perrys Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Παιδιά για χαρά. Υπάρχει ενα προβληματάκι διάβασα κάποια πραγματάκια αλλά με μπέρδεψαν. Θέλω να κάνω repair στά windows xp. Κάνω boot από το cd πατάω R γιά repair με πάει στο recovery console που έχει διάφορες εντολές εκεί πια εντολή πατάω για να κάνω την δουλειά μου, δεν έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα αυτό σας το λεω για να μην σκεφτείτε και μου πείτε άλλες λυσεις, απλά έχασα κάποια πράγματα κατα λάθος δηλαδή το calculator τον windows τα παιχνίδια των windows κτλ. Δηλαδή το πρόβλημα είναι μικρό, αλλά επειδή όλα εχουν τον Μάστορα τους θέλω να το φτιάξω. Ευχαριστώ πολύ όποιος έχει διάθεση ας μου πει κάτι, γιατι το repair εύκολο φαίνεται ,αλλά τελικά δεν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Ρίξε μια ματιά εδώ για μια συνοπτική παρουσίαση των εντολών που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο Recovery Console των WinXP. Πιο ενδιαφέρον είναι αυτό το άρθρο στην Microsoft Knowledge Base - το βρίσκω αναλυτικότερο. Ελπίζω να βοηθήσουν τα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GENESIS122 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 φιλε αυτο που πρεπει να κανεις ειναι απλο. θα πας στον πινακα ελεγχου,add/remove programs,windows setup(το τριτο ήτο δευτερο εικονιδιακι απο τα αριστερα)και θα τα βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perrys Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Φίλε GENESIS αυτό θα γινόταν αμα δεν μου έβγαζε αυτό το σφάλμα. ( ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ msmqocm.inf ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ . Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 0χ2 ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ 2011645961. Αυτά μου τά γράφει άμα πάω- ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ - ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ - ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ WINDOWS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GENESIS122 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 τοτε θα βαλεις το cdboot και θα πας οχι εκει που λεει να κανεις repair αλλα να πατησεις το F8 και να τα εγκαταστησεις παλι απο την αρχη ή να κανεις partition. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Φίλε GENESIS αυτό θα γινόταν αμα δεν μου έβγαζε αυτό το σφάλμα.( ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ msmqocm.inf ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ . Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 0χ2 ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ 2011645961. Αυτά μου τά γράφει άμα πάω- ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ - ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ - ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ WINDOWS. Μήπως εδώ είναι η λύση στο πρόβλημά σου; http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=270918&sid=2c037013406f324c3ca5bd22003f9f17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 perrys, Otan 8a kaneis boot to CD twn XP den 8a pathseis gia to R gia repair alla 8a pathseis na kanei ena new install ta XP meta 8a arxisei na psaxnei gia previous versions of windows kai 8a brei ta dika sou pou exeis hdh panw ston upologisth kai 8a pathseis apla tote na kanei ena repair auta... Filika N1ghtW0lf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joykiller Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 basika ama thes na kaneis repair min patiseis r ekei pou sou leei repair stin arxi apo to boot cd ton windows alla proxora sto epomeno bima (setup screen nomizw) kai sou exei kai ekei deyteri epilogi gia repair i opoia einai aytomati xwris repair console kai kanei ti zwi sou eykoli...elpizw na boithisa...kales giortes se olous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Μήπως θες κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perrys Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Φίλε μου καλε accipio θα σε βάλω σε μπελά αμα δεν βαριέσαι, την λύση την βλέπω αλλα δεν πήρα το lower μικρός και πρέπει να μου τα κάνεις λιγο λιανά. Δηλαδή Να και η λύση: msmqocm.inf - Setup was unable to open information file msmqocm.inf. Contact your system administrator. Go to Windows\inf. In the right pane scroll down to msmqocm.inf. Right click it and choose install. If it isn't listed ... Go to Windows\inf. In the right pane scroll down to sysoc.inf. Open it in Notepad and remove this line: msmq=msmqocm.dll,MsmqOcm,msmqocm.inf,,6 Αμα δεν βαριέσαι μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο, άμα θέλεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perrys Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Φίλε accipio ξεσκόνισα τα αγγλικά μου και κατάλαβα τι πρέπει να κάνω και μπορώ να πω ότι είσαι ΑΡΧΗΓΟΣ. Το ένα πρόβλημα λύθηκε το σφάλμα δεν ξαναβγήκε τώρα μένει να βρώ αυτά που έχασα . thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiorgitis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 kai gia namin xriazetai na kseskonizeis kathe fora ta agglika sou... http://systran.otenet.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perrys Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Μάγκες ευχαριστώ πολυ ολα εντάξει τελικά είχα πρόβλημα με το msmqocm.inf που βρίσκεται στον κατάλογο c:\Windows\Inf. πήγα στο παρακάτω αρχείο, και το ανοιξα το με notepad C:\Windows\Inf\sysoc.inf Μέσα στο session [Components] υπάρχει η γραμμή msmq=msmqocm.dll,MsmqOcm,msmqocm.inf,,6 τήν έσβησα και μετά όπου είχε hide το έσβησα. Φίλε μου καλέ όσο για το sytran με αυτό ξεχνάς και αυτά που ξέρεις. Μάγκες thanks kai ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.