Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Έχω στην κατοχή μου το laptop b50-80 (i3-5020u-4 gb ram, win 10, .351) και έχω παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες να αποσυνδέεται το wifi του laptop από το μόντεμ-ρουτερ, χωρίς να συμβαίνει κάτι παρόμοιο σε άλλες φορητές συσκευές, όπως τα smartphones, ούτε όμως χάνεται και η σύνδεση σε συσκευές που συνδέονται ενσύρματα (π.χ raspberry pi). Οι αποσυνδέσεις έχουν παρατηρηθεί όχι μόνο με το ρούτερ του σπιτιού μου, αλλά και σε άλλες 2 συσκευές. Πιστεύω πως τα 10άρια φταίνε, αλλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. ΥΓ: Υλικό wifi..... Κατασκευαστής: Intel Corporation Περιγραφή: Intel® Dual Band Wireless-AC 3160 Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
micos000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Τα 10άρια τα έβαλες εσύ ή προϋπήρχαν; Αν τα έβαλες εσύ, drivers άφησες ότι βρήκε μόνο του ή κατέβασες από τη lenovo; http://support.lenovo.com/us/el/products/Laptops-and-netbooks/Lenovo-B-Series-laptops/Lenovo-B50-80-Notebook?linkTrack=Homepage%253ABody_Search%2BProducts&tabName=downloads&beta=false
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ειχε προεγκατεστημενα. Τον άνοιξα πρώτη φορά, κατέβασα κόπια, την έκαψα σε dvd, άλλαξα τον hdd με ssd και τα περασα ξανά. Το πρόβλημα δεν υπάρχει εξ αρχής, μα εμφανιστηκε ξαφνίκα πριν περίπου 2 εβδομάδες. Ευχαριστώ για το link, θα επανεγκαταστήσω τους drivers.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δυστυχώς τα ίδια, παρά την επανεγκατάσταση.. Τώρα δοκίμασα αλλαγή καναλιού.
Stavros_Fox Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Αν το κάνει κ σε αλλες συσκευες μαλλον ειναι το ρουτερ... μπορεις να δοκιμασεις το εξης: πηγαινε Διαχείριση Συσκευών, βρες την καρτα wifi, πατα δεξι κλικ και διαλεξε ιδιοτητες, πηγαινε στην καρτελα διαχειριση ενέργειας (;αν θυμαμαι καλα), και ξετικαρε αυτό που γράφει τα windows να απενεργοποιουν αυτη τη συσκευη. Εφαρμογη/οκ και επανεκκινηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Από όταν άλλαξα το κανάλι δεν μου το έκανε πάλι, αλλά μάλλον τυχαίο το θεωρώ. Μάλλον αυτό ήταν το πρόβλημα! Σε ευχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δυστυχώς μου το ξανάκανε...... Τι άλλο να δοκιμάσω;
stelios18120 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Άλλαξε ρουτερ Πάρε ένα καινούργιο και κατά 99% δεν θα στα κάνει αυτά
panos- Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δοκίμασε καθαρή εγκατάσταση των Windows με ISO που θα κάψεις σε ένα DVD.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Άλλαξε ρουτερ Πάρε ένα καινούργιο και κατά 99% δεν θα στα κάνει αυτά Δεν πιστεύω πως έχει πρόβλημα το μοντεμ-ρουτερ (linksys w200)γιατί θα αποσυνδεόταν κι άλλες συσκευές. Αυτό που συμβαίνει είναι σα να πατάω αποσύνδεση. Δοκίμασε καθαρή εγκατάσταση των Windows με ISO που θα κάψεις σε ένα DVD. Καθαρή εγκατάσταση έχει γίνει, με τον τρόπο που περιγράφεις. Από Δευτέρα θα μιλήσω με Lenovo να δω τι θα μου πουν.
2MikronS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 drivers της καρτας δικτυου ειναι, δοκιμασε αλλους και δες.
Stavros_Fox Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Οτι ειπαν κ οι αποπανω. Κατεβασε τους drivers για το μοντελο σου απο το site της lenovo, κανε εγκατασταση κ μετα αυτο που σου περιεγραψα παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα