Προς το περιεχόμενο

Zuk Z2 4GB - 64GB (SD820, 5") - 189.19$ / 171€ - Banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς του Κωτσόβολου ποιο ακριβώς μοντέλο είναι το Redmi Note 3 ?

Offtopic

Αυτο ειναι https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-3-pro

παιδια τελικα με το τελειωνιο τι παιζιε απο το συγκεκριμενο καταστημα bang good  πληρωνετε ολοι τελωνειο ή ειναι θεμα τυχης ?οποιος παραγειλε προσφατα και εχει προσωπικη εμπειρια να μας πει εαν θελει ?

Θεμα ατυχιας ειναι αν περασει. Δες και σε διπλανο φορουμ για να καταλαβεις..

Παντως μεγαλο ποσοστο αφορα αγορες στην βορεια Ελλαδα και με ταχυδρομια εκτος ΕΕ (αν απο την Ολλανδια ειναι επισης συχνο το φαινομενο του τελωνειου.)

Ειναι αρκετο το ρισκο ποια σε σχεση με 3-4 μηνες πριν.

• Like 1
  • Απαντ. 333
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο ειναι https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-3-pro

Θεμα ατυχιας ειναι αν περασει. Δες και σε διπλανο φορουμ για να καταλαβεις..

Παντως μεγαλο ποσοστο αφορα αγορες στην βορεια Ελλαδα και με ταχυδρομια εκτος ΕΕ (αν απο την Ολλανδια ειναι επισης συχνο το φαινομενο του τελωνειου.)

Ειναι αρκετο το ρισκο ποια σε σχεση με 3-4 μηνες πριν.

αυτό είναι https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-3-pro-special-editionl-3gb-32gb

• Like 2
Δημοσ.

αντε να δουμε ποτε θα ερθει το δικο μου...μου εχουν δωσει tracking εδω και μια βδομαδα και ακομα δεν φαινεται που ειναι.

μια από τα ίδια κι'εγω,πιθανόν να είναι φουλ τα ταχυδρομεία από την διακοπή των εορτών τους.

Και εγώ τα ίδια.. με Swiss post έρχεται και δεν έχει φανεί κάτι, να υποθέσω και για εσάς το ίδιο;

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ τα ίδια.. με Swiss post έρχεται και δεν έχει φανεί κάτι, να υποθέσω και για εσάς το ίδιο;

Mια απ τα ιδια κ εδω. Μια βδομαδα με swiss post και δεν φαινεται ακομα

Δημοσ.

To banggood χρησιμοποιεί ως ενδιάμεση μεταφορική την flytexpress...αν δεν φαινεται ακόμη στο κανονικό τρακινγκ, σημαίνει πρακτικά ότι ακόμη δεν έχει παραδοθεί στο Ελβετικό ταχυδρομείο...

...κι αυτό σημαίνει μεγάλη καθυστέρηση, όταν έχει αποσταλεί πάνω από μια βδομάδα πριν (στη δική μου περίπτωση 10 μέρες πριν)

• Like 1
Δημοσ.

To banggood χρησιμοποιεί ως ενδιάμεση μεταφορική την flytexpress...αν δεν φαινεται ακόμη στο κανονικό τρακινγκ, σημαίνει πρακτικά ότι ακόμη δεν έχει παραδοθεί στο Ελβετικό ταχυδρομείο...

...κι αυτό σημαίνει μεγάλη καθυστέρηση, όταν έχει αποσταλεί πάνω από μια βδομάδα πριν (στη δική μου περίπτωση 10 μέρες πριν)

πολυ σωστα...πεσαμε στις γιορτες τους...αντε περιμενε τωρα...μεχρι να ερθει καηκαμε...

το ξεραμε βεβαια παιρνοντας το ρισκο...το θεμα ειναι να μην περασει τελωνειο...χαλαλι το περιμενε

Δημοσ.

Για όσους ενδιαφέρει, παραγγελία (24/11) από Banggood, έφυγε μετά από μια εβδομάδα (shipped) και το tracking ενημερώθηκε πρώτη φορά μετά επιπλέον 7~10 μέρες (λεεί οτι "έφυγε απο Κίνα"). Από κει και πέρα το χάος, μπορεί να έκανε και το γύρω του κόσμου, ενημερώθηκε ξανά το tracking (swiss post) όταν έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Σύνολο όλο μαζί (με μη εργάσιμες) σχεδόν 2 μήνες αλλά τουλάχιστον δεν είχα πρόβλημα με τη συσκευή ή με τελωνεία.

Δημοσ.

Γενικα τα χριστουγεννα εγινε χαος.

Χθες παρελαβα παραγγελια απο 9 νοεμβριου.

Ποιά χριστούγεννα, τί σχέση έχουν οι αγορές της 9-11 Νοε με τα χριστούγεννα και τί σχέση έχουν τα χριστούγεννα με τη τρέχουσα καθυστέρηση;

Εγώ έχω παραλάβει παραγγελίες πριν τα Χριστούγεννα που έγιναν μεταξύ 11-25 Νοέμβρη

η πρωτοχρονιά των Κινέζων είναι το θέμα, όλα τα άλλα είναι άσχετα....μην τα μπλέκουμε όλα, λέγοντας ο καθένας τον πόνο του.

Δημοσ.

Ποιά χριστούγεννα, τί σχέση έχουν οι αγορές της 9-11 Νοε με τα χριστούγεννα και τί σχέση έχουν τα χριστούγεννα με τη τρέχουσα καθυστέρηση;

Εγώ έχω παραλάβει παραγγελίες πριν τα Χριστούγεννα που έγιναν μεταξύ 11-25 Νοέμβρη

η πρωτοχρονιά των Κινέζων είναι το θέμα, όλα τα άλλα είναι άσχετα....μην τα μπλέκουμε όλα, λέγοντας ο καθένας τον πόνο του.

Μιλησα για τον απο πανω μου που ειπε για νοεμβριο.

Και ναι απο νοεμβριο σε πιανει η περιοδος των χριστουγεννων γιατι απο τοτε ξεκινανε και παραγγελνουν.

Αν δεν εχεις καταλαβει σε τι αναφερομαι μη πεταγεσαι να πεις την ακυριλα σου.

Δημοσ.

Περαστικα σας...καλύτερα να βρείτε με κάτι να ασχοληθείτε μερικοί, έχετε πολύ ελέυθερο χρόνο.

έπειτα δεν βγάζεις και νόημα...μπας και αντιληφθείς το άσχετο του σχολίου σου.

- έγινε χαμός "τα χριστούγεννα", λες, συγκεκριμένο περίοδο αυξημένων παραγγελιών 

- αλλά αναφέρεσαι σε παραγγελία που έγινε το πρώτο 10ήμερο του Νοέμβρη, που είναι διαφορετική περίοδος προσφορών κι αυξημένων πωλήσεων, 

- κι αυτά στα πλάσια συζήτησης για τη καθυστέρηση που παρατηρείται τώρα, μετά τη κινέζικη πρωτοχρονιά.

...όπως είπα, ψάχνουν μερικοί να δουν πώς θα ξοδέψουν το χρόνο τους...

Δημοσ.

Αν εχεις διαθεση να καθεσαι με το F5 και να γραφεις οτι να ναι,κανε το,εγω το τελειωνω εδω.

Η συζητηση εχει παει στα του ταχυδρομειου και ο ανθρωπος μιλησε για καθυστερηση για τη συγκεκριμενη περιοδο και για εκεινη του μιλησα.Δεν αναφερθηκα σε αλλες παραγγελιες ουτε σε κινεζικη πρωτοχρονια.

Και ναι το νοεμβριο πιανει σχεδον χριστουγεννιατικη περιοδο αναλογα με ποτε θα φυγει το δεμα και αν καθυστερησουν να το στειλουν.

Αν δε το αντιλαμβανεσαι δεν ειναι δικο μου θεμα.Τραβα αλλου να πεις εσυ το πονο σου.

Και μαλλον αλλος ειναι αυτος που εχει πολυ ελευθερο χρονο και ψαχνει τιποτα να γραψει για να εχει να ασχολειται.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...