Προς το περιεχόμενο

Zuk Z2 4GB - 64GB (SD820, 5") - 189.19$ / 171€ - Banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το πήρες με κουπόνι την πάτησες, γιατί αυτό δεν θα φανεί. Το ίδιο και με εξαργύρωση πόντων.

Από ευρωπαϊκές αποθήκες είναι μία καλή λύση, αφού αν σου κάτσει το τελωνείο θα δώσεις πιο πολλά τελικά.

Επίσης δεν είναι καθόλου υπερβολή και δεν το λέω επειδή έτυχε σε μένα, ας διαβάσει κάποιος στο φόρουμ της xiaomi να δει πόσα μπαίνουν τελωνείο κάθε μέρα. Από εδώ και πέρα καλό είναι όταν αγοράζουμε από Κίνα να έχουμε στο μυαλό μας ότι σίγουρα θα περάσει τελωνείο και αν τελικά δεν περάσει είμαστε απλά πολύ τυχεροί.

• Απαντ. 333
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέει ο andreasece,να δώσω 40€ εξτρα και να τελειώνουμε.

Αν και είμαστε συνεχώς off-topic.....

Δύο φορές έχω πληρώσει τελωνείο:

Την 1η, πριν 1.5 χρόνο για αξία 280€ έδωσα +110€ από Ιαπωνία. Ήρθε με ΕΛΤΑ, το είδα ότι είχε κολλήσει, τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν τα δυσάρεστα. Ο Ιάπωνας είχε γράψει τη τιμή σε $ και είχε συμπεριλάβει και τα μεταφορικά, στη περιγραφή έλεγε NEW (ενώ ήταν μεταχειρισμένος), γενικά έκανε μπαμ.

Τη 2η, πριν 2 μήνες,  έκανα λάθος και παρότι ψώνισα από ελληνικό domain (όχι ελληνικό κατάστημα), τα πράγματα ήρθαν από ΗΠΑ, με πήραν τηλέφωνο από την εταιρεία courier και μου εξήγησαν ότι για το δέμα μου (που είχε αξία αγοράς 55€, τα έξοδα τελωνείου ήταν 45€ και ΑΛΛΑ  +55€ για να τα εκτελωνίσουν οι ίδιοι. Τελικά το έκανα μόνος μου. Τα 45 ήταν 16€ στην courier, 11€ στο τελωνείο για το ΦΠΑ και άλλα 18€ στην εταιρεία φύλαξης!!!! ενώ το παρέλαβα την ίδια ημέρα που με ειδοποίησαν. Παρότι δεν είχε κόσμο, πέρασα από 6 γραφεία και έχασα 2+ ώρες

Δημοσ.

καποις που να μην το εχει παραλαβει και να ζητησει τα χρηματα του πισω μεσω paypal,δεν υπαρχει?

Εννοείς μετά την εισαγωγή σε τελωνείο;

Δημοσ.

Και το δικό μου τελωνείο είναι, δεν πιστεύω ( έτσι ελπίζω ) να δώσουμε πάνω απο 55...

Με ποια μεταφορικη ερχοταν? Περιμένω και γω απο Banggood με Swiss Post (εφυγε απο Κίνα 20/1).

Δημοσ.

singapore post

Αυτά που εισάγονται απευθείας απο Ασία έχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να μπουν τελωνείο, αναφέρθηκε και πριν και ισχύει...

...θα πρέπει να το απαιτείτε πριν/κατά την αγορά, να στέλνονται με ευρωπαϊκά ταχυδρομεία, για να μειωθεί ο κίνδυνος.

Δημοσ.

Με ποια μεταφορικη ερχοταν? Περιμένω και γω απο Banggood με Swiss Post (εφυγε απο Κίνα 20/1).

και μενα το ιδιο, χθες εφυγε συγκεκριμενα! πως το βλεπεις; αργει;

τους ειπες να δηλωσουν κατι αλλο μικροτερης αξιας κλπ;

ενημερωσε για τελωνειο αν περασει κλπ

thanks!

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιοι λένε οτι δεν έχει καλή κάμερα και δεν είναι καλή προσφορά, κτλ,

ας προτείνουν ένα κινητό στα 180 ευρώ απο κίνα που είναι καλύτερο deal..και μην πει κάποιος το αστείο για το mi5,γιατί για να το πάρεις σε μαύρο πρέπει να δώσεις καμιά 300ρα.(το λευκό που φαίνεται το πλαίσιο είναι αίσχος)

A να πω ότι και δικό μου το έστειλαν (Swiss Post)

θα την γλιτώσουμε??

• Like 1
Δημοσ.

ας προτείνουν ένα κινητό στα 180 ευρώ απο κίνα που είναι καλύτερο deal..και μην πει κάποιος το αστείο για το mi5,γιατί για να το πάρεις σε μαύρο πρέπει να δώσεις καμιά 300ρα.

ακριβως και εγω σε μαυρο το ηθελα και ξεφευγε σε τιμη.

επισης το miui ειναι βαρυ σε σχεση με το (σχεδον) vanilla του zuk

• Like 1
Δημοσ.

ας προτείνουν ένα κινητό στα 180 ευρώ απο κίνα που είναι καλύτερο deal..και μην πει κάποιος το αστείο για το mi5,γιατί για να το πάρεις σε μαύρο πρέπει να δώσεις καμιά 300ρα.(το λευκό που φαίνεται το πλαίσιο είναι αίσχος)

A να πω ότι και δικό μου το έστειλαν (Swiss Post)

θα την γλιτώσουμε??

Ποιός είπε ότι δεν είναι καλή προσφορά;;

Θα τιμήσεις το νήμα με μια παράθεση αυτών των λεγομένων που επικαλείσαι;

Δημοσ.

μου εχουν στειλει tracking απο swiss... αλλα ακομα δεν φαινεται κατι.

μαλλον ειναι νωρις...ξερει κανεις ποσες μερες κανει με swiss;

Δημοσ.

και μενα το ιδιο, χθες εφυγε συγκεκριμενα! πως το βλεπεις; αργει;

τους ειπες να δηλωσουν κατι αλλο μικροτερης αξιας κλπ;

ενημερωσε για τελωνειο αν περασει κλπ

thanks!

σε 4 μερες μόλις ειχε φύγει από την Κίνα οπότε δεν θα αργήσει λογικά. Δεν τους ειπα να δηλώσουν κάτι μικρότερης αξίας γιατί και φίλος μου που παρήγγειλε και δεν τους το είχε πει δεν είχε πρόβλημα με τελωνείό. Θα δουμε, θα ενημερώσω!

Τέλος, έκανε 5 μέρες για να εμφανιστεί στο tracking , οπότε μην αγχώνεσαι.

Δημοσ.

σε 4 μερες μόλις ειχε φύγει από την Κίνα οπότε δεν θα αργήσει λογικά. Δεν τους ειπα να δηλώσουν κάτι μικρότερης αξίας γιατί και φίλος μου που παρήγγειλε και δεν τους το είχε πει δεν είχε πρόβλημα με τελωνείό. Θα δουμε, θα ενημερώσω!

Τέλος, έκανε 5 μέρες για να εμφανιστεί στο tracking , οπότε μην αγχώνεσαι.

για καλο και για κακο τους το ειπα για την αξια...για να δουμε :)

ευχαριστω πολυ για την ενημερωση. ελπιζω στη χειροτερη 20 φλεβαρη να ειναι εδω :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...