Προς το περιεχόμενο

Zuk Z2 4GB - 64GB (SD820, 5") - 189.19$ / 171€ - Banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς σας βγαίνει στα 157ε από gearbest, αφού δεν δέχεται το κουπόνι για μείωση τιμής;; 191$ βγαίνει.

Ενώ στο banggood για το μαύρο χρώμα και με το κουπονι των -5$ βγαίνει 178,47$

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_364276.html?wid=21

Εδώ βάλε το κουπόνι λειτουργεί, στο μαύρο όχι.

• Απαντ. 333
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α μάλιστα...το λευκό όμως δεν μου αρέσει, αν και η αλήθεια είναι το τηλέφωνο που έχω τώρα κι είναι μαύρο σπάνια έχει βγει από τη θήκη, αλλά και πάλι η αντίθεση με τα περιθώρια μου φαίνεται ενοχλητική.

Δημοσ.

ούτε στο λευκό μου το βγάζει :fear:

Εγώ γιατί βλέπω ότι στο έβγαλε; :P Άλλαξε το νόμισμα από δολάριο σε ευρώ και θα δεις τα 157 ευρώ που αναφέρθηκαν.

• Like 1
Δημοσ.

Ότι και να σου γράφει σε ευρώ, σε $ σε χρεώνει.. γι αυτό τις έχω πάντα σε $

Ξαναδοκίμασε το τότε τώρα σε ευρώ να δεις σε τι σε χρεώνει η paypal. Απλό.

Δημοσ.

Παιδιά παρέλαβα σήμερα από παραγγελία 19/12. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εσάς που παραλάβατε ήδη, τη ζελατίνα της οθόνης τη βγάζω ή είναι screen protector; Επίσης χρειάζεται κάποια αλλαγή στο λογισμικό ή είναι καλή αυτή που έχει τώρα; Η συσκευή φοράει την 2.0.093 ST που είναι Android 6.0.1. Το μόνο που δεν μπορώ να βρω σα ρύθμιση και δεν ξέρω αν υπάρχει είναι να κάνω την εφαρμογή συστήματος "Settings" να μην ανοίγει στο σημείο που την άφησα κάθε φορά αλλά να επιστρέφει στην αρχική της οθόνη.

Μεγιές! Τη ζελατίνα τη βγάζεις, εξάλλου είναι και ματ. Εγώ έβαλα την επίσημη Ινδική (Αγγλικά) που δεν έχει bloatware, κινεζιές κλπ, ενώ έχω και ενημερώσεις συστήματος (με τις λεγόμενες Shop-Rom δεν έχεις). Για τα "Settings" λογικό είναι να μένουν στο τελευταίο σημείο που τα άφησες εκτός και εάν την έχεις "καθαρίσει" από την προσωρινή μνήμη (στο ιστορικό απλά την σέρνεις πάνω να φύγει). Αυτό συμβαίνει με κάθε εφαρμογή που αφήνεις στη μνήμη (το multitasking είναι φοβερό στη συσκευή).

Δεν έχω θέμα με τα ελληνικά ούτε το έχω ψάξει αλλά κατά τα άλλα το κινητό ΣΠΕΡΝΕΙ! Ειδικά με την ινδική ΡΟΜ που είναι 99% stocκ android + 1-2 βλακείες της λενοβο είναι ο,τι πιο κοντά στην παλιά καλή nexus experience του Nexus 4 που τόσο αγάπησα. 

Ακόμα δε μπορώ να πιστέψω οτι πήρα τέτοιο κινητο με τέτοια λεφτά. Ακόμα και η κάμερα που περίμενα μετριότατη, με καλύπτει αρκετά καλά! 

+1!

Ναι το θεμα ειναι οτι σε ερωτηση μου μεσω Live chat μου ειπαν οτι δεν δηλωνουν 20 δολαρια αλλα πραγματικη αξια στο gearbest....πραγμα που σημαινει τελωνειο σιγουρο!!! :shock:

Ξερει κανεις αν εχουν καποια επιλογη τριγωνικης αποστολης??

Μεχρι τον Οκτωμβρη δεν περνουσε τιποτα.....τωρα 2-3 μηνες ομως εχουν αλλαξει τα πραγματα....αν σου δηλωσει και ο κινεζος αληθινη αξια αστα να πανε!!! :shock:  :-)

Εγώ παρέλαβα πριν λίγες μέρες όλα ΟΚ, από φήμες άλλο τίποτα το internet, δε λέω πάντα υπάρχει η πιθανότητα αλλά μη καταστροφολογείς

• Like 1
Δημοσ.

Τα θέματα είναι 2:

1) Τώρα με τις γιορτές των Κινέζων θέλει ιωβια υπομονή και Καλή Ανάσταση!!

2) Αν το gearbest δεν δέχεται να δηλώσει 20€ αξία στα δέματα οπως κάνουν σχεδόν όλα τα κινέζο μαγαζιά αλλα πραγματική οποίος παραγγείλει παίζει με τη φλόγα!!!

Εγώ παρέλαβα πριν λίγες μέρες όλα ΟΚ, από φήμες άλλο τίποτα το internet, δε λέω πάντα υπάρχει η πιθανότητα αλλά μη καταστροφολογείς

Δε καταστροφολογω καθόλου....Ξέρω πολύ καλά τι λέω....Πλέον οι πιθανότητες είναι πολλές για Μπουγιούρντι!!
Δημοσ.

Τα θέματα είναι 2:

1) Τώρα με τις γιορτές των Κινέζων θέλει ιωβια υπομονή και Καλή Ανάσταση!!

2) Αν το gearbest δεν δέχεται να δηλώσει 20€ αξία στα δέματα οπως κάνουν σχεδόν όλα τα κινέζο μαγαζιά αλλα πραγματική οποίος παραγγείλει παίζει με τη φλόγα!!!

Δε καταστροφολογω καθόλου....Ξέρω πολύ καλά τι λέω....Πλέον οι πιθανότητες είναι πολλές για Μπουγιούρντι!!

Για το 1. είναι λογικό, συμβαίνει πάντα.

Για το 2. απλά παρτο από αλλού. Εμένα από banggood ούτε καν έγραφε τιμή, αλλά άργησε πολύ (άσε που στο gearbest όσοι ρώτησαν για τη Rom έμαθαν ότι χάνουν την εγγύηση αν βάλουν την επίσημη).

Ακόμη και να πληρώσεις 40 ευρώ extra θεωρώ το αξίζει, δεν υπάρχει λόγος να κινδυνολογείς, τόσοι και τόσοι το παρέλαβαν στο myphone χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

Περιμένω και γω απο banggood, χρώμα μαύρο στα 156,00 παρακαλώ, με swiss post. Κάποιος που παρέλαβε με την συγκεκριμένη εταιρεία? Όλα καλα?

Eπίσης διαβασα οτι το πισω τζαμι γρατζουνίζεται πανεύκολα οπότε προσοχή (εγω δεν θα βγαλω καν την πισω ζελατινα μάλλον ,αν και περιμενω και θηκη).

Δημοσ.

Περιμένω και γω απο banggood, χρώμα μαύρο στα 156,00 παρακαλώ, με swiss post. Κάποιος που παρέλαβε με την συγκεκριμένη εταιρεία? Όλα καλα?

Eπίσης διαβασα οτι το πισω τζαμι γρατζουνίζεται πανεύκολα οπότε προσοχή (εγω δεν θα βγαλω καν την πισω ζελατινα μάλλον ,αν και περιμενω και θηκη).

Ναι παρέλαβα εγώ από banggood με την ίδια εταιρία σε 20 μέρες!

Όλα καλά

Δημοσ.

Και γω από Banggood το είχα παραγγείλει πριν 2 μήνες περίπου στα 180. Είναι γάτοι στο Banggood, το δήλωσαν MP4 Player με αξία 25$ οπότε πέρασε λάδι ούτε τελωνείο ούτε τίποτα. Απλά έπαιξε γκαντεμια με ταχυδρομεία και μου έκανε περίπου 60 μέρες να έρθει...

Το κινητό και για 250€ που είχε το καλοκαίρι είναι καλό, για κατω από 200 είναι κλοπή απλά. Σίγουρα καλύτερη ποιότητα κατασκευής από Mi5.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...