Προς το περιεχόμενο

23MP68VQ-P free sync tearing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος της παραπάνω οθόνης. Τρέχω το heroes of the storm και παρατηρώ tearing στο scroll του mouse. FPS είμαι 60-100. Ενεργοποιημένο το freesync σε οθόνη και κάρτα rx 460.

Μου το κάνει κ με vsync on. Δεν είναι ακριβώς tearing, απλά αν βάλω το scroll speed χαμήλά 30% ας πούμε παρατηρώ όταν σκρολάρω μη ομαλότατο scroll.

Κάποιος γνώστης;

Δημοσ.

ευχαριστώ. Το έκανα, αλλα δε βλέπω μεγάλη αλλαγή. Παίζω με 60-70-80 fps και το scrolling γίνεται κοφτά, όχι ομαλά. Σα να κατεβαίνει η εικόνα καρέ-καρέ.

Δημοσ.

Ενδέχεται να έχει πολύ χαμηλό polling speed το ποντίκι στο 30%,να στέλνει δηλαδή πολύ αργά της εντολές και για αυτό να είναι κοφτά.

Δημοσ.

Ενδέχεται να έχει πολύ χαμηλό polling speed το ποντίκι στο 30%,να στέλνει δηλαδή πολύ αργά της εντολές και για αυτό να είναι κοφτά.

το razer abyssus έχω.

Ήταν 500 και το έκανα 1000.

Δημοσ.

Λοιπόν το lag πρέπει να προερχόταν από κακή διαχείρηση της μνήμης ή από έλλειψη μνήμης. Στις δοκιμές μου είχα ανοιχτό τον edge με καμιά 6-7 καρτέλες ανοιχτές. Μόλις τον έκλεισα το πρόβλημα λύθηκε.

Τι να πώ; 8gb έχω.

Ή ram με game και edge α΄π'ότι είδα έφτανε 70% χρήσης.

Δημοσ.

win 10. Δεν είναι η ram τελικά. Άκυρο.

Πρέπει να ναι bug του game. Heroes of the storm. Ένω μπαίνει κυριλέ κ απολαμβάνω το freesync, πολύ γρήγορα αρχίζει το lag. Με 60-70 frames.

Δοκίμασα LoL κ το terrain δε lagάριζε. Ήταν κομπλέ. Ομαλό. Μαλακίες της blizzard.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...