Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω στην κατοχή μου το laptop b50-80 (i3-5020u-4 gb ram, win 10, .351) και έχω παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες να αποσυνδέεται το wifi του laptop από το μόντεμ-ρουτερ, χωρίς να συμβαίνει κάτι παρόμοιο σε άλλες φορητές συσκευές, όπως τα smartphones, ούτε όμως χάνεται και η σύνδεση σε συσκευές που συνδέονται ενσύρματα (π.χ raspberry pi).

Οι αποσυνδέσεις έχουν παρατηρηθεί όχι μόνο με το ρούτερ του σπιτιού μου, αλλά και σε άλλες 2 συσκευές.

Πιστεύω πως τα 10άρια φταίνε, αλλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. 

ΥΓ: Υλικό wifi.....

Κατασκευαστής: Intel Corporation
Περιγραφή: Intel® Dual Band Wireless-AC 3160

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δημοσ.

Ειχε προεγκατεστημενα. Τον άνοιξα πρώτη φορά, κατέβασα κόπια, την έκαψα σε dvd, άλλαξα τον hdd με ssd και τα περασα ξανά.

Το πρόβλημα δεν υπάρχει εξ αρχής, μα εμφανιστηκε ξαφνίκα πριν περίπου 2 εβδομάδες.

Ευχαριστώ για το link, θα επανεγκαταστήσω τους drivers.

Δημοσ.

Δυστυχώς τα ίδια, παρά την επανεγκατάσταση.. :-(

Τώρα δοκίμασα αλλαγή καναλιού.

Δημοσ.

Αν το κάνει κ σε αλλες συσκευες μαλλον ειναι το ρουτερ... μπορεις να δοκιμασεις το εξης: πηγαινε Διαχείριση Συσκευών, βρες την καρτα wifi, πατα δεξι κλικ και διαλεξε ιδιοτητες, πηγαινε στην καρτελα διαχειριση ενέργειας (;αν θυμαμαι καλα), και ξετικαρε αυτό που γράφει τα windows να απενεργοποιουν αυτη τη συσκευη. Εφαρμογη/οκ και επανεκκινηση.

Δημοσ.

Από όταν άλλαξα το κανάλι δεν μου το έκανε πάλι, αλλά μάλλον τυχαίο το θεωρώ. Μάλλον αυτό ήταν το πρόβλημα!

Σε ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δυστυχώς μου το ξανάκανε...... :cry:

Τι άλλο να δοκιμάσω;

Δημοσ.

Άλλαξε ρουτερ

Πάρε ένα καινούργιο και κατά 99% δεν θα στα κάνει αυτά ;)

Δεν πιστεύω πως έχει πρόβλημα το μοντεμ-ρουτερ (linksys w200)γιατί θα αποσυνδεόταν κι άλλες συσκευές. Αυτό που συμβαίνει είναι σα να πατάω αποσύνδεση.

Δοκίμασε καθαρή εγκατάσταση των Windows με ISO που θα κάψεις σε ένα DVD.

Καθαρή εγκατάσταση έχει γίνει, με τον τρόπο που περιγράφεις.

Από Δευτέρα θα μιλήσω με Lenovo να δω τι θα μου πουν.

Δημοσ.

Οτι ειπαν κ οι αποπανω. Κατεβασε τους drivers για το μοντελο σου απο το site της lenovo, κανε εγκατασταση κ μετα αυτο που σου περιεγραψα παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...