leavemoover Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Γεια σας! Λοιπον θα ειμαι σύντομος, εχω αυτον τον ενισχυτη http://marantz.co.uk/uk/Products/Pages/productdetails.aspx?catid=hometheatre&subcatid=avreceiver&productid=sr5200&status=discontinue θελω να μου προτείνεται τι ηχεία να του βαλω!
graphist83 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τι μουσικη ακους? Τι επιδιωκεις ενταση η ποιοτητα? ποσα λεφτα θες να δωσεις max? Κολωνες η βάσης? Το οτι ησουν συντομος δεν βοηθησε καθολου να παρεις απαντησεις. Τα ηχεια δεν ειναι απλή επιλογη. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2016 από graphist83 1
leavemoover Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Γράφοντας στο home cinema πιστεύω πως ειναι ευνόητο οτι τα θελω για ταινίες, μουσική δεν ακούω πολυ! Θελω ένταση και ποιότητα και οχι κολόνες! Τωρα για το budget εξαρτάται! Δώστε μου προτάσεις με μικρές αναλύσεις και θα κινηθώ ανάλογα!
slk200gr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Γράφοντας στο home cinema πιστεύω πως ειναι ευνόητο οτι τα θελω για ταινίες, μουσική δεν ακούω πολυ! Θελω ένταση και ποιότητα και οχι κολόνες! Τωρα για το budget εξαρτάται! Δώστε μου προτάσεις με μικρές αναλύσεις και θα κινηθώ ανάλογα! εσυ βαριεσε να γραψεις αναλυτικα τι θελεις,σου αρεσει κτλ κτλ και περιμενεις οι αλλοι να σου δωσουν προτσαεις με επεξηγηση ?αντε καλα,καλη επιτυχια 2
johngamer Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Γράφοντας στο home cinema πιστεύω πως ειναι ευνόητο οτι τα θελω για ταινίες, μουσική δεν ακούω πολυ! Θελω ένταση και ποιότητα και οχι κολόνες! Τωρα για το budget εξαρτάται! Δώστε μου προτάσεις με μικρές αναλύσεις και θα κινηθώ ανάλογα! Μάλιστα αφεντικό... 1
leavemoover Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Αν μπορούσα να γράψω πιο αναλυτικά τι θελω πέραν του οτι ο ήχος ειναι για ταινίες και δεν θελω κολόνες δεν θα χρειαζοσουν την βοήθεια σας! Εχω παραθέσει τον ενισχυτη που εχω και για τι τον θελω, το budget θα παει ανάλογα προτάσεις που έχετε να κάνετε, το οτι πετάχτηκαν δυο για να κρίνουν αντί να προτείνουν ας το αφήσω ασχολίαστο!
slk200gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 το οτι ειναι ισως το μοναδικο ποστ χωρις απαντηση μαλλον δεν σε προβληματιζει,παλι καλα που πεταχτηκαν 2 γιατι 3 μαλλον δεν θα δεις
graphist83 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Αν μπορούσα να γράψω πιο αναλυτικά τι θελω πέραν του οτι ο ήχος ειναι για ταινίες και δεν θελω κολόνες δεν θα χρειαζοσουν την βοήθεια σας! Εχω παραθέσει τον ενισχυτη που εχω και για τι τον θελω, το budget θα παει ανάλογα προτάσεις που έχετε να κάνετε, το οτι πετάχτηκαν δυο για να κρίνουν αντί να προτείνουν ας το αφήσω ασχολίαστο! Το ηχητικο δεν ειναι ευκολο θεμα. Για να ασχοληθει καποιος σοβαρα και να παρεις κι σοβαρες προτασεις, με σωστο προσανατολισμο και οχι οτι του κατεβει του καθενος, πρεπει τοτες να ξερουμε πολλα στοιχεια. Υπαρχουν 150 διαφορετικες μαρκες ηχειων και ποσα μοντελα. Μερικοι απο εμας εχουμε δουλεψει - ακουσει πολλα απο αυτα και μπορουμε να σου προτεινουμε αυτο που ταιριαζει αμεσως. Οταν ομως δεν ξερουμε τιποτα για εσενα και τα γουστα σου, τι περιμενεις??? Τελος να ξερεις οτι και εσυ συνεχισες το θεμα με επιθετική - ειρωνική ροπή και ισως αυτο να εκνεύρισε πολλους. Δες εδω μερικα θεματα με home cinema που εδωσαν αυτο το ++ πως αναλυθηκαν. http://www.insomnia.gr/topic/602779-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BF-home-cinema/ http://www.insomnia.gr/topic/618144-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-av-reciever-yamaha-rx-v379/ Για να καταλαβεις τι εννουσαν οι συμφορουμητες. Ας μπουμε ομως στο ψητο... Παραυατα θα προσπαθησω να σου προτεινω μερικες λυσεις προχειρα.. Λοιπον για ταινιες οπως αναφερεις δεν χρειάζεται να ψαξεις και πολλα. Αν το συστημα ρυθμιστεί σωστα και αναλαβει ολη την δουλεια το subwoffer παιρνεις κατι απλο που να μπορει να οδηγησει ο ενισχυτης. Ο συγκεκριμενος δεν ειναι και κανα τερας ισχυως αλλα δεχεται και κολωνες οπου θα μπορουσες να εχεις πιο σοβαρα αποτελεσματα. Κατι φθηνο που παιζει δυνατα και καθαρα Magnat Monitor Supreme 202 με το κεντρικο τους Magnat Monitor Supreme Center 252 Κατι πιο αξιοπρεπες ηχητικα που παιζει και μουσικη καπως καλυτερα και εχει πιο καθαρο ηχο γενικα. Monitor Audio Bronze και εχει και κεντρικο Για αδυσοπητο μπαμ μπουμ και χωρις να ζοριζεται ο ενισχυτης ελεω ευαισθησίας KLIPSCH RP-160M και Klipsch R-25C Center Εχουν κορνες και κεραμικα γουφερ και αντεχουν βαρβαροτητες. Sub εφοσον θες ενταση δες σε 12αρι Παλι Magnat αν θες κατι φθηνο. Αλλιως αν αντεχεις βλεπεις σε Klipsch η την κορυφαια Velodyne. 1
leavemoover Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ για τις προτάσεις, αυτο που θελω όμως πιο πολυ να μάθω ειναι μεχρι τι μπορεί να υποστηρίξει ο ενισχυτης! Δλδ για ποσά watt ηχεία μιλάμε; Το sub πρεπει να ειναι ενεργό ή μπορω να γεφυρώσω άλλον ενισχυτη και να βαλω παθητικό; Και κατι σημαντικό που ξέχασα να αναφέρω ειναι πως ο χώρος μου ειναι γύρω 20τμ, αυτα ελπίζω να βοηθήσουν να καταλάβετε τι ζητάω να μάθω!
graphist83 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ο ενισχυτής σου μέχρι 100w στα 8Ω. Πιο μεγάλο ηχειο δύσκολο και ίσως επικίνδυνο. Ειδικά εφόσον επιδιώκεις εντάσεις. Sub ενεργό θα πάρεις. Ο ενισχυτής έχει pre out. Τα ενεργά έχουν και τους κατάλληλους ενισχυτές και τα σωστά cross-over. Ο χωρος καλύπτεται από τα προανέφερομενα ηχεια πιο πάνω. 1
leavemoover Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 100w RMS ή max? και παίζει να μπορώ να πάρω κάποιο έτοιμο σετ όπως http://www.audioshow.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=23595&virtuemart_category_id=138&lang=el ή να το στήσω ξεχωριστά?
graphist83 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 RMS. Μονον RMS μας ενδιαφερει. Το σετ που βρηκες τα εμπρος του πεφτουν λιγο μεγαλα. Παραυτα βασιστικα στο οτι δεν ηθελες κολωνες. επιλογες υπαρχουν πολλες μετα.
leavemoover Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 ήταν τυχαίο το σετ που πόσταρα! κολόνες δεν με βολεύουν! ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιέρωσες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα