HongKong (προς Ευρώπη υποθέτω)...

Έχει βρει κανείς θήκη από Ελλάδα για το ZUK Z2;

Είχα παραγγείλει μία από Aliexpress, αλλά κοιμούνται τον ύπνο το δικαίου

Η μόνη που βρήκα εγώ ήταν για την έκδοση Pro, παρότι δεν το δήλωνε (εμφανές λόγω της θέσης της οπής για τη πίσω κάμερα)

Επεξ/σία από vgiozo
  • Απαντ. 333
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για όσους αγχώνονται με το τελωνείο.

Το κινητό μου απο το banggood έφτασε μετα απο 20 μέρες Ελλάδα με Swiss Post και δεν πέρασε τελωνείο. Δεν είχα ζητήσει να το δηλώσουν ως δώρο, ούτε χαμηλης αξίας, ούτε καν drop shipping (χωρίς το logo του Banggood). Απλό mail, όχι συστημένο ή κούριερ. Προορισμός Πύργος (όχι βόρεια ελλάδα που πολλοί λένε ότι τα "τσιμπανε").

Τα ίδια ακριβώς με τα επάνω ισχύουν και για 2 θηκούλες απο bg που ήρθαν προχθές.

(παραθέτω αυτούσιο το μνμ όπως το έγραψα σε άλλο φορουμ-πάλι για το zuk :) )

• Like 1
Δημοσ.

Καλοριζικο! Μεγεια!Θυμασαι ποτε εφυγε απο κινα;εγω το παρηγγειλα 31/1 και δειχνει οτι εφυγε απο κινα χθες 13/2 ( εκανε βολτα εντος κινας για 10 μερες περιπου απο αποθηκη σε αποθηκη)

• Like 1
Δημοσ.

Καλοριζικο! Μεγεια!Θυμασαι ποτε εφυγε απο κινα;εγω το παρηγγειλα 31/1 και δειχνει οτι εφυγε απο κινα χθες 13/2 ( εκανε βολτα εντος κινας για 10 μερες περιπου απο αποθηκη σε αποθηκη)

ευχαριστώ! Η παραγγελία εγινε στις 16/1, το έστειλαν στις 18/1 και εφυγε απο Κίνα στις 25/1. 10 μέρες δλδ και μένα πανω κάτω.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ! Η παραγγελία εγινε στις 16/1, το έστειλαν στις 18/1 και εφυγε απο Κίνα στις 25/1. 10 μέρες δλδ και μένα πανω κάτω.

δηλαδη να υπολογιζω κανα 20ημερο απο τοτε που εφυγε απο κινα

πες μας εντυπωσεις οταν μπορεσεις. αν αλλαξες rom κλπ. :-) :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δηλαδη να υπολογιζω κανα 20ημερο απο τοτε που εφυγε απο κινα

πες μας εντυπωσεις οταν μπορεσεις. αν αλλαξες rom κλπ. :-) :-)

Αν είσαι και εσύ με Swiss Post θέλω να πιστεύω πως ναι. Εγώ θα αργήσω λίγο να το πιάσω στα χέρια μου γιατί μενω Ολλανδία και το κινητό πήγε στους γονείς στην Ελλάδα (και θα μου το στειλουν αυτοι εδω). Ο λόγος που το έκανα αυτό ήταν να γλυτώσω το τελωνείο στην Ολλανδία που από λίγο που ρώτησα είναι κανόνας (και φοβάμαι το χαρτομάνι περισσότερο, όχι το όποιο ποσό θα πλήρωνα).

Φίλος μου που το παρέλαβε 1 μήνα περίπου πριν έβαλε την Ινδική rom που θεωρείται γενικά η πιο αξιόπιστη και εξαλείφει τα πολλά bugs που υπάρχουν στην custom rom με την οποία το στέλνει το banggood. 

Επεξ/σία από koliri
Δημοσ.

Και εγω με swiss post...δυστυχως πρεπει να κανω κι αλλη υπομονη...Μεγαλη αρετη :)

Οταν βαλεις την ινδικη με το καλπ εχε στο νου σου μηπως παρατηρησεις το bug που αναφερεται με το notification led και το restart που κανει..το αναφερουν καποιοι χρηστες πιο πανω..

Δημοσ.

To δικό μου το περιμένω αύριο, το αργότερο μεθαύριο.

...δεν με βλέπω να το κρατάω, όμως, μάλλον θα βγάλω άλλη μια χρονιά με το τρέχον και μετά θα δούμε, την επόμενη "Μαύρη Παρασκευή", αν βγει κάτι σε υποφερτή τιμή με καλύτερη κάμερα.

Θα το κάνω ένα μικρό test-drive για να σχηματίσω γνώμη για τη φωτογραφική του βέβαια, κι εκεί θα κριθεί...δυστυχώς η Mofi θήκη που παρήγγειλα μάλλον θα αργήσει (δεν έχει και tracking), νά'ναι καλά ένας φίλος εδώ που μου έστειλε μια backcover tpu θήκη.

Αν μείνω ικανοποιημένος από τη φωτογραφική, μπορέι να τσιμπήσω κι ένα τέτοιο μαραφέτι, που δίνει x3 οπτικό ζουμ, για τις φωτογραφίες του καλοκαιριού

http://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-LS4-Camera-Lens-3X-HD-Telephoto-Lens-with-Lens-Hood-with-Universal-Locust-Clip-p-1122473.html

Δημοσ.

To παρέλαβα σήμερα...με μια πρώτη ματιά

- πολύ όμορφος σχεδιασμός και μέγεθος, διακριτικό και κομψό, "επαγγελματικό" θα έλεγα, πλην της γυαλιστερης πλάτης που δεν μου αρέσει

- Πολύ καλή οθόνη, αν και το anti-glare προστατευτικό τη θολώνει αρκετά, ωστόσο εγώ αν κρατούσα το κινητό δεν θα το άλλαζα, το προτιμώ από την έντονα ανακλαστική οθόνη

- Καλός ήχος σε ένταση και ικανοποιητικός σε χρώμα

- Δεν κολλάει πουθενά, σε όσο απαιτητικές ιστοσελίδες και να δοκίμασα με τον Chrome (όχι τόσο βελτιστοποιημένος στα κινητά εν γένει)

- Για την ΚΑΜΕΡΑ

...η φωτογραφική είναι πράγματι πολύ μέτρια, δεν θα ικανοποιήσει, πιστέυω, παρά μόνο όσους βλέπουν τις φωτογραφίες στην οθόνη του κινητού ή απλά δεν δίνουν σημασία.

- το βίντεο σε 4Κ προβαλλόμενο σε οθόνη 1080p φαίνεται πολύ καλό,...ό,τι αδυναμίες να έχει η δυσαναλογία ανάλυσης με την οθόνη μου δεν επιτρέπει να γίνουν ορατές...επίσης πιάνει πολύ καλά τον περιβάλλοντα ήχο...θα κάνει μερικές άσχετες προσπάθειες εστίασης, αλλά δεν προβληματίζει όσο το δοκίμασα.

Παρά τα θετι΄κα του, είναι σε τομείς που δεν με ενδιαφέρουν και πολύ, οπότε δεν με βλέπω να το κρατάω. Αν το θέλει κανείς π.μ.

• Like 1
Δημοσ.

To παρέλαβα σήμερα...με μια πρώτη ματιά

- πολύ όμορφος σχεδιασμός και μέγεθος, διακριτικό και κομψό, "επαγγελματικό" θα έλεγα, πλην της γυαλιστερης πλάτης που δεν μου αρέσει

- Πολύ καλή οθόνη, αν και το anti-glare προστατευτικό τη θολώνει αρκετά, ωστόσο εγώ αν κρατούσα το κινητό δεν θα το άλλαζα, το προτιμώ από την έντονα ανακλαστική οθόνη

- Καλός ήχος σε ένταση και ικανοποιητικός σε χρώμα

- Δεν κολλάει πουθενά, σε όσο απαιτητικές ιστοσελίδες και να δοκίμασα με τον Chrome (όχι τόσο βελτιστοποιημένος στα κινητά εν γένει)

- Για την ΚΑΜΕΡΑ

...η φωτογραφική είναι πράγματι πολύ μέτρια, δεν θα ικανοποιήσει, πιστέυω, παρά μόνο όσους βλέπουν τις φωτογραφίες στην οθόνη του κινητού ή απλά δεν δίνουν σημασία.

- το βίντεο σε 4Κ προβαλλόμενο σε οθόνη 1080p φαίνεται πολύ καλό,...ό,τι αδυναμίες να έχει η δυσαναλογία ανάλυσης με την οθόνη μου δεν επιτρέπει να γίνουν ορατές...επίσης πιάνει πολύ καλά τον περιβάλλοντα ήχο...θα κάνει μερικές άσχετες προσπάθειες εστίασης, αλλά δεν προβληματίζει όσο το δοκίμασα.

Παρά τα θετι΄κα του, είναι σε τομείς που δεν με ενδιαφέρουν και πολύ, οπότε δεν με βλέπω να το κρατάω. Αν το θέλει κανείς π.μ.

με ποια rom σου ηρθε;

αν επιτρεπεται ποτε εγινε shipped;

τελωνεια κλπ δεν φανταζομαι να σε χρεωσαν...ετσι;

εμενα υποτιθεται εγινε απο τις 2 του μηνα και 13 εφυγε απο κινα...

Δημοσ.

Πότε έγινε "σιπτ"; Απεστάλη στις 2 Φλεβάρη νομίζω, έφυγε από Κίνα στις 10φλεβάρη...

όχι δεν πλήρωσα τελωνείο κτλ, αν είχε μπει τελωνείο δεν θα το είχα παραλάβει, θα το είχα αφήσει να γυρίσει πίσω.

Δημοσ.

Πότε έγινε "σιπτ"; Απεστάλη στις 2 Φλεβάρη νομίζω, έφυγε από Κίνα στις 10φλεβάρη...

όχι δεν πλήρωσα τελωνείο κτλ, αν είχε μπει τελωνείο δεν θα το είχα παραλάβει, θα το είχα αφήσει να γυρίσει πίσω.

και με ποια ρομ ηρθε;

πηρε κανενα update οταν το ενεργοποιησες;

Δημοσ.

Πρέπει να ήταν η πειραγμένη ΡΟΜ του banggood, 2.0.093 θαρρώ...δεν βρήκα πού είναι η επιλογή για ΟΤΑ, δεν το άφησα πάντως πολύ ανοιχτό, κανά 30λεπτο συνολικά, από τα οποία μόνο κανά 15λεπτο online...

...δεν θα το άφηνα έτσι κι αλλιώς να κάνει ενημέρωση, μια στο εκατομμύριο να γίνει καμιά στραβή ενώ θέλω να το πουλήσω, δεν ήθελα να μπλέξω...

Δημοσ.

εμενα ακομα αφαντο. δεν καταλαβαινω πραγματικα τι γινεται τοσες μερες.

βεβαια εγινε shipped στις 13...ελπιζω απο τριτη πλεον (λογω τριημερου) να γινει κατι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...