papp0us Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Κάποιοι λένε οτι δεν έχει καλή κάμερα και δεν είναι καλή προσφορά, κτλ, ας προτείνουν ένα κινητό στα 180 ευρώ απο κίνα που είναι καλύτερο deal..και μην πει κάποιος το αστείο για το mi5,γιατί για να το πάρεις σε μαύρο πρέπει να δώσεις καμιά 300ρα.(το λευκό που φαίνεται το πλαίσιο είναι αίσχος) A να πω ότι και δικό μου το έστειλαν (Swiss Post) θα την γλιτώσουμε?? Εντάξει. Συγνώμη που αναφερθήκαμε στην κάμερα, και πληγώσαμε την ευαισθησία ολων εδω μέσα που ήθελαν ένα μικρό iPhone, και δεν αντέχουν στην ιδέα, κάποιου να το πολεμάει έτσι. Θα επαναλάβω για 200αστη φορά το αστείο λευκό Mi5. Έχει καλύτερη κάμερα. Τέλος. Και ξαναγράφω. Το γράφω εγώ που πούλησα, το Mi5, γιατι συνολικά το ZUK με βόλεψε καλύτερα. Είναι εξαιρετική συσκευή; Είναι Είναι τρελό value for money ; Είναι Έχει κακή κάμερα; Έχει Υπάρχει στα ίδια λεφτά συσκευή με καλύτερη κάμερα; Υπάρχει. Οοοοοολα τα σενάρια περι τιμής, και περί (φωνή μπούλη) "ναιιι αλλα δε βρίσκεις κινητό με 180€ με κάμερα Samsung Galaxy S7, και βιντεο απο Mirrorless των 1200€, αρα δεν υπάρχει λογική να περιμένεις φωτογραφική κινητού να καταφέρνει να κάνει φόκους, και είναι σχεδόν αστείο να περιμένεις λεπτομέρεια εκτός φόκους" Αν είστε σε άρνηση, μην παρασύρετε ανθρώπους που μπορεί πραγματικά να θέλουν καλύτερη κάμερα, και ας φάνε στη μάπα τη MIUI, και λίγο χειρότερη μπαταρία. Επειδή το επέλεξα εγώ και εσύ, δεν είναι το καλύτερο. 3
vgiozo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 @papou το Μι5 έχει καμία διαφορά χαρακτηριστικών στις εκδόσεις Global; Γιατί εγώ μόνο η ΡΟΜ βλέπω να αλλάζει όσο κοίταξα, δλδ δεν έχει παραπάνω μπάντες/κεραία όπως άλλες εκδόσεις "Global" της Xiaomi.. ...αν ισχύει αυτό, λογικά μπορεί κάποιος αλ΄λαζοντας απλώς ΡΟΜ να αποκτήσει την "διεθνή" έκδοση; Σωστά; Εσύ γιατί το άλλαξες το Μι5; Δυστυχώς τα δυο βέβαια έχουν διαφορά στη τιμή...και η μικρή ψαλίδα είναι γύρω στα 40-50€, που είναι 1/4 της τιμής, δεν το λες λίγο... ...θέλω να πω δεν υπάρχει - καινούριο - στα ίδια λεφτά, μακάρι να υπήρχε, θα είχε απλοποιήσει κάπως την επιλογή για μένα. Και ναι είναι κανόνας σχεδόν, όταν γίνεται συζήτηση για καταναλωτι΄κα προϊόντα να γενικεύει καθένας τα κριτήριά του (ή την αδυναμία διάγνωσης διαφορών) και να μην γίνεται συγκεκριμένη κουβέντα... ...κάθε τέτοια συζήτηση που ανοίγω τελευταία κάπως έτσι καταλήγει, πάντα με παραδείγματα άκρων.
Billator Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 @papou το Μι5 έχει καμία διαφορά χαρακτηριστικών στις εκδόσεις Global; Γιατί εγώ μόνο η ΡΟΜ βλέπω να αλλάζει όσο κοίταξα, δλδ δεν έχει παραπάνω μπάντες/κεραία όπως άλλες εκδόσεις "Global" της Xiaomi.. Άλλο global άλλο international. Όταν γράφει ότι είναι global απλά έχει global rom μέσα, όταν είναι International έχει global rom +800άρα μπαντα. 1
vgiozo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 H international του Μι5 έχει μόνο την 850 μπάντα, που δεν μας κάνει εμάς, σε αντιθεση με άλλες διεθνείς εκδόσεις . http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi5-5-15inch-FHD-Android-6-0-OS-3GB-32GB-4G-LTE-Smartphone-370500.html
fitifititis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μου έχει συμβεί δύο φορές το εξής: Το notification light αναμένο και το κινητό κλειστή οθόνη και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. Μόνο με παρατεταμένο πάτημα του Power Button κάνει επανεκίννηση και ανοίγει. Η ρομ είναι αυτή που φόραγε από τη μέρα που μου ήρθε. Γνωρίζει κανείς κάτι γι αυτό; Έχει συμβεί και σε άλλους;
Errik Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Το έχω κάνα μήνα, μου το έχει κάνει 3 φορές περίπου.
panos7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μαλλον και οι δυο σας δεν εχετε την ινδικη ρομ. Εχουν γραφτει διαφορα για την κινεζικη ρομ, περι bugs κλπ...
peg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μου το έχει κάνει κι εμένα. Έχω βάλει από την πρώτη μέρα την Ινδική rom
Errik Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Και μένα με ινδική στοκ ρομ μου το έχει κάνει. Επίσης καμία φορά σε ορισμένες σελίδες και στον Facebook messager και στο Instagram μου βγάζει κάτι περίεργα artifacts στην οθόνη. Αρκετά σπάνια αλλά είναι λίγο ενοχλητικό.
panos7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 το εχετε ψαξει στο forum zukfans.eu ; επειδη το περιμενω και εγω ψαχνω κατι αλλα δεν βρισκω... Edit: για αυτο λετε;
1ceman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Παίζει τώρα στο banggood σε λευκό με τον κωδικό KIMOVILZUK στα 156... 2
panos7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 αντε να δουμε ποτε θα ερθει το δικο μου...μου εχουν δωσει tracking εδω και μια βδομαδα και ακομα δεν φαινεται που ειναι.
aristidis540 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 αντε να δουμε ποτε θα ερθει το δικο μου...μου εχουν δωσει tracking εδω και μια βδομαδα και ακομα δεν φαινεται που ειναι. μια από τα ίδια κι'εγω,πιθανόν να είναι φουλ τα ταχυδρομεία από την διακοπή των εορτών τους.
Kenny McCormick Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ξέρει κανείς του Κωτσόβολου ποιο ακριβώς μοντέλο είναι το Redmi Note 3 ? Offtopic
skaros1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 παιδια τελικα με το τελειωνιο τι παιζιε απο το συγκεκριμενο καταστημα bang good πληρωνετε ολοι τελωνειο ή ειναι θεμα τυχης ?οποιος παραγειλε προσφατα και εχει προσωπικη εμπειρια να μας πει εαν θελει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις